NYA SKOR + ATT DET TAR 20 MIN ATT LADDA UPP EN BILD!


Nya skor, nya skor, nya skor! Köpte dem istället för ett par andra som jag faktiskt först tänkte köpa. Men de nådde inte upp till mina förväntningar, så de blev de här istället. En lite billigare version av Topshop klackarna jag förälskade mig i för ett tag sen.
Dock gillar jag inte att köpa skor på Dinsko. De är så billiga. No quality med andra ord. Men är man kär så är man, right?

Det regnar för fullt här ute. No fun. Men vädret får mig att bli djup, så mystiska tankar slår mig gång på gång. Det är faktiskt ganska kul. Bara sitta och lyssna på mig själv. Jag är lite schitzo.

Nej nu måste jag jobba. Pappa vill ha hjälp att snickra. Och sen måste jag ruffsa till håret. Det är obehagligt att ha det nyvättat, jag är van vid fett hår efter åtskilliga dagar ute på landet.

FAKE SMILE


Bloggen är sjukt seg så det tar en stund att ladda upp bilder. Därför kommer bilderna från Stockholm lite i omgångar.

Andra kvällen, påväg till en resturang vid drottninggatan, iförd ny tröja från bikbok och nytt läppstift från Face (som inte syns alls). Efter resturangen blev det bio. Harry Potter (igen). Ganska segt att se den två gånger i rad så tätt inpå, men så fick det bli.

Imorgon ska jag försöka snylta lift in till stan och scorett. Skor, skor, skor.

... NEJ DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR BRORSANS FÖDELSEDAG...




...Hurra, hurra, hurra! Det bästa med hans födelsedag är att den är på sommaren, vilket betyder färska bär på tårtan. Allt handlar om tårtan. Saftig med mycket grädde och hallon. Syndigt!
Och hans nya moppe är ju ganska frän den med.

Btw så är det dött här ute på landet. Jag sitter och snorar och snyter i hörnet av soffan och kollar på Greys Anatomy. Kul? Inte direkt. Mysigt? Ja, ganska.
Förövrigt så krånglar min mobil. Jag försöker skicka SMS men ibland dör den. Så om någon vill göra något, hör av er, snälla!

Jag ska nog ta lite mer tårta nu.

SHINY


Första kvällen i Stockholm. Det blev italienskt med kusinerna. Och paljetter förstås.

JAGHADEDEMIMINAHÄNDER




Jag kommer inte riktigt ihåg varför jag inte köpte dem. Jag tror min praktiska/vuxna/tråkiga sida agerade. Det handlade bara om småsaker, som att 1600 spänn svider otroligt i plånboken. Och att mamma klagade på den öppna tån som enligt henne är "helt opassande för den svenska hösten" . Hon fick mig att se de opraktiska sidorna med skorna.
That bitch. Men jag fick med mig lite andra saker istället.
 
Det är skönt att vara hemma. även fast jag har varit det sedan lördags kväll. Dock är jag helt slut och har en liten förkylning hängande över mig. Det är en typiskt Eva-grej, att vara sjuk på lovet. Suck. Men då har man tid att ta igen lite saker. Bla se Eva & Adam avsnitt och Scrubs bonusmaterial.
Övrigt så längtar jag efter snön.

/AAAH/


Snälla, snälla finns kvar i butik tills jag kommer!

OFFTOSTHLM


Imorgon puttrar jag och mamma iväg till storstaden. Det blir full rulle med två nätter på hotell (två hotelfrukostar!) och tre dagars vandring i staden. Jag förväntar mig shopping och en trevlig stund med mamma. SJUKT JÄVLA BRA.

/STAY UP ALL NIGHT LONG TO SEE THE SUN RISE/












Jag kan ju säga att vi har haft det hur bra som helst. Vi bor ute i Lilla stugan som jag som hastigast fick inreda med skit jag hittade liggande lite här och där. Riktigt mysigt blev det faktiskt. Speciellt loftet med dubbelsängen. Bra utsikt över rummet.
Vi var vakna hela natten. Kaffe, bra filmer och djupa diskussioner var det som höll oss vakna.
Jag har i alla fall haft det riktig bra och Elvira är underbar.

