+++++++


Öhm ah. Var på Yeah festivalen idag. Mysigt, eller inte. hehe. Nu ska jag slänga i mig lite sushi och sen dra vidare för att se SATC 2. Vill göra allt för att slippa musik saken på tv idag. Tjarrå folks.

ANYWHERE I LAY MY HEAD.


Godmorgon.

BE THE ONE.


Hej. Hade inga lektioner idag så jag har haft en ledig förmiddag. Sweet liksom. Började med en frukost med min baby och sen mötte jag upp Sara för att prova lite klänningar, fika på Bara vara och planera Paris-resan. Sweet det med.
Förtillfället är jag alldeles slut. Typ död. Huvudvärk och skit och ögonen går knappt att hålla öppna. Därför står den obligatoriska kaffekoppen brevid mig och ryker. Det kan inte vara hälsosamt med så mycket koffein jag får i mig, men jag tänker såhär: typ skit många i min åldern dricker cola och skit och det gör inte jag, så det borde jämn ut det hela. Eller inte...
Puss

UNDERBARA TANKE.


Jag är typ i chocktillstånd. Eller, nästa i alla fall. Nu är det bestämt. I sommar åker jag och Sara till Paris. Det kommer bli galet bra. Helt fantastiskt faktiskt. Paris är och har alltid varit mitt drömresemål.
Nu ska jag kolla vidare på Poirot. Massa kärlek på det pogrammet<3

IT'S TIME FOR US TO TAKE A CHANCE.


Det tog mig tre försök att få tag på ett par snygga stay-up's. Först blev det ett par gråa, sen ett par bruna men nu verkar jag ha lyckats. Tredje gången gilt eller nått. Dock har de redan gått sönder och jag skulle allra helst ha ett par utan spetskant så att de inte der så porriga ut. Men samtidigt, det är ett par stay-up's och det är ganska svårt att få dem att se oporriga ut, med spetskant eller inte. 

Har haft klädsim idag. Sjukt jobbigt. Måste börja träna igen känner jag, blev liiiite för trött. Stackars mina armar. Sen ska jag troligen dra vidare till Liquid och sen vidare för att kolla läget på fyllebrännbollen. Dock mår jag sjukt dåligt förrtillfället, huvudet bultar och snoret rinner, så vi får se om jag överhuvutaget orkar eller ens överlever... hehe. PUSS

IT SURE FEELS LIKE LOVE AGAIN.

"+stå på en klippa längsmed vägen och skrika. bara för att det är så förbannat skönt att skrika. typ. och dansa, i takt till den dunkande musiken från bilstereon. det ska vara en gammal bil också, utan tak, röd men silver detaljer. om jag var duktig på bilar skulle jag säga vad en sådan sort kallas, men eftersom jag skiter blanka fan i bilar så får vi använda fantasin istället. Så ska det vara. sen träffar vi trevliga människor längsmed vägen. typ äldre gubbar, som har så jävla mycket att berätta om. allt de varit med om i livet. från kärleksbekymmer till bästa sättet att dricka varmt kaffe utan att bränna tungan. vi ska också lyssna på bra musik. och utvärdera och tolka underbara låttexter. sen ska vi stå på en öppen äng. och snurra, snurra, snurra. med armarna utsträckta och kolla upp mot himmelen. sen kommer vi ramla, bredvid varandra, allihopa, och bara ligga där. stirra upp på molnen som sakta byts ut mot stjärnor. och prata. och vara tysta. och sjunga. och skratta. och gråta lite, bara för att det är så befriande. sen ska vi skrika lite till. och skratta. efter det hoppar vi in i bilen och kör, kör, kör. mot nya äventyr.
typ underbar sommar?"

Skrev såhär till en kompis nyss på fb. Vill verkligen bort härifrån nu. Men jag ska inte klaga, sommarlovet är ju här snart. typ, en och en halv vecka kvar. Galet. Men jag känner mig ensam. Jag vill verkligen inte vara ensam på sommaren. Men Sara kanske tar med mig till Paris. Man kan ju alltid hoppas.
Puss.

ALL THOSE LONLY TIMES.


Öhm ja. Är helt slut. Kunde inte somna igår natt. Imorse när jag skulle duscha gav jag helt upp försöket. Ändå hade jag tagit av mig pyjamasen och stod där inne spritt sprongande naken, men det fanns ingen ork att ens lyfta kranen, så jag gick därifrån mot kaffebryggaren och kokade en dubbelsatts kaffe.
Annars då? Jo, jag är lite småledsen. Över allt faktisk. Att skolan inte slutat än, att jag känner mg ensam, att ingen gillar mig och att allting generellt bara suger kuk förtillfället. Sommaren kommer troligen suga den med. Åh. Jag som så gärna vill ha en bra sommar. För vem vet, troligen blir det mitt sista sommarlov. Sen blir jag en stor tjej som går ut sista året på gymnasiet. Fitta. Jag har inga rester i alla fall. Bra det. Men jag har fortfarande mycket att göra. Jag är en sån människa som får panik och blir stressad när jag har många bollar i luften. Jag lyckas inte ha någon kontroll då, och det är någonting jag alltid vill ha. Jävla mongo.
Ehm. Oj då.
Förlåt.

Nu ska jag plugga. Bara imorgon och på tisdag kvar, sen behöver jag inte plugga mer (!!!!). HÅLL UUUUUUUUT. Hehe.

SLEEP TIGHT.


Godnatt.

DET FJÄRDE OCH SISTA KÖPET FRÅN STOCKHOLM.


Handsmycke från Urban Outfitters.
Är ledig idag. Sjuktbra.

THOSE DAYS WE LOOK BACK ON.



Har haft en så jävla underbar dag idag.
Haya kom hem och väkte mig vid åtta tiden (fan vad sur jag var, men morgonilskan försvann efter duschen), vi åt frukost, hon kollade på gg och grät som ett litet barn och jag satt och lockade håret i minst en timme. Sen drog vi till skolan för att gå på en lektion som ingen i min klass kom på (fan vad sur jag är på dem) och efter de få minutena då jag hann ursäkta mig och de andra i klassen för läraren stack jag och Haya och fikade på Märtas. Där satt vi och tjattrade en stund tills Anders och Fredrik kom och drog med oss för att kolla på människor som paddlade kanot. Sjukt tråkigt. Heheh jag somnade. Social tjej. Sen drog vi hem till mig, käkade, sov och gnällde och sen drog vi vidare upp på stan för dagens andra fika. Dock var det någon typ av vårrus mitt i stan så vi fick sitta ocj kolla på svettiga tjejer och kärringar som flåsade förbi. Inte värt.
Men nu sitter jag här i alla fall. Hemma och är allderless slut. Imorgon är jag ledig, men ska upp på stan för en sen lunch med Sara. Smarrigt.
Nu dör jag, hej då.

DREAMING.

Jag älskar mitt rum på morgonen. Speciellt när jag har gardinerna fördragna för då blir det ett så mystiskt blå, grönt ljus i rummet. Lite sådär magiskt. Tänkte avsluta kvällen med det här inlägget i huvudet, då kanske jag faktiskt somnar för en gångsskull. Gardinerna är fördragna, softmusiken är på och dagboken är framplockad. Nu jävlar satsar jag på sömnen! Godnatt.

PLANERAR INFÖR VAD SOM KOMMA SKALL.

Mehehe. Nationellt prov i matte b idag. Inte okej. Men jag tyckte, till skillnad från många andra, att det var ganska lätt. Vilket betyder att jag måste ha gjort fel på hela provet, typ. Hehe. Men, men, det finns inte så mycket att göra åt det nu. Soft. Någon dagens får ni inte för jag hade inga fina kläder på mig. Ville vara så mysig och skabbig som möjligt idag, och det tycker jag att jag lyckades ganska bra med.

Imorgon blir det inte Stockholm som var planerat. Finns inga platser kvar på bussen. Hallå, det är en onsdag! Hur många åker till Stockholm då liksom? Jävla business-folks. Men någonting kommer hända med härliga människor. Sweet. Har förresten köpt tre nya grejor idag. Det är fan inte bra att ha långa håltimmar och gå på en skola som ligger typ mitt i centrum. Inte för min plånbok i alla fall. Hehe. Men bilder får ni någon annan dag. Det känns som om det ända ni får se är bilder på mina senaste inköp... Njut vad fan. Har till och med en sak till att visa er från Stockholm. Shit alltså. Aja, vad gör man. Nu vill jag sova men orkar inte.

Natti.


NYTT I GARDEROBEN DEL TRE.


Den är fett skön mot mitt skin. Även denna köptes i Stockholm i lördags och den gillas skarpt. Kommer bäras till jeansshorts i sommar. Köptes inne på PUB i Acne avdelningen, obviously.

HUR MAN SER UT NÄR MAN INTE ORKAR BRY SIG.


Kofta från Topshop, skor från Scorett och armbanden är gamla + fjällräven jackan.

CHANEL RESORT 2011.


Skulle kunna tänka mig gå klädd såhär i sommar. Favoriterna är 1, 5, 10 och 12. Lovely.

ANDRA DELEN AV DE FYRA KÖPEN.


Kofta från Topshop. Kommer bli galet bra över en klänning och bara ben i sommarnatten.
Jag kanske kommer iväg till stockholm på onsdag! Igen! Asbra. Hoppas, hoppas, hoppas. Snälla, håll tummarna för mig.
Vad jag hade på mig kommer upp snart.

ETT AV DE FYRA KÖPEN.

Chanel i nyansen Camélia. Har hookat upp mig läppstift under den senaste tiden. Nästa blir ett oranget eller blodrött.

MORE THAN ACCESORIES.

Det där med att plugga matte går ju inte sådär jättebra... Jag har liksom redan tagit sommarlov, så jag ser inget skäl till att sitta och plugga. Dessutom finns det ingen mat i kylen så jag har inga krafter att göra någonting. Sjukt slö är jag. Har levt på kaffe idag. Så går det när föräldrarna inte är hemma. Fräsh tjej.


HADE PÅTOK FÖR VARMA KLÄDER PÅ MIG IGÅR.


Jag är inte en sån som sover länge på morgonen. Har aldrig gjort det. Inte ens när jag kom hem från en galen kväll vid fyra tiden. Vaknade pigg och glad nio på morgonen. Men idag idag vakande jag klockan ett. Varför har jag ingen aning om. Gårdagen i Stockholm måste väl ha slitit ut mig eller nått.
Ska knäppa av några bilder på inköpen idag, så stay tuned for more. Men först ska jag plugga matte. JÄTTEKUL, verkligen.

Jeansskjorta - Gina, Jeansshorts - Levis 501:or, skor - Scorett, väska - Friss&company, brillor - oldies, skinjacka - Modekungen.se

THE SWEET FEELING IS GONE.

Nu är jag tillbaka. Det har varit varmt som in i helvete och nu vill jag bara gå och lägga mig. Kul lördagskväll. Men fett värt, för jag är så himla glad. Men som sagt trött, så nu blir det film eller nått.

Puss på Sara.


LEAVING.

Drar till Stockholm imorgon. Alla naglar är svartmålade, då är det som det ska vara. Godnatt, hörs när vi hörs.

MY BLACK WEAT DEAM.


Påtal om svarta klänningar men långa ärmar. Denna klänning från Acne är min absoluta favorit. Den är helt galet underbart vacker. Jag vill verkligen ha den. Med hela mitt hjärta. Lugnt den perfekta lilla svarta. Åh, den är så vacker! Mitt hjärta gör trippelvolter. Det här är min sanna kärlek. Dock är priset en aning för högt för min studentplånbok. 3 995 riksdaler tror jag den låg på. Alltså fyra lax. HALLÅ? DET ÄR EN SVART KLÄNNING! Sänk priset! Nej, nu blev jag ju deprimerad. Ska cutta mina handleder eller nått. Hej och då.

FEAR OF SLEEP.

Lite inspiration som ligger och gnager i huvudet.

1. Jeansshortsen kommer jag troligen leva i under sommaren och till det är det både skönt och snyggt att ha en oversized tröja till. Och stora, snygga smycken på det.

2. En beige kort klänning har jag varit sugen på ett tag nu och stylingen som Erin gör med smycken i olika färger och storlekar får mig bara ett vela ha en ännu mer.

3. En ljusblå klänning. Hur fint? Vill ha en som jag kan ha under min ljusrosa kavaj från gina.

4. En vanlig svart klänning i ganska tunt material med långa ärmar. Har varit på jakt efter en sådan hur länge som helst nu. Det är nästa så att jag ger upp. Men fan heller, jag ska ha en!


Nu ska jag fortsätta med att ta mig igen från igår och invänta min bästiz som ska komma hit och mysa med mig. We need some quality time.
Kisses.

FROM THE SEVENTIES.


Kan inte beskriva med ord hur glad jag blev imorse när jag hittade pappas gamla Fjällrävenjacka från 70-talet. Passade extra bra idag när min ända lektion tillbringades i skogen. Sen vart det uteserveringen på Liquid. Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen. Två dagars ledighet känns gött, och det ska inledas med en mysig hemmakväll. Sånt behövs också.

WHAT'S THE POINT WHEN I KNOW.


Ibland är det såhär vackert i sommarstugan. Kommer snart flytta dit. Inte för att jag får. Eller kan. Det är på tok på kallt. Men jag älskar det. Ett av de vackraste stället jag någonsin varit på. Fan vad jag längtar efter sommaren.

VILL FLYGA ÖVER VÄRLDEN OCH KOLLA NER PÅ ALLT SOM HÄNDER.


Det kommer bli perfekt. På torsdag gäller det. Då är det sista Karrofesten för året och på ett bra tag framöver. Taggar gärnet vill jag medge. Jag, Haya och Molly (de tre nyanserna av blont) ska gå som några ovan. Kameran åker självklart med, en dokumentation är på sin plats!
Imorgon är det Afterschool. Fan vad mycket öl det har blivit det senaste taget. Inte bra... Men, jag är 18. Och behöver komma till ett ställe där jag absolut inte tänker eller är mig själv. Låter så jävla sorglig. Förlåt. Men jag är inte perfekt.

IDAG HAR JAG SETT ATT VÅREN ÄR HÄR.


Jacka - lånad, väska - Friis&co, spettsklänning - Topshop.
Hur underbar är inte känslan av att ha avklarat två prov på en dag? Jo, helt fantastisk. Har till och med varit på första dagen på jobbet. Hehe. Eller vad man nu ska kalla det. Jag är ledare för små tjejer på Fotbollskul. Två gånger i veckan, hundra spänn per gång. Trevliga små flickor och trevliga stora flickor. Har helt enkelt varit riktigt effektiv. Fett skönt.

Jag har ett inlägg pågång. Som jag har velat skriva ett tag nu. Den handlar om mig, om dig, om alla helt enkelt. Lite egna tankar inom ett visst områda som jag vet många känner igen. Jag är dock inte riktigt klar med allt. Ni ser ju när det kommer upp. Hoppas bara på att det blir bra.

Nu väntar maten. OCH INGET PLUGG. Naaaajs.

TOPSHOP.


På lördag drar jag och Sara iväg till Stockholm över dagen. Vi konstaterade att vi var värda det. När vi går in på Topshop hoppas jag på att hitta åtminstånde någonting av det ovan. Håll tummarna eller nått.

SKULLE BEHÖVA NÅGONTING, NÅGON, ALLT.


Jag måste verkligen vara sämst på att plugga. Helt ärligt. Jag har två prov tills imorgon och jag har knappt pluggat till något av dem. Går fortfarande runt och hoppas på att jag ska drabbas av den där åh-nu-ska-jag-sätta-mig-ner-och-vara-effektiv-känslan men den kommer ju aldrig. Va fan! Men jag orkar verkligen inte. Jag är helt slutkörd. Har stressat och gett mitt allt hela året, och nu har all trötthet kommit ikapp. Men ändå, det är liksom mindre än en månad kvar till sommarlovet. Vilket är helt sjukt. Helt galet till och med! Och under dessa veckor kommer det hända massa grejer. Ta den här veckan tillexempel, på onsdag är det after school, på torsdag är det ledigt och karrofest, på fredag är det ledigt igen och på lördag åker jag till Stockholm. Tagggggat. Nu ska jag fortsätta shotta kaffet.

WHAT COMES BEFORE PART B? PART-AY!


Goddag folks.
Gårdagen måste ha varit en av de bästa dagarna i mitt liv. Först åkte jag hem till underbara Sara för att plugga franska och blev bjuden på lunch och nybakade muffins. Sen tog jag mig hem och shottade tre liter kaffe innan jag drog vidare till Haya baya och Molly polly. Vi, med tre nyanser av blont, drog vidare hem till Malins 18-års partaj där det bjöds på allt från tårta, spelning, topless trummis (finss), reunion med en snubbe från lekis, galna toabilder och underbara minnesluckor. Sjukt värd kväll. Har inget mer att säga än så.

COLOURFUL LIPSTICK, CHECK.


Köpte ett nytt läppstift för några dagar sedan. Det kommer från Make Up Store och nyansen heter Prairie. Prärie. Valde mellan en annan nyans som hetter Summer. Mycket finare namn... Dock var det lite för rosa. Det som jag har nu är lite mer orangare, typ persika. Gillar det skarpt. 165 spänn får man hosta upp om man känner sig sugen. Jag, som typ aldrig köper smink, tyckte att jag var värd det (concilern jag köpte idag behöver vi inte låtsas om).

Ibland händer sånt man inte vill ska hända. Typ att man går in på toaletten och märker att en av brorsans kompisar sitter där. Och det var bara ett exempel... hehe. Ska försöka förtränga det nu. Och en annan sak jag ska försöka förtränga är att min absoluta favorit ring försvann idag inne på ICA. Den med bladen som jag har på mig varje dag. Suck. Men, man får försöka se det från den positiva sidan. Typ att jag har lyckats hålla koll på den sedan i höstas och i och med att en ring är borta (och efterrsom det var min favorit) så borde jag unna mig själv två nya. Ska nog ta reda på stadens utbud så snart som möjligt...

Ikväll är det hemmakväll som gäller. Har lovat mig själv det eftersom morgondagen kommer bli galen. Malin fyller ju 18 bast för faaaaaaan! Taggat. Så jag har laddat upp med senaste numret av Brittiska Vogue, glass och melon. Det är ett sätt att spendera kvällen på. Fan vad mycket jag skriver. Lovar att jag kommer bli en sån där mysig pladderkärring när jag blir gammal.
Sweet.

BACK ON TRACK.

Har varit riktigt dålig på att fota den senaste tiden. Tråkigt, för det är nu som man kan få riktigt fina bilder. Älskar vårljuset. Så istället får ni lite slumpade iPhone bilder.

Idag hade jag en lektion på en timme. Jättekul att behöva cykla fram och tillbaka i den jävla blåsten. Jag grät när jag kom in i klassrummet kan jag säga. Mina ögon är så känsliga att om någon får för sig att vifta med haden framför ansiktet på mig börjar det bokstavligt talat spruta ut tårar ur dem. Om någon undrade alltså.

Nu bjuder pappa på kaffe. Fancy va?


DET KANSKE ÄR VÄRT ATT KOMMA TILLBAKA.


Helt ärligt. Jag blir lite rörd när jag ser att det finns de som faktiskt har kollat in på bloggen de senaste dagarna. Det känns... ja, det känns. Bra känns det. Riktigt bra. Har fått ihop lite extra krafter, men bara lite. Har lust att börja blogga igen. Vi får se hur det blir den här gången. Var beredda på lite förändringar.

Igår var det onsdag. Det var after school. Öl för 25 rikstaler. Gött. Köpte inte en ända. Blev bjuden istället. Puss på snälla och generösa människor. I helgen blir det mer öl. Hoppas ingen har mig som föreblid.
Puss.

RSS 2.0