FÖRSTA DELEN.


Nej hurrni, det blev visst lite bilder idag i alla fall. Men bara lite, från första dagen, slasch, resan dit. Alltså först flyg till Turin Italien, sen buss över till Frankrike och Val Thorens. Det blev lite strul med flygresan så vi fick vänta på Arlanda i ungefär fyra extra timmar. På den tiden hann jag bland annat slänga bort lite stålar på skit. Jag hade nämligen bestämt mig för att Tax free shoppa lite när jag ändå var där, så jag raffsade åt mig några av mina sparpengar och styrde stegen mot Chanelhyllan vid sminket. Mina tankar var inställda på ett svart nagellack. Jag letade, jag hittade, jag införskaffade. Riktigt töntigt glad och stolt var jag som var ägare av ett eget Chanelnagellack. Sen när jag provade lacket i all min iver inne på Starbucks (!!) fick jag nästan hjärtstillestånd när jag märkte att det inte kom någon färg när jag målade. Förtvivlad smetade jag på mer och mer tills jag insåg att jag hade köpt ett vanligt färglöst glanslack. Hur i helvete skulle man veta det när det står på frankska och när burken och även penseln är svart? Bara undrar liksom!
Sen blev det strul med bussresan också då vi skulle över gränsen mellan Italien och Frankrike. Det pågick nämligen vägarbete i tunneln mellan de båda länderna och självklart kom bussen dit precis när vägen var avstängd, så vi fick vänta på parkeringen utanför i undefär två timmar tills tunneln öppnades igen. Kan tilläggas att detta var någongång mitt på natten, tror vi kom därifrån vid halv två tiden. Sen, vid fyra tiden på natten anlände vi äntligen till Val Thorens och hotellet, sov till nio, åt frukost och spurtade efter det ut i backen. Sweet.

Mer bilder kommer imorgon.

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST, HELL NO.


Ville bara berätta att jag är hemma. Men på grund av resedeppretion, jetlag och skolångest har jag inte varit på g med att uppdatera. Men det kommer. Har föresten varit och shoppat idag. Lite underkläder, smink, två tröjor och ett par solglasögon skaffades. Bilder kommer självklart, men lite senare eller imorgon. Nu vill jag bara sova och dränka mina mörka tankar i alvedon. Puss.

MED STIG HELLMER I TANKEN.

Nu drar jag iväg mot arlanda och Frankrike och Val Thorens och frihet. Kommer tillbaka på lördag, hare gött.

KOM PRECIS PÅ ATT JAG HAR 50 SJÄLVPORTRÄTT ATT BLI KLAR MED UNDER LOVET. DET GÅR FETT BORT.


Tröja - H&M, rosett - gammalt sidenband, klocka . Guess.
Så här såg jag ut ikväll. Piffade till mig lite mer i gemförelse med hur jag såg ut i skolan. Ingen vacker syn. I alla fall... Lovet har startat, men eftersom jag inte kommer vara hemma en ända dag så känns det inte riktigt som ett lov, mer som ett break. Vilket är precis vad jag behöver. Komma bort från allt liksom. Och vad är då bättre än att ta sitt pick och pack och åka till Franska alperna? Bara undrar... Det är inte mycket som klår det kan jag säga.

Har sett på Schutter Island idag. Fan vilken läskig film. Väldigt psykologisk. Gruggigt! Men jag gillart, mest bara för att jag har a thing för Leonardo DiCaprio (som måste ha ett av världens underbaraste namn).

Nu ska jag försöka slummra, även fast jag vet att det inte kommer gå. Anvfärden mot Arlanda (taxfree schopping!!) går runt halv elva så jag ska försöka slänga in ett avskedsinnlägg i kaoset.

Nu tillönskar jag er en god natt (och för er lyckostar som får skaka rumpan ikväll önskar jag den partigaste av alla partynätter!)

PHILLIP LIM AW -10.

Kan tänka mig se ut såhär i höst. Utan tvekan.


SNOW STORM. FUCK.


Om sisådär tjugo minuter ska jag börja vandra till skolan i snöstormen, men innan det vill jag visa upp min nya mössa som jag fick i går när jag, pappa och brorsan var på en liten shoppingtur för att skaffa saker till Val Thorens-resan på lördag. Mössan hittade jag inne på Naturkompagniet för 250 spänn om jag inte minns fel. Kanske lite dyrt för en mössa, men eftersom brorsan fick en jacka för tre lax tyckte jag att det bara var rättvist. Nackdelen med den är väl att den är gul och blå vilket kanske inte är det bästa om jag vill försöka smälta in i backen utan att bli svenneförklarad. Fjällräven jackan hjälper inte till så mycket heller... Fan. Och det blonda håret. Dubbel fan.
Skit samma.

