SATURDAY SATURNIGHT.


Sådär ja, första delen av dagen är avklarad och den spenderades med att elda skräp i sommarstugan med mamma och pappa. Skit kul. Nu är jag i alla fall hemma och funderar på vart min svarta tyllskjol som jag använde back in my emo-days kan vara. På bilden är det jag och bror och far för några dagar sedan som posar i en hiss. Orginelt. Och min nya jacka. Sitter nästan som ett smäck. Lite stor bara.
Om sisådär två dagar börjar skolan igen. Det ser jag inte fram emot. Undrar hur jag på bästa sätt kan drabbas av mammas förkylning? Skulle vara härligt med lite extra lediga dagar faktiskt. Fast om exakt en vecka åker ju jag till London, så jag antar att jag kan hålla ut. På tal om London så fick mamma för en stund sen spel när hon märkte att vi ska bo på ett femstjärningt hotell. Men jag håller med henne. Hur i helvete ska det gå? Familjen Janson på ett snoffsigt hotell... Tyvärr har det hänt tidigare och det leder bara till olidliga pimsamheter, bla en pappa som lägger sig på golvet med fötterna på stolen i en snoffsig resturang. Inte bra, inte bra.
Nu ska jag äta kaka.

HALLOWEEN OUTFIT PART TWO.

Klänning - Issa

Skor - Jill Sander

Armband - Philippe Audibert

Örhängen - Dannijo

 

Om ungefär en timme ska jag vidare till en kompis men innan det tänkte jag att jag kunde dela med mig av ytterliggare lite halloween insperation (mest bara för att inte hela min morgon skulle vara förgäves).

Nu, The Simsons och sushi.


GIRLY WITCH FOR HALLOWEEN.


Klänning - K Karl Lagerfeld
Bolero - Phi
Långa skinnhandskar - Lanvin
Strumpbyxor - Falke
Skor - Emilio Pucci


Någonting sånt här skulle jag villja ha på mig på Halloween. Typ. Eller okej, jag bara ljuger. Allra helst skulle jag vilja vara klädd som Frankensteins monster eller som en stor pumpa.


Haha, jag kan inte sluta föreställa mig själv iklädd en stor pumpadräkt medans alla runt omkring är utklädda till horor och slampor bara för att det är "ända tiden på året då det är okej". Förlåt, med det är vad jag kallar sorgliga tjejer.
Nehepp, nu ska jag act personal stylist åt en kompis, så bye bye.

SOMETING I WOULD WANNA WEAR.

Blus - Vince
Byxor - Helmut Lang
Skor - Lanvin
Klocka - Michael Kors
Ring - Aude Lechere

A.C, MY LOVE.

Dålig uppdatering idag, jag vet, men det är lov. Dessutom har jag inte varit hemma. Jag har faktiskt inget mer att säga.


BLUE, THE MOST HUMAN COULEUR.


Jacka - H&M, t-shirtklänning - Urban Outfitters, Armband+brosch - Antikt, gammalt & nytt.

STOCKHOLM.




Elvira


Butterix's halloween spöke. Hur underbart är inte det?

Den nyöppnade Beyond Retro-affären på drottninggatan. Den är helt okej, mycket lattare att hitta i den än i den som låg i Souk-gallerian.


Väska som jag nu i efterhand önskade att jag hade köpt. Inne på Beyond retro hittade jag den.

Jacka-Cubus, fejkpälskrage-Zara, hårband-Åhlens

Rosa (ROSA!!) luddig jacka inne på H&M trend.

En av mina favoritaffärer i Stockholm, Antikt, Gammalt & Nytt, som ägs av två stiliga herrar. Affären ligger på en snegata till Biblioteksgatan och där hitter man allt som har med accesoarer att göra. Allting är väldigt... pråligt. Rekomenderas i alla fall kraftigt, men var beredd, herrarna kan verka lite stränga, det gäller bara att kolla och bestämma sig snabbt om man vill ha eller inte ha något och sen bara vara artig, för då är de allderless underbara.



