IN MY IMAGINARY CLOSET I WOULD HAVE...


Klänning - 3.1 Phillip Lim
Kofta - A.P.C
Skor - Burberry Prorsum
Panter ring - Iosseliani
Svartring - Kum kum
Fjäderarmband - Iosseliani
Blomarmband - Vintage by fee
Brillor - Ray ban

INSPERATION YES


Det känns som om det ända jag tänker på är vart jag ska hitta insperation. Men jag gillar det. I övrigt har jag varit hemma idag. Jag skrev ett långt och fint inlägg tidigare idag där jag förklarade varför jag var hemma m.m, men sen kom jag på att jag verkligen hade viktigare saker att göra, så jag raderade allt. Väldigt konstigt, men sån är jag.

Nu sitter jag och pappa framför TV:n med te och smörgåsar och glor på Idol. Mysigt. Kroppen är helt bort domnad tackvare den stora koppen med te och den tidigare joggingrundan med pappsen. Dubbelmysigt.

Elvira är i London nu. Och jag kommer inte ens iväg till Stockholm! Suck...




FIT*A


Byxor + tunika Zara, jacka Chicy.se, skor Topshop (inte mina).
Jag har ett sånt jävla magknip. Jag kan inte stå upp rakt eller äta. Vilket har resulterat i att jag förvandlats till en puckelryggad surkärring här hemma. Och det hjälper ju inte med att höra komentarer som "har du fastnat med västen i gylfen" eller "om du nu har så ont i magen gå och skit!" Suck. Och till helgen kommer jag inte kunna åka iväg till Stockholm som planerat utan måste stanna hemma och plugga franska. Här prioriterar man rätt! Nej, nu har det gått åtta timmar sedan jag åt någonting sist, jag som brukar äta ungefär var tredje har jag räknat ut, och om jag inte vill att föräldrarna ska döda mig är det bäst att jag trycker ner något i strupen.

Dagens musik: Belle & Sebastian.

SAD DAY IN THE CITY.


Såhär skulle jag ha velat se ut idag. I alla fall i mina drömmar.

Jacka - Antik Batik
T-shirt - Maje
Byxor - Emilio Pucci
Skor - Golden Goose
Klocka - Michael Kors
Väska - Alexander Wang

SPARKLE INSPERATION.

Liza Thorn from Stylelikeu.com from Stylelikeu on Vimeo.

Härlig tjej, härlig insperation. Allt glittrar vilket passar mig utmärkt i smaken.


TERRY RICHARDSON.

Very nice pics by the talented Terry Richardson.

NYA RINGAR.


Ringarna ovan fick jag med mig hem från marknaden. Någon av dem åker på dirket för nu ska jag iväg. Later...

KOPPARBERGSMARKEN'


Ibland är det bra med lite uppehåll. Även fast vi stötte på släkt lite här och där. Ibland var det så att jag knappt kunde hålla mig för tårar.
Jag har inte så mycket mer att säga. Allt är fortfarande så tomt på något sätt.

FAN.

Jag är helt stum. Inga ord räcker till. Tårarna bränner under ögonlocken. Jag kan inte förstå det. Jag är tom. Hela familjen sitter tysta framför tv:n. Det finns liksom ingenting att säga. Jag har ont i hjärtat.

JAG VILL INTE VARA SJUK LÄNGRE.


Jag vill ha på mig den här tröjan nu. Men någonting säger mig att jag ska vänta med att använda den tills det blir kallt och mörkt utomhus. Den livar nog upp stämningen bättre då.

EVERYBODY JUST WANNA FALL IN LOVE.


Dagens låt.
Sick muse - Metric
Hennes kläder är fina. Glittriga, det gillar jag.

BURBERRY PRORSUM SS/10

I DIE. Seriöst. Utan tvekan en av mina favorit kollektioner för våren. Åh vad glad jag blir. Jag som hade värsta förväntningarna och allt. Det är så genialtiska på något sätt. Bara ben, korta trenchcoates, skärp i midjan, draperade fodral, enfärgat, glansigt, kvinnliga detaljer, peeptoe skor. Och efter det här känns det så självklart att man ska kunna ha pälsjackor på våren!

Deras höstkollektion var ju heelt underbar (kolla i arkivet under modekoll) och att Christopher Bailey lyckas föjla upp med ännu en lyckad kollektion är riktigt bra gjort. Nu är jag glad.


THE BANG.


Idag ligger jag nerbäddad i sängen. Eller inte direkt. Jag är inte i skolan i alla fall. Utan jag är hemma. Och ser på Breakfast at Tiffanys. Den måste ju vara en av de bästa filmerna som någonsin har gjorts. Idag är jag är klädd i spets, kostymbyxor och en stor filt liknande sjal. Jag fryser så otroligt mycket. Därför har jag några ljus tända. Doftljus. Kaffe och chocklad smak. Såklart. Jag är också riktigt sugen på ett par låhöga stövlar. Provade ett par under helgen. Och nu drömmer jag om dem varje natt. Nästan i alla fall. Jag funderar på att ringa över Kajsa. Men hon är inte hemma. Ingen är hemma. Förutom jag. Camilla kommer hem inatt. Men hon är i Stockholm, och jag är här.
Suck.
Bara någon månad kvar tills London.

SUNSHINE


SYKES SS/10

London Fashion Week har precis startat. Förväntningar eller vad? Sykes SS/10 blev en glad överaskning. Jag älskar simpliciteten: färgerna, tygerna och passformen. Och skorna!

Sen kan jag ju bara säga att jag älskar att de använder sig av äldre modeller. Mark Fast har bla använt sig av plus size models på catwalken vilket, tyvärr, är banbrytande. Varför har man inte gjort det tidigare? Men jag har hört att man kommer få se många olika sortes modeller under London fashion week, vilket jag verkligen ser fram emot. Äntligen lite förändringar på catwalken!


TREAT ME LIKE YOUR MOTHER.


Bra låt och bra video med snygga människor. Videon är förövrigt den bästa på ett jävligt lång tag. Vem har liksom inte lust att någon gång stå med cigaretten i mungipan och (bokstavligt talat) skjuta ur sig all frustration? Är det rysningar jag känner?

ERIN WASSON SS/10


Ganska förutsägbar kollektion från Erin till våren och sommaren, men det betyder inte att den är dålig. Hon fortsätter med sin grej, bara avancerar lite med en annan färgskala, och det tycker jag hon förtjänar lite cred för. Puss på den beiga skjortan med prickarna på och kram på hippie looken med jeans och linne.
Ju mer jag kollar på bilderna, desstom mer gillar jag dem. Liksom, randiga pyjamasbyxor! Hur genialiskt?

NEEDVOUGENOW.


Eftersom jag verkligen inte har någonting bättre för mig att göra så lägger jag upp lite bilder från i måndags. Synd att min underbara kofta inte syns bra på bilderna. Den är svart och luddig med lite glitter i sig och är köpt på Myrorna. Man ser lite bra på den andra bilden. Den är i alla fall älskad. Lika så mina nya saker jag skaffade idag. Seriöst så kan jag inte ha mycket pengar kvar från lönen... Måste verkligen börjar spara igen. Åh mummel.
Nej, nu ska jag försöka spy eller något innan Royal pains börjar, har så sjukt ont i magen!
Puss.

MADE MY MIND,

Efter att ha gått runt en hel dag med parfymen ovan har jag bestämt mig, det här blir det första köpet jag gör på resan till London. Punkt. Arlanda shopping, here I come.

Ville bara säga det.


JILL STUART SS/10

Svart och vitt, det funkar alltid. Kolla in den vita spetsklännigen! En sådan är jag ute efter. Och jackorna! Den vita med silver axlarna är sjukt fin. Våren ser ljus ut.