Adidas tröjan är min kärlek som jag hittade inne på Rödakorset för en 50 lapp. Så värt. Den är ganska retro försöker jag intala mig. Inte fjortis.
Nej, nu borde jag snöra dojorna. Bye.

PROENZA SCHOULER FALL 10.


Jag dör av sånt här. Så jävla snyggt. Fan vad jag älskar grabbarna som skapar detta.

BORING, SO BORING.


Kofta - Secondhand, halsband - Zoul/MQ.

Jag sov i en fläta över natten. Det blev ganska fint, gav lite voym i mitt annars så volymlösa hår. Nej nu måste jag skynda mig. Om jag kommer försent (som vanligt) blir jag mördad. Hehe.

LÄNGTAR TILLBAKA TILL LONDON TIDIGT PÅ MORGONEN.


Godmorgon, godmorgon. Skolan börjar inte förens vid elva men jag gick ändå upp med tuppen för att gratta mammsen som flyller x-antal år idag. Drömmen är att kunna ta mig till skolan iförd det ovan, men vädret säger starkt emot. Någon annan än jag som börjar bli trött på det här vädret? Ska man ha snö ska man ha backar i närheten så att man kan ha användninga av helvetet, inte bara för att "det är fint". Ska det va på det viset ska snön stanna i max en vecka, och det över jul. Punkt. Nej, nu ska jag inte vara negativ för på lördag åker jag ju faktiskt till Val Thorens där snö är ett måste.
Funderar på att titta på det senaste avsnittet av Glamourama. Är det bara jag som har fastnat för det programet? Sorglig tjej...
Puss.

KEIRA KNIGHTLEY.


Hon är snygg.


LOUISE GOLDIN FOR TOPSHOP.


Jag är lite kär.

NEW YORK FASHION WEEK.


Snygga människor mellan visningarna i New York.
Style.com

SUCKS BEING ME.


Sjal - Zara, veloutights - Gina, tröja - brorsans från Those Glory Days/Carlings.

Suck. Suck. Suck! Huvudet tar död på mig idag igen. Fick slänga mig på telefonen och ringa pappa så att han kunde sjukanmäla mig. Suck! Jag behövde ju gå till skolan idag... Men jag försöker övertala mig att det är till det bästa eftersom jag åker till Val Thorens på lördag och behöver vara frisk till dess. Är galet sugen på att åka skidor nu. Har inte gjort det på hela vintern och det suger rejält.
Hörs senare.

Diggar mitt cp-ben på översta bilden. Puss.

FASHIONABEL TALIBAN.


Jag fick föresten besök idag. Helt oväntat fick jag ett sms i alla min ensamhet från Haya där hon berättade att hon var på väg hem till mig med semlor. Gissa om jag blev glad! Sen kan vi ju försöka utesluta att hon glömde semlorna på bussen. Men det gjorde inte så mycket för vi åt kladdkaka, drack te och såg på Vicky Christina Barcelona istället, vilket inte är så pjåkigt det heller.
Ett stort mega plus tycker jag att hon förtjänar som stod ut med min skabbighet som sjukling. Bra gjort.

Men nu ska jag förska sova, måste verkligen gå till skolan imorgon och då behövs sömn. Funderar på att börja läsa Da Vinci koden. Värt? Värt!
Natti.

HANNELI MUSTAPARTA.

Imorgon skulle jag vilja se ut såhär. Genialiskt att kunna använda kjolen på två olika sätt.

Bilder: hanneli.com


SOMMAR, SOMMAR, SOMMAR, FESTIVAL, FESTIVAL, FESTIVAL.

Åh vad jag längtar tillbaka till den överdrivna värmen på Peace&love just nu. Skulle kunna göra nästa vad som helst för att få befinna mig där istället för här... Dock kan jag inte återskapa några värst minnesvärda minnen från de dagarna eftersom jag några dagar innan vi åkte voltade i en trapp och slog mig både i huvudet, armen (se bild) och resterande delar av kroppen vilket sinkade mitt psyke ganska rejält. Så det slutatde med att jag efter några dagar (hade betalat för en hel vecka) liftade hem med pappsen som jobbade i närheten. Besökte därefter akuten, fick vänta i ungefär sex timmar, röntgas två gånger och efter det kom de fram till att det inte var så farligt som det såg ut. Det var ju jättekul att höra då kan jag säga! Not...

Men iår blir det bättre, i år blir det andra bullar för då blir det Emmaboda! Vi hoppas på det i alla fall.


SEMLANS DAