VAGABOND.


Kängorna från Vagabond som jag använde förra vintern, och förrförra också för den delen, har börjat läcka in och behövs därför bytas ut. Det lutar åt att ersättaren får bli någon av dessa, förjävligt dock att de är så dyra. Men snygga är de!
Och ja, jag är sjuk.

MANIC DEPRESSION - JIMI HENDRIX.


Jag har länge tänkt på att tatuera mig, men ville vänta tills jag var riktigt säker på vad jag ville ha innan jag gjorde någonting. Jag menar, ska man ha en permanent accessoar för livet krävs ju att man är minst 98 procent säker. Men självklart kunde jag inte vänta utan bestämde mig för att gadda köttet i London utan någon som helst tanke på vad eller vart tatueringen skulle vara. Det är då man bestämmer sig för en halvmåne, och jag kan fanimej inte vara nöjdare.

NO ONE KNOWS I'M GONE - SCARLETT JOHANSSON.


Okej, såhär är det.
Jag vet inte varför jag inte har bloggat någonting. Kanske för att jag inte får någon respons? Jag är dålig på att hålla vad jag lovat? Eller bara för att jag känner mig som världens mest oinspirerande människa. Pick and choose. Men jag har hur som helst bestämt mig för att börja lite smått igen, men inte för att "jag behöver det" som jag så fint beskrev det i inlägget under, utan för att jag känner att jag har en skyldighet att förklara mig själv. För människor är nämligen så jävla fördomsfulla, vilket har gått upp för mig allt mer den senaste tiden. Fuck'em all. Fast jag dömmer ingen som dömmer mig, för de som dömmer mig är de som inte känner mig, och de som känner mig skulle aldrig dömma mig. Nu fick jag lite sagt, tack för det. Men jag varnar, det kommer mer.
Och juste! Det dyra inköpet jag nämnde i inlägget under är nu gjort. Herrejävlar säger jag bara. Men nöjd som få är jag. Bilder utlovas. Pusssssar.

EN DANS MED DIG, TACK.


Jag vill blogga, jag behöver blogga, jag måste blogga.
Inte för någon annan, utanför mig. Förändringar kommer ske, så var beredda på det. Men jag behöver skriva av mig ibland, så jag gör det här.
Annars då? Jo, jag har nästan bestämt mig för att göra mitt dyraste köp någonsin. Ledtråd; en av grejorna i inlägget nedan.
XX

RSS 2.0