/CINEMA PEOPLE/



Det första jag lade märkte till när jag träffade Elvira igår var hur sjukt mycket jag hade saknat den tösen. Vi är två totalt olika individer stilmässigt och har oftast olika åsikter, men jag tror det är därför vi är så bra vänner. Vi har inga krav utan kan vara precis dem vi är. PUSS ELVIRA!

Harry Potter. Ja vad kan man säga? Jag hade inte alls några förhoppningar på filmen, speciellt efter alla tråkiga recenssioner jag läst om den. Men åh, jag skrattade så jag skrek vissa gånger och höll på att skita på mig av rädsla och ibland var det som om jag skulle börja gråta. Jag gillade den. Punkt. Stolt HP-fan!

Hela dagen har gått åt till att inreda lilla stugan så att jag och Elvira kan sova där imorgon. Det är flott.

/SUPERCHOCLATEBEAR/


Hann inte träffa Kajsa igår pga släktträffen men idag ska jag göra ett nytt försök. Fast den här gången med Elvira. Förhoppningsvis blir det bio, om nu mamma lyckas boka några biljetter. Jag klarar det aldrig så jag överlämnade det åt henne. Och tanken på att Elvira ska boka dem är bara skrattretande. Senaste gången bokade hon nämligen platser i Stockholm. Men stort pusskalas på henne!

/LLLLLLLLLLLLLL/


Hektisk dag med släktträff och allmän panikångest. På något sätt vet jag inte om jag klarar av det här mer. Bajs, bajs, bajs.

/CREEPY/


Brorsan är saknad! Han har varit borta i en veckas tid nu men kommer hem imorgon. Tur det för det börjar bli lite ensamt!

AHHH. Det blev en liten paus i inlägget för precis när jag skrev att det börjar bli lite ensamt såg jag något stort och svart susa förbi utanför verandafönstret. Fast susa är inte det rätta ordet, mer springa. Det dunkade nämligen till när den landade på verandagolvet. Nyfiken som jag är gick jag ut och såg ett fotspår av uppvänd jord och en hink som låg felplacerad på gräsmattan. Jag är lika feg som jag är nyfiken så jag sprang in igen och nu sitter jag och inbillar mig massa saker.
Onödig inlägg, verkligen.

/VI FÖRTJÄNAR EN BILD TILLSAMMANS/


When you cry, I cry.

Lite maffia varning där. Men tyvärr är det sant. Ett barn som gråter är hjärtskärande.

/AUNT EVA AND NEPHEW AXEL/


Den här snubben är jag barnvakt till ikväll. Men jag är så rädd så mamma och pappa som får ta hand om honom istället. Jag mår illa och mår otroligt dåligt när han gråter. Vilken pussy jag är! Så jag sprang ut och gömde mig i Lilla huset. Men nu sover han så jag har vågat mig in igen. Barn är underbara på dagen då de är glada, men annars tål jag dem inte. Det är ett faktum och ett otroligt djupt konstaterande.

/STRIPES/


Solen steker på här kan man säga. Hittills idag har jag handlat mat, spikat och läst i en ungdomsroman som skrevs i slutet av 50-talet. Jag vill så gärna bli förförd heter den. Snacka om skillnad på värderingar! Det är flott.
Nu ska jag bada, men först, ringa Kajsa.
Ciao

Mina nya Levis 501:or på bild föresten. Och randig tröja, köpt second hand.

/HIT ME SOME BOTTLES OF PURE HAPPINESS/




Så här kan vissa dagar se ut. Mysiga bilturer, vackra hästar och långa promenader på Kungsholmen. Jag längtar redan tillbaka.

/WE LIKE THE BLING BLING/


Skinnpaj Chicy.se, linne Gina T, armband flerpack och kedja H&M, resten lite här och där, stor ring H&M.

The end.

/BACK ON TRACK?/


Kom hem från Stockhom igår. Bok och Levis 501:or inhandlades. Nu dricker jag NK's gröna te med havtornsmak och tittar ut mot vattnet. Finns inget mer att säga.