Lite bilder från gårdagen. Vad jag köpte kommer nog upp senare. Jag har i alla fall haft en jävligt bra och flummig dag med min bitch hoe.

PEARLS AND GOLD MAKES THE GLAMOUR TRUE.


Bara för att man är hemma och inte gör ett enda skit betyder det inte att man inte kan pimpa upp sig.
Annars då? Jo, jag syr. Och fixar lite med allt som ligger framme. Det är ganska mysigt faktiskt. Nu måste jag nog ta en kopp te.

I LOVE EARL.

Linne - Something else
Byxor - Helmut Lang
Jacka - Doma
Skor - Proenza Schouler
Väska - Balenciaga
Brillor - Ray-ban
Klocka - Michael Kors

Godmorgon.
Idag är det världens mest deprimerande väder, så jag sitter nere i vardagsrummet med en kopp kaffe och ser på My name is Earl. Kan nog inte bli mycket bättre än så här. Om några timmar (närmare bestämt 20.00) kommer my bitch hoe hit för imorgon åker vi till Stockholm. Äntligen! Jag har längtat äna sedan i sommras på att få åka dit. Men jag har hört att Souk gallerian har stängts ner. Fast det gör inte så mycket, det fans inga bra affärer där i alla fall. Förutom Topshop. Skit samma, mysigt kommer vi ha i alla fall. Massa bilder kommer imorgon, jag lovar. Puss

JIMMY CHOO FOR H&M.


När jag ändå är igång tänkte jag att jag kunde visa mina favoriter från H&M-sammarbetet med Jimmy Choo. Den långa svarta klänningen skulle sitta fint på nyår, tycker ni inte?
Är något av era favoriter från samarbete med ovan?

VRID TILLBAKA KLOCKAN ETT VARV.


Jag lyckades! Här är i alla fall några slarviga blider på lite av vad jag har skaffat de senaste dagarna (igår). Bild #1, grå tröja från Zara som är tunn och underbart skön, bild #2, brun pälskrage/sjal från Zara den med och bild #3, guld armband från någon konstig affär på något konstigt ställe (villet betyder att jag inte kommer ihåg). Dessutom ser ni min nya hårfärg. Den är ljusare i verkligheten dock. Jag har inte bestämt mig om jag gillar det eller inte, men jag försöker att se det positivt (vilket jag inte gjorde i morse då jag fick panik och praktiskt taget drog mig i håret. Lite väl dramatikst nu när jag ser tillbaka på det), för det är ju ganska kul med något nytt plus att det ändå bara är en toning.

Idag har varit en mysig söndag. Ville bara säga det. Har varit på stan med Elvira och vi har gått runt och tittat i affärer. Jag säger bara en sak: Vanilla soja latte. Mums.

JAG HÅLLER PÅ ATT LADDA UPP BILDER...

... men det går inte så bra. Varför är bloggen alltid så seg på kvällen? Men jag kämpar vidare.

NOT BLONDE ANYMORE.


Mitt hår är oranget. Oranget. Hur i helvete gick det till? Jo, jag gick till frisören. Jag får fan skylla mig själv. Jag sa ju faktiskt att jag inte ville ha gult hår men ändå inte mörkt så då är det ju självklart att mellantinget är oranget. Skit. Men det positiva är i alla fall att det bara är en toning som är borta på ungefär en månad (!!) och det kostade ju bara 1 370 (!!!!) spänn. Baggateller helt enkelt.
Tröst shopping var ända utvägen så nu är jag en fejk päls sjal/krage, en grå tröja, ett armband och ett blodrött nagellack rikare. Mysigt. Bilder på både inköp och hårfärg kommer imorgon. Förhoppningsvis är håret inte lika oranget för jag planerar en lång dusch med inte couleur care-shampo!

Förövrigt har jag inga planer för ikväll heller så det blir nog så att jag är hemma och ser på Little Miss Sunshine. Som föresten är en väldigt bra film.
Godnatt.

BRITISH VOGUE...



... så mycket bättre än Idol. Punkt.

DET POSITIVA ÄR ATT JAG FICK LEDIGT FRÅN SKOLAN.


Nu är det över.
Begravningen i alla fall. Jag tror aldrig jag har mått så dåligt i hela mitt liv som jag gjorde idag. Inte heller har jag gråtit lika mycket. Nu gäller det bara fortsätta framåt. Det var i alla fall en väldigt fin begravning. Personlig och allt annat än det gammla traditionella och tråkiga. Från och med i dag kommer jag aldrig kunna lyssna på Poison. Att ha den koplad till en begravning i en läskig kyrka där låten ekade runt är en ganska deprimerande tanke.

Idag är en självklar stanna-hemma-dag. Får väl se på Idol tillsammans med päronen och brodern. Otroligt roligt.





RABBEL BABBEL.

German vogue 09

Det är ju så typiskt. Nu är jag hungrig. Efter typ tio timmar. Men vem håller räkningen. Mitt humör varierar kraftigt just nu, ena stunden på botten av botten och andra är jag sarkasmen personifierad. Just nu känner jag mig väldig ironisk. Som en liten klisché.
Jag har sytt så mycket och så nogrant på klänningen så jag har träningsvärk. Det är vad jag kallar ambitiöst. Men nu kommer jag i alla fall var fin tills imorgon. Men tänk om jag blir för fin? Alltså, nu var det ju inte menat att låta så skrytsamt som det lät, jag menade bara att kanske jag kommer se för finklädd ut. Eller är det det man ska? Allra helst hade jag velat ha en sån där hatt. Ni vet, en sån där som alla gammla änkor har i filmer när deras män har dött. En stor svart sak med nät framför ansiktet. Väldigt dramatiskt. Det skulle på något sätt kännas rätt.

Nej, förlåt för tråkig och meningslös bloggning under dagen, men det har varit det jag behövt. Dessutom har jag haft besöksrekord. Hur kul är inte det? Nu hoppas jag bara att några håller sig kvar.

Nu ska jag värma lite soyamjölk och se på Sex and The City. Jag kommer i alla fall inte kunna somna, lika bra att vara vaken med stil.

Skriv nått snällt, för min skull.
Puss.

LÄS INTE...

Jag kan inte äta. Kräkreflexerna hindrar mig. Det har ingenting med att jag är sjuk att göra. Igentligen är jag inte ens det, bara stressad och ledsen. För imorgon ska jag gå på hans begravning och jag vill inte. Fan, jag få panik av det här! Jag bara gråter och det slutar inte. Jag vill inte!
Jag saknar honom.
helvetes jäövla skit fan jag hatrar det här !!!!!!!!!!!!!!!
Förlåt.

NÅN TIMME SENARE...


Nu har jag suttit här och knåpat i ungefär en och en halv timme. Hur seg kan man vara? En av två är i alla fall klara och redo att användas, nu är det bara den andra kvar och fan heller att jag gör den idag. Det positiva är att man kan använda den lite hur man vill på skon, man kan prova sig fram hur man vill ha den helt enkelt. Super... Nej nu har jag inte ätit på fem timmar så det prioriteras framför allt annat just nu. Jag kan inte tänka mig att jag kommer kunna äta mycket imorgon så det gäller att fylla på lagret idag. Puss och hej alla nya som hittat hit.

PIMP MY SHOES.


Okej. Jag konstaterade för en stund sedan att bara för att man är sjuk betyder det inte att man inte kan vara produktiv. Så, här sitter jag nu, men kedjor, saxar och nålar och ska försöka skapa något roligt spänne att ha på skorna. To be continued...

OM JAG VAR TVINGAD ATT VÄLJA 8 PLAGG FRÅN MODEKUNGEN.SE...

... skulle det troligen bli de här. Synd bara att det är så fasligt dyrt.

PAS MAL.


Jag är hemma. Huvudvärken är som värst. Jag vet inte om det beror på att jag håller på att bli sjuk eller om det är stressen inför morgon dagen som tryggar allt bultande, men det ända jag vet är att det inte är värt att gå till skolan. Så, det betyder att höstlovet har börjat för min del. Det känns... konstigt. Ingen vidare start på lovet med en begravning direkt. Men den är imorgon så jag ska försöka att inte tänka på den idag. Inte så mycket i alla fall.
Jag är inte förberedd. Inte alls. Hur fixar man sånt här?

LAME DAY.


Idag har vädret har inte sett ut som på bilden. Det har snarare känts som att konstant gå runt i ett moln. Vattendropparna svävar runt, inte rammlar ner. Ganska mysigt med den täta dimman faktiskt. 
Jag har föresten beställt tid hos frisören nu. Äntligen. Både toppar och utväxt behöver boostas upp lite. Jag funderar på att kanske göra någonting lite roligare med håret. Men jag vet inte vad. Det skulle vara super underbart att ha mörkbrunt hår, för det är så himmla vackert, men jag tror inte, eller jag vet, att jag inte passa i det. Synd dock. Honungsblont har jag också suttit och klurat på. Jag är så himla trött på den super blonda rishögen jag har på hjässan. Måste verkligen komma på någonting bra... Någon som har något förslag? En lång page kanske? Lite Elin Kling-varning dock. Jag vet inte, vi får helt enkelt se på lördag, för det är då, 10.00, som jag kommer vara på plats i frisörstolen. Vad spännande det blev helt plötsligt!

Idag har jag varit på en super bra konstutställning på ett ställe jag inte kommer ihåg och av en konstnär som jag inte kommer ihåg. Ja, det lät ju bra... Får väl försöka ta reda på det...
Jahapp, nu blir det lugna puckar framför TV:n. Bye.

Åh, nu ser jag att Love accually kommer gå på TV i helgen. ALL YOU NEED IS LOVE, DU DU DU-DU-DU! Härligt!

SLAPP.


Faaaan vad skönt! Inga mer läxor! Dessutom känner jag att jag håller på att bli sjuk. Hell yeah! Nej, nu ska jag dra. Hare!

SWEEET.

Bara sista spurten nu. Muntlig redovisning imorgon på historian och sen är det tre veckors frihet. Åh stockholm, åh London. Det kommer bli så bra. Men jag har en kraftig huvudvärk (vilket inte förvånar någon vid det här lagret) som troligen beror på att mitt matintag idag ändast har bestått av frukost och en kopp kaffe från pressbyrån. Smarrigt. Sen blir det FF för päronen är borta i några dagar vilket jag och brorsan ser fram emot! Nej nu vill jag har te, kokosboll och gossip girl. Bye


SUNDAY.


Sprillans ny kan man ju inte säga att den är eftersom den är köpt secondhand, men ny i garderoben är den i alla fall. Äntligen har jag fått tag på en egen Busnel kofta. Nej, nu måste jag fortsätta skriva om Edgar Allan Poe. Imorgon är det sista veckan innan höstlovet. Fan vad underbart det kommer bli.

INSPIRATION SÅ DET RÄCKER FÖR DAGEN.


GODMORGON.


Skjorta - Golden Goose
Kjol - Preen Line
Skor - Proenza Schouler
Armband - Philippe Audibert
Kedjearmband - Nancy Caten

Nu är det plugg och frukost som står på schemat. Och borsta tänderna. Definitivt borsta tänderna.

BLACK LACE.


Här är klänningen jag köpte på myrorna idag. Det blir troligen den jag kommer ha på mig på begravningen nästa vecka. Väldigt dramatiskt. Det känns rätt så.

CHILLIN' OUT WHIT MY PAP N BRO.

Idag blir det en hemmakväll med pappsen, brorsan och vovsen. Vi är alla helt slut så om vi lyckas hålla oss vakna tills Idol börjar ska bli kul att se eftersom brodern ligger och sover i sitt rum medans jag, pappa och Lina ligger nere i vardagsrummet, varav två av tre snarkar. Sjukt tråkigt, men nu fick jag reda på att Scrubs börjar och vad är bättre än en dos Scrubs när man är nere. Möjlitvis My name is Earl... Åh, jag skulle så gärna vilja ha choklad just nu. CRAVINGS.


C'MON, VOGUE.


Jacka-Cubus, blodiga byxor (inte tvättade efter att jag ramlade, heh)- Zara, skor-Skorett.
Ursäkta för den suddiga bilden i slutet, men palla. Just nu sitter jag och lyssnar på Madonnas nya samlingskiva (Like a virgiiiin, touched for the very first tiiiiiime), äter nybakade bullar som jag och pappa åkte och köpte för en stund sen och njuter av mina två inköp som jag lyckades få med mig från Myrorna idag. En svart spetsklänning och en vit och marinblå randig Buslen kofta. Ursäkta ordvalen, men vilka kap! Riktigt nöjd är jag.

På bilderna syns mina nya skor, som är helt underbara. Lite stora, men som den tråkiga och vuxna tjej jag är tänkte jag att det kunde vara bra att få plats med ett par stickade strumpor tills vintern kommer. Dessutom har jag köpte ett par kedjor och ringar på Panduro som jag hade tänkte göra ett "cowboy smycke" av som jag kan sätta på när de känns lite för simpla. Pyssel, pyssel, fan vad nice!

Nej hurrni, nu har jag hållit på med det här inlägget alldeles för länge + att det är fredag. För sorgligt.

Vi synes, och kanske till och med höres, om ett tag då troligen bilder på mina inköp kommer upp. Stay tuned for more!

DONT CHANGE MY MIND.


Innan jag somnar tänkte jag lägga upp en bild på vad jag hade på mig för några dagar sedan. Inte för att det synts, men njut. Planerna nu är att kura ihop under täcket med senaste Glamour och läsa tills ögonen svider.
Puss och kram.

GALANT.


Byxor H&M, skjorta MQ, Jacka H&M, skor secondhand, väska Lindex.
Sitter och dricker nyponsoppa och har det allmänt mysigt.

COFFE IS GOOD FOR YOU, RIGHT?

Varje dag borde startas med en långpromenad i skogen med frost och hundratusentals olika nyanser på löven. Det är vad jag kallar energikick.
Bortsätt från den härliga morgonen har jag haft ännu en usel dag. Klassråd med mindre än halva klassen och sen en inställd fotolektion. Suck. Jag hatar dessa dagar.
Men jag bestämde mig ändå för att åka och köpa de skorna som jag lade undan igår (deppdag x1000) även fast dagen sög. Och fy fan vad glad jag är för det. Jag köpte dock inte de skor som jag tänkte utan de blev dem som jag igentligen ville ha, men kände att de kanske var lite för... tråkiga. Men efter att tjejen som jobbade där visade mig dem medans jag provade det andra paret och frågade om jag inte gillade dem också så blev jag helt såld. Så nu är jag ett par riktiga skor rikare som inte är köpta på typ Din sko eller nått. Från och med nu har jag bestämt mig för att aldrig mer ska köpa ett par skor därifrån. Det känns så mycket bättre att köpa ett par skor som kostar lite mer men som man vet att man kan använda i flera år framöver.
Nu måste jag plugga energi tills morgondagens prov samtidigt som huvudet bulltar av smärta. Puss.

CLAUDIA SHIFFER LOOKS GOOD IN A DRESS I LOVE.