OSCAR DE LA RENTA SS/10

Tänkte bjussa på lite underbara skapelser från Oskar De La Renta såhär på kvälls kvisten. Riktigt fint med det raka formerna och detaljerade mönstrerna. De maffiga örhängerna får mig att vilja rota runt i mammas gamla smyckeskrin. Jag som inte ens gillar örhängen!

/FRIDAY WHIT NEW SHOES AND NEW CARDIGAN/


Kofta Zara, blus Zara, kjol Monki, skor Dinsko + smycken
Jag fullkomligt älskar koftan. Den är så varm! Nackdelen är väll att den alltid fastnar i mina ringar, men det är värt det.
Lägg märke till den snea spegeln, det blir pricken över i:et varenda morgon när kläderna ligger huller om buller överallt. Nej, nu ska jag göra mig iordning lite gran och sedan fira att helgen är här. Och juste det, jag tror fotolektionen var inställ idag. Inte ens läraren var där... Aja det är i alla fall betydligt skönare att sluta halv två än halv fem. Tjarrå!

IT'S A SHOE THING


Okej här är skorna. Fina, fina grejor. Men nu måste jag skynda mig. Ska mysa till det lite hemma hos Kajsa. På en vanlig sketen torsdag! Pussar.

WOULDN'T IT BE NICE IF WE WERE TOGETHER.


Jacka mammas gamla, byxor H&m, skor Din sko.
Mobbad dag. En halvtimmes lektion som inte ens är en lektion. Klassråd är ju bara dötid. Men jag har i alla fall fått tillåtelse att inte behöva gå på den lektionen i framtiden, om det inte händer någonting vilktigt då vill säga. Så hurra för skol-fria torsdagar!
På bilden syns föresten mina nya byxor som jag köpte igår. Och så får vi ju inte glömma skorna som är nya för dagen. Riktiga läckerbitar om ni frågar mig. Och min gamla skrothög till cykel är ny utbytt mot en lite mindre skramligare variant. Lite sorgligt att skiljas åt, vi har ju ändå så många minnen tillsammans, men det är för det bästa. Kan inte längre vara den konstiga-blonda-tjejen-med-jätteben-som-hörs-flera-mil-i-förväg-och-alltid-ser-stressad-ut-och-alltid-snorar-och-snörvlar-eftersom-hon-alltid-har-ipoden-på-högsta-volym-och-inte-själv-kan-höra-hur-högt-hon-hörs. Men vi ska ju inte gå in på detaljer. Nu kommer jag svischa förbi ljudlöst eftersom jag nu har en tre-växlad cykel. Respekt.
Nej, nu har jag lite devoirs att göra. Bättre bilder på skorna kommer. Ciao.

CHECK OUT THAT ASS.


Dagen i ära var jag svartklädd. Mc inspirerande byxor, Lindex. Hålstickad tröja, Bikbok. Skinjacka, Chicy.se.
Det blev ganska många inlägg idag. En guldstjärna till mig!
Btw, vilken jävla svank jag fick till, kolla in arslet.

RABADABADU


Alltså det är ju bara plågsamt... Men oj så fint. Allt tror jag kommer från ellos.se. Check in.

VEM HAR SAGT ATT MAN INTE KAN HA VITA KLÄNNINGAR PÅ HÖSTEN?


Kofta och klänning, båda Zara
Jag börjar bli lite efter med inläggen... De här är i alla fall vad jag fick med mig från stan igår, och imorgon hoppas jag att jag hinner visa er vad jag fick med mig från stan idag. Och troligen kommer jag få med mig någonting imorgon också för jag har bara en halvtimmes lektion och då kommer jag automatiskt ta de fjutiga metrarna som behövs för att komma till Örebros massiva centrum. Suck, jag blir så deprimerad när jag påminner mig själv om att det faktiskt är där jag bor. Örebro. Inte stockholm eller Paris. Örebro. Men om någon månad eller så ska jag ju till London. Jag får leva på den tanken helt enkel.

HE-HE-HÖ-HÖ

Movie Trailers - Movies Blog

Robert-Pattinson-topless-Robert-Pattinson-topless-Robert-Pattinson-topless...
I have nothing more to say.

PRETTY HEADBANDS.


Jag hade faktiskt tänkt uppdatera igår, jag lovar. Jag hade till och med kameran med mig till skolan. Men självklart skulle bloggen strula så det gick inte. De bilderna kommer väl någon annan dag istället.
Men jag fick lite bilder idag i alla fall. Hade en håltimme på ungefär två och en halv timme. Ganska dåligt, men jag och Elvira hann slösa pengar på god mat, så det var ju bra. Dessutom hann jag slösa pengar på lite andra saker också. Kofta och klänning t.ex. Riktigt fint är det. Hinner nog slänga upp en bild lite senare ikväll.
Planerna för idag är plugg. Men jag har på något underligt sätt lyckats övertala mig själv att ta det imorgon istället. Hm, inte bra. Och så är jag sjukt hungrig. Eller, inte igentligen. Bara konstant sugen på någonting. Vilket är konstigt, för det känns som om det ända jag har gjort idag är att äta... Och så har jag huvudvärk. Men det tillhör vardagen, för jag har det verkligen hela tiden.
Nu måste jag försöka plugga franska.

I WISH DOES KITTENS WERE ME.


Såhär skull jag vilja se ut idag.

HEARTBREAKHOTELBYELVIS.


Såhär ser livet ut nu. Ensam i rummet med berg av läxor. Och Kaffe. Och Elvis P. Ikväll hoppas jag i alla fall på movienight, men med vem är inte riktigt bestämt. Jag får väl krasch hos någon stackars utvald helt enkelt. Men först, naturkunskap.

MEANINGFUL.


Världens bästa film.
Världens bästa låt.
Båda liksom träffar mig rakt i hjärtat. Som en underbar varm krypande känsla som startar i maggropen och sprider sig ut i hela kroppen. Det är så fint.

JAG MÅR RIKTIGT DÅLIGT JUST NU.

Jag vill bara spy. Spy på allt och alla. Allt är så hemskt just nu.

LOOKING FOR THIS.


Jag är ute efter en vit spetsklänning.
Det finns ingen annan baktanke än att det är fint, och skulle passa med mina jackor till i höst.
Men gärna i någon annan prisklass än Givenchy.
Någon som har ett rimligt tips?

COME TO MAMA.


Väldig mycket, väldigt fint. Allt är från modekungen.se. Väldigt fint namn förövrigt. Kreativt. Synd bara att allt ska vara så dyrt.

Btw, jag är sjuk men måste gå till skolan imorgon. Puss på livet. Jag behöver mer Dylan.

THE ONLY TIME I FEEL ALLRIGHT IS BY YOUR SIDE


Hoppa med mig.

ÅHPLUTTINUTTI.


Alltså förlåt. Men jag kan inte låta bli. Jag är värd det här. Åh, så underbart. PLUTTIS!

SUMMER PICS


Eftersom jag inte har något bättre för mig än att sitta och snora så tänkte jag lägga upp lite sommarbilder. Det roliga var igentligen bara att kolla igenom alla, att låta andra se dem kanske inte är lika roligt. I alla fall inte för dem som ser... Men det har underhållt mig i en stund nu och sjuklingar som jag själv behöver det... Åh vad trött jag är. Har inte ätit sedan tolv. Hoppas jag kan äta middagen i alla fall, för mamma och jag har köpt lax och tigerräkor. Snälla, snälla aptit försvinn inte när jag behöver dig!
SNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR.

OJ VAD SJUK JAG ÄR. ALLT LIKSOM SNURRAR.





FUCK YOU VERY, VERY MUCH.


ENORMOUS FOREHEAD.
Idag är en sådan där dagen efter dagen. Vaknade av något konstigt skäl redan halv nio med ett stort behov av att åka till Marieberg med mamma. Så där har jag varit idag. Köpt saker har jag också gjort. En vinterjacka tillexempel. Den andra innom loppet av bara några dagar. Och två filmer. Och doftljus som luktar kaffe/chocklad. Och så håller jag på att bli sjuk. Lock för öronen, täppt näsa, oklar blick, slut i kroppen och milt huvudvärk. Feber-symtoms helt enkelt. Heter det symtoms? Jag har helt glömt bort ordet. Symptoms..?
Lyssnar i alla fall på Lily Allen och funderar på om jag ska göra någon läxa eller om jag ska sjukanmäla mig över helgen. Alla dessa dileman... Nu får ni ursäkta mig, jag måste spy.

ALEXA CHUNG.


Nu håller jag tummarna för att jag kommer iväg till Göteborg i helgen. Håll tummarna med mig!

VERY VERY ENTERTAINING.


Himlans dålig dag. Jag har fått reda på att jag inte kommer ha några fotolektioner på torsdagar, vilket betyder att jag hädan efter börjar 11.00 och sluta 11.30 dessa dagar. Istället är fotolektionen flyttad till fredagarna som då innebär att dagen startar 08.15 och slutar 16.20. Alltså fyra timmar längre än vanligtvis. Och så får man ju inte glömma att jag inte har någon lunch under hela den dagen, utan bara tio minuters raster mellan lektionerna. Så jäävla underbart.
Och jag ska jobba idag. Och det regnar ute. Och jag ska cykla dit.
...

THIS WILL BE A WARM WINTER.


Oj så bra. Oj, oj, oj. Den här saken skickas hem till mig i denna stund och förväntas vara i mina händer någon gång nästa vecka. Nu vill jag att hösten kommer så snabbt som möjligt för jag vill gå runt på stan med färggranna löv svävandes runt mig och se hur mina utandningar förvandlas till stillsam rök, som jag älskar så mycket eftersom jag lovat mig själv att aldrig börja röka på riktigt.
Med klumpiga skor och småröd näsa skrattar och ler man åt allt när solens klara höststrålar värmer de förövrigt tunt klädda benen. Man drar upp axlarna och kurar ihop sig i den stora stickade halsduken och då och då tar man de handskeprydda händerna och täcker öronen, så att människor runt omkring tror att man bara fryser om öronsnibbarna medans man igentligen bara vill höra hur allt låter genom ett lager av stickade lovikavantar. Åh man blir ju kär.
Jag tror inte på vårkärlek, jag hoppas på höstkärlek och jag hoppas den kommer det här året.
Åh just det. Jackan kommer från hm.com och jag ser på Bones och läser om liberaler. Tjosan!

THELIFE


Såhär ska det vara. Stor kopp grönt havtornste från NK och läsning iform av Eva-bibeln: vouge och allt som är skrivet av Jane Austen. Och, för att inte glömma, farmors hemmagjorda inomhussockor. Åh så bra.

INGEN DUNJACKA SÅ LÅNGT ÖGAT NÅR, SÅ SKA DET VA.


Pics thesatornalist.com, stockholmstreetstyle.feber.se


KYLIG, REGNING, ÅSKIG ENSAMHET.

Jag blir hemma idag. Hemma i all min ensamhet med regnet som öser ner utanför fönstret och tv:n som hackar för att signalerna inte kommer fram. Och Yann Tiersen som överröstar skvattret av regn åt mig. Pride and prejudice ligger i mitt knä och väntar på att bli läst, och det ska den bli, men jag måste läsa lite Candide först. Och skratta klart åt How I met your mother. Det åskar på allt detta. Jag har alltid varit rädd för åskan. Nu märkte jag att mitt te kallnat. Suck.

OH YEAH.


Jag sitter här och tänker tillbaka på sommaren och på mitt rum på landet och hur mysigt det faktiskt är. Men nu kan inte jag sitta och tjata om inget för the mentalist börjar nu. Det är bra grejer det. Men imorgon tror jag att kameran följer med till skolan (om den får plats i väskan vill säga). Aja... ciao.

RSS 2.0