/TOPSHOP/



Om jag hinner vinna en miljon innan imorgon så vet jag vad jag jättegärna skulle ta med mig från Topshop. Åh, jag är så kär.

EGO


Min dysterhet mildras allt eftersom känner jag. På tisdag åker jag till Stockholm och där ska jag hjälpa pappa värdera en gård full med hästar (hästar!), hälsa på kusiner och shoppa, shoppa, shoppa!

Är det inte en kliché att det räcker med lite hästar och shopping för att få mig glad igen?

GÅRDAGENS INKÖP





Det blev ganska lyckade köp på loppisarna igår.
1
T-shirt med katttryck. Stor och underbart skön. 2 Svart t-shirt med hästtryck och lite text. Den ska nog göras till magtröja. 3 Ett fränt skärp som man liksom virar runt höften ett och ett halvt varv och en plånbok. Hallå, någon som vet hur man ser att det är en äkta LV? Den har en liten stämpel innuti och den känns inte plastig... Aja den var billig och
ser ganska äkta ut i alla fall, hehe. 4 Transparent barnklänning med resår i midjan.
Jag än nöjd. Och juste det! Skorna på bild 1 & 4 köpte jag ju också!

Välkomna till mitt rum på landet.

I NEED THEESE IN OCTOBER


Ska jag, ska jag inte, ska jag, ska jag inte...

FOOOOOOOOOOD


Utflyckt med mamma idag. Loppis runda. Så lite shopping har jag lyckats med. Bl.a Doc Martins för en tjuga. Inköpen kommer senare.

SLEEPY NOT


Jag misslyckas totalt med att sova när jag faktiskt bestämmer mig för det. Istället sitter jag uppe med brorsan och äter glass med jordgubbar och kollar på Scrubs. Jag envisas också med att gå runt i shorts även fast inte vädret tillåter det. Zara kommer de ifrån. Åh, vad skulle jag göra utan den butiken? Örebro har inte så mycket bra klädaffärer att komma med, bara de vanliga, men Zara förgyller mina shoppingdagar! Fast jag är fast här på landet (max en mil från stan men i alla fall) så det blir inte så mycket shopping för min del.
Nehepp nu ska jag kolla på The city och sms:a runt lite och se om någon vill gå på bio med mig. Jag säger bara en sak; HARRY POTTER OCH BRUNO! Hur bra kan det bli?

KISS


Tunika Zara, armband H&M
Godnatten allihopa.

NO PARIS

Det verkar som om det inte blir Paris i alla fall. Suck. Istället blir det en sommar hemma. I tråkiga Sverige utan några planer överhuvudtaget. Allt som jag skulle göra har jag redan gjort. Det är ju bra. Det här lindrar ju min deppighet jättemycket.

TOPSHOP AUTUMN 09


Jag måste säga att jag inte är helt förälskad. Visst, det finns sånt som jag gillar (pälsjackan och den svarta korsetten med hål i sidorna (och ryggen?) säger jag inte nej till) men det är mest den hyfsat snygga stylingen som man villseleds av. Skorna skulle jag villja ta en närmare titt på, för jag menar, det är ju topshop-skor! Kan aldrig bli fel.

SKIT

Jag är sjukt depp. Jag hatar allt och alla och vill helst bara försvinna härifrån. Hur i helvete gör man när man inte mår bra? Hur i helvete ska man kunna känna sig bra igen? Fan. Imorgon blir det deppdag nummer ett. Men se måste jag börja peppa för på måndag eller tisdag åker jag till stockholm.
Skit.

+++


Så här skulle jag villja se ut idag. Håret och ansiktet inräknat.

TODAYS SHOPPING


Ja nu har jag lite att läsa i alla fall.

DIVIDED EXCLUSIVE


Ja, vad ska man säga. Otroligt snyggt.

DISKA NÅGON?


För några dagar sedan hade jag på mig det här. Jag som inte ens gillar kjolar har på mig det ganska ofta nuför tiden. Kjol mammas, secondhand t-shirt. Det får räcka så.
Nej, nu ska jag äta frukosten. Blir nog yoghurt.