Jag har haft världens sämsta dag.
Så dålig att jag inte ens vill prata om det. Känns som om jag kommer ha många sånna här liknande dagar i framtiden.
Halv 8 hos mig
är i alla fall det som underhåller mig just nu och tanken på att jag måste efterslänts-orientera imorgonbitti. På min sovorgon. Och med mina skadade knän. Det här kommer inte gå bra. Nu vill jag bara sova. Godnatt.

P-P-PAIN.


Suck.
Jag har rysligt ont i mina knän, bara så att ni vet. Jag har varit hemma från skolan i ungefär fyra timmar och sitter fastklistrad i soffan. Jag ramlade av cykeln idag. Ha-ha skit kul. Det var nerförsbacke och is, you do the math ok? Mina favorit byxor har hål på knät och sexiga blodfläckar och mitt ena knä har svullnat upp av vad som känns som en äcklig vätska. Mina favorit handskar är trasiga och några av mina obligatoriska ringar är nedfläckade med blod. Ett stort uppsvullnat blåmärke på armen har jag också samt lite skrapsår. Tidigare kände jag mig också illamående plus att jag såg små lysande fläckar framför ögonen. Men jag haltade mig fram till skolan och franskalektionen i alla fall. Good girl. Men sen gav jag upp och sjukanmälde mig. Och nu sitter jag här, i soffan, och tänker på att jag verkligen måste måla klart bilden till skolan imorgon. BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJS. Jag vill ha glass. Jag förtjänar glass. Jag måste ha glass.
DET FINNS INGEN GLASS.

FINA GREJER.

Jacka - Burberry Prorsum

Klänning - T by Alexander Wang

Skor - See by Chloé

Ringar - Vivienne Westwood, John Hardy och Dannijo

Armband - Roberto Cavalli och J Dauphin

 

 


MEN ÅH.


Jag vill ha vinter. Mer än någonsin just nu. Dessutom vill jag att mamma kommer hem. Hon ska vara borta en hel vecka och jag har ingen lust att bo tillsammans med två killar. Speciellt inte när en av dem drog ner byxorn och pruttade mig i ansiktet när jag låg nere i soffan. Skit kul.

Nu är jag i alla fall hungrig. Jag får ingen föda när inte mamma är här, för alla är så envisa och vägrar ställa sig i köket och koka ihop någonting. Skit kul det med.


COCO AVANT CHANEL.


Igår kväll var jag på bio. Jag såg Coco avant Chanel och blev helt kär. Filmen är franska och helt underbar. Bara jag tänker på den känns det som om jag ska börja gråta. Den handlar inte så mycket om hur hon gjorde för att slå sig igenom som modeskapare, utan mer hur hennes liv såg ut innan. Lite tråkigt för jag hade gärna velat veta hur hon bar sig åt, men samtidigt gör det ingenting. Nu är det en film som alla kan se, chanel älskare eller inte. Samanfattningsvis är det en vacker franska film, med fina kameravinklar och höstiga färger. Jag fick inspiration från alla möjliga håll och vill inget hellre än att gå runt i gubbhattar, korta kavajer och randiga tröjor med en ciggarett i munngipan.


Se den, det är verkligen värt det.


ATT MÄNNISKOR KAN VARA SÅ SNYGGA...

Jag tänker inte sätta på mig anständiga kläder förens ikväll, och det med basta. Jag är helt slut, som vanligt. Sitter och kollar på Rally brudar med mamma. Mysigt. Nu, mer kaffe.


SUMMER HOUSE TURNS AUTUMN HOUSE.


Innan jag drar (vilket jag verkligen borde göra nu) tänkte jag slänga upp lite bilder från miniutflyckten jag och pappa hade för några timmar sedan. Det är så otroligt vackert där ute just nu, nästan lika vackert som i sommras. Fick en liten insperationsbomb när jag var där, så nu har jag börjat fundera på att ha en mysig långhelg i stugan någon helg framöver. Ska försöka samla ihop lite människor för grillning, badtunna, bastu och mysiga långpromenader. Let's have a sleepover!
Nej nu måste jag dra.

Det ser ut som om jag har jättekort hår på bilden. Jag kanske ska klippa?

BLACK AND WHITE, WHAT'S NOT TO LOVE?

Åh, jag är så trött. Det är hel sjukt. Jag har suttit och halvsovt hela veckan känns det som men jag blir ändå inte piggare. Och ikväll blir det troligen inte mycket sömn heller för då ska jag till Kajsa bajsa. Och nu kan jag inte heller sova för pappa insisterar på att ta med mig till sommarstugan för han vill visa hur det ser ut efter att han har målat både tak, väggar och spisar. Ja, han får sådanna rycka ibland. Ganska chatmigt. Jag kan ju ta med mig kameran. Det måste vara sjukt fint där just nu. Juste. Jag har shoppat, eller vad man ska säga. Gills det om man köper saker på Myrorna? Två halsband och en ring rikare blev jag i alla fall. Bilder kommer nog senare, för nu måste jag hoppa in i bilen.
Au revoir.

TJALALALAA.

Tröja - Joseph
Kjol - K Karl Lagerfeld
Skor - Roberto Cavalli
Väska - Jerome Dreyfuss
Brillor - Rayban
Halsband - Juicy couture
Klocka - Burberry

OMG THIS IS MY KIND OF BEAUTY.


ÅHÅHÅ. Dree Hemingway. Brillorna, håret och hela looken helt enkelt. Bara sådär, och jag blev kär.

Pappa snarkar i stolen brevid och jag är förvånad att jag fortfarande är vaken. Jag behöver en lång natts sömn. Plus att jag förtjänar en klapp på huvudet för jag har varit i skolan varje dag den här veckan. Vilket jsg inte har varit på hela terminen skulle jag tro. Nu gäller det bara att gå imorgon och jag har inga planer på att stanna hemma så jag tror att det kommer gå hur bra som helst.
Ciao.

MON PETIT LAPIN.



Jag vet inte om jag nämnde det men igår efter skolan stannade jag vid myrornas och hittade två otroligt fina saker. En vit (fejk)pälsjacka som är hur skön som helst (den ser riktigt smutsig ut på bilden, men det är den inte) och en svart, tajt, kort klänning med krage som jag blev alldeles förälskad i. Den kanske inte riktigt är min stil, men om man tycker någonting är snyggt, är det ens stil tycker jag. Den ska bara sys in lite och sedan kommer jag vara redo för alla släktträffar framöver. Den har en liten Blair i Gossip Girl känsla över sig.
Dety blir nog bra.

SÅDANT MAN TAR PÅ SIG NÄR MAN HAR BRÅTTOM.


Jacka Cubus, Tröja Bikbok, Byxor H&M, skor Secondhand, halsduk Indiska, väska Frii&co.
That's all.
Nu ska jag sova.

I SKOLAN.



Jag sitter på fotolektionen och längtar tillbaka ut till Elvira, solen och den varma chokladen. Suck

DOTS!(!!!!)


Dots and Alexa Chung, how amaizing?

SÅHÄR HADE JAG VELAT SE UT IDAG...


Jacka - Joseph
T-shirt - T by Alexander Wang
Väska - Chanel
Brillor - Rayban
Jeans - Acne
Skor - Whyred

FAUX FUR.


Dagen i ära bar jag fejk pälsväst seconhand, skinnjacka Chicy.se, svarta byxor, tröja H&M och svarta convers på det.

J'ADORE EDITH PIAF.


Såhär ser det ut hos mig just nu, en kopp te, franska plugg och lite Edith Piaf i bakgrunden. Stämningen är alltså på topp, även fast dagens planer innebär plugg. Ska försöka banka in lite franska frågeord och några regelbundna verb, sen drar jag nog vidare mot Kajsas house för lite välbehövligt chit-chat. Elvira är dessutom hemkommen från London och hon verkar verkligen ha haft det super bra där, snacka om att jag längtar dit nu. Men i slutet av vecka 45, då jävlar är det jag som sitter på planet dit och chraschar Starbucks! Hon hade till och med skaffat en present till mig! Vad det var visar jag senare för nu måste jag verkligen börja plugga franska till provet imorgon. Och jag som faktiskt ville lära mig franska den här gången... Yeah right, in my dreams.

JAG BRUKAR BARA HA TVÅ KLOCKOR RUNT HANDLEDERNA...

Underbart härlig tjej.


Siena Fleming from Stylelikeu.com from Stylelikeu on Vimeo.


TOALETT


I fredags hade jag samma kläder som i torsdags.

ÄNTLIGEN HAR HÖSTEN KOMMIT.


DAGENS


Jacka Cubus, klänning Zara, Väska Lindex, skor Vagabond.
Jag kommer garanterat kugga på provet imorgon.

THE SAD GIRL

Just nu sitter jag och äter en jätte äcklig sallad från Rosalies. Riktigt arg är jag. Åh! Jag åkte ju till skolan idag, även fast jag inte ville, men jag tänkte att det nog vore bäst så. Att åka menar jag. Jag skulle ju trotts allt ha min första fotolektion på torsdagar istället för på fredagar så då är det ju bra att vara där. Men neej, åh neeheheej. Istället visade det sig att lektionen var inställd av något skäl. Vilket bettyde att jag fick gå på klassrådet i några minuter och sen var den dagen slut.
Men det slutar inte där. Jag bestämde mig för att eftersom jag ändå var uppe på stan kunde jag ju faktiskt köpa med mig mat så att jag skulle slippa ställa mig och laga gröt eller ta fil och flingor när jag kom hem. Så jag gick till Rosalies och beställde min favorit sallad (en vegetarisk grej med en underbar dressing) men fick istället en plastburk och blev iväg skickad till salladsbaren där jag fick roffa åt mig av vad som fanns. Bara äckliga saker kan jag säga. Men jag fyllde i alla fall burken full (mest bara för att deras grejer skulle ta slut) och sen fick jag be snällt om jag kunde få en påse (vilket alltid alla får) så att jag kunde ta med mig burken hem och först då frågade de om jag ville ha någonting att dricka eller en brödbit. Jag var förbannad och sa nej och marscherade ut.
Nu har jag ätit upp salladen. Och det var inte lite det. Jag är proppmätt och har ont i magen, men eftersom jag är en sån som bara kan bli riktigt mätt på god mat så är jag fortfarande sugen på någonting. Men att komma in i köket förtillfället är omöjligt för pappa fick ett av sina välkända ryck och har nu slipat och lackat alla bänkskivor vilket har resulterat i att spisen står mitt i rummet och allting ligger huller om buller. Jätte roligt, verkligen.
Sen har jag fått reda på att hans dödsanons kommer skrivas av tidningen själv på lördag och troligen bli jobbigt sentimental och begravningen kommer inte ha några blommor utan motorcycklar. Jag orkar inte med det där just nu! (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Jag vill bara skrika. Någon som vet hur det känns?

GOOD MORNING.


Bild på mig och mamma när vi var Stockholm i sommras. Jag saknar!
Godmorgon. Skolan börjar om två timmar och jag sitter nerbäddad i soffan i vardagsrummet med duntäcket och te och zappar mellan vakna med the voice och nyhetsmorgon. Hade tänkte ha en lång mysigt slömorgon innan skolan börjar. Men ärligt talat funderar jag på att gå och lägga mig igen, vilket inte är så smart för då kommer jag aldrig att vakna igen. Och jag har bestämt att jag ska gå till skolan idag. Foto och klassråd. Ytterst viktiga lektioner. Hm, frukost? Frukost!

RSS 2.0