STÅ PÅ TÅ


Att ha på sig långbyxor idag igen finns inte. Absolut inte. Klänning från H&M och väst från Zara, så ska det vara! Och sen får man inte glömma det skabbiga håret och fuckade facet. Pricken över i:et, typ.

Jag är ensam här. Förutom Lina, men hon sover bara. Det regnar och åskar. Elvira skulle egentligen vara på väg hit men hon är sjuk. Klockan är kvart i tre, jag dricker kaffe och försöker komma på någonting att äta till frukost. Kaffe får räcka.

MIN IDYLL







Började dagen med en promenad. Skog, hästar, får och slott. Sådant ska man omringars av.

HOPPELIHOPPELI





Igår. Hoppade. Åtta år gamla studdsmatta.
Jag var iförd min nya väst från Zara rean. Puss på den.
Ignorera mitt face, snälla?

CLOË S




INSPIRATION



Sådant som inspirerar.

AM I GOING TO PARIS?


Är det någon som känner igen känslan av att vara så exalterad att man inte kan göra någonting?
Så är det för mig just nu. Fjärilar i magen.
Mamma vill ta mig till Paris. Hon sa det igår kväll. Och imorse såg jag en lapp där hon skrivit upp datum för avfärd och hemfärd. Nu är jag glad. Denna nyhet firar jag med en bild på Geraldine Saglio, Emmanuelle Alt och Carine Roitfield. Puss på människor som bidrar med insperation!

AH WORK WORK

En av de saker jag mest ser fram emot på sommaren är när jag får följa med pappa när han jobbar. Det är så otroligt mysigt att starta bilen tidigt, tidigt på morgonen och sen åka runt i Sverige och möta nya människor och vara på nya platser varje dag.

Gå i skogen, prata med okända människor som mer än gärna bjuder på fika (man får räkna med flera koppar kaffe om dagen) och se nya ställen ingår i det han gör. Och jag bara hänger på och har det trevligt och försöker vara lika charmerande mot alla som pappa är (han är ett litet charmtroll. Efter att man pratat med honom i någon minut älskar vem som helst honom).

Fast jag slipper göra det jobbiga; sälja hus och värdera mark. Jag hänger bara på med kameran i högst hugg!

I vanliga fall brukar vi sova över på ett hotell, men den här gången hann vi med allt vi skulle göra och ta bilen hem. Typiskt, men det kommer mer tillfällen.

Här är några bilder: 


Lämnar sommarstugan 06.00.

Morgonsol!

Jag och mitt lilla troll i gryningen.

Första jobbet: värdera 5000 kvadratmeter skog...


Superfin äng.


Pappa och Lina.

Jag vet inte hur många sådanna här bilder jag har, men det blir aldrig tråkiga! Skrattar varje gång.

Skit ungen!




Typ tredje stoppet: Mysig hamnstad...

... med mysiga hus...

... sluttande gator...

... och tjusig kvällssol.

Nej, nu ska jag försöka ta kontakt med Elvira.

DYLAN


Reflektion i bastufönstret. Hade flätat hår och läste en rosa bok. Jag kände mig tjejig. Puss

PEACE & LOVE





























Här är lite bilder från peace and love. Enjoy!

JAG HAR INTERNET!

Fan vad skönt. Vi köpte mobiltbredband idag så nu sitter jag här ute i sommarstugan och har myst ner mig i hörnet av soffan och lyssnar på ljudet av regnet. Riktigt härligt. Snart kommer lite Peace bilder skulle jag tro. Men först, kolla in bloggar och ta reda på vad vännerna har haft för sig.

FYLLER UPP




Hemma igen. Men bara för en lten stund. Skulle precis ladda upp bilderna från Peace men då kom storebrorsan, som nyligen kommit hem från Polen, och ville ladda ner Spotify åt mig. Jag bugar och bockar!
Så jag hinner inte göra det. Om ungefär tre minuter har jag tid hos vårdcentralen och försöka få en permiss till akuten för att runtka min hand. Min cp hand.
Hur stavas runtka? Heter det så? Skrev jag något perverst nu? Öh..?
Nej nu drar jag, måste hinna gå på toa innan helvetet börjar... See yah!

RSS 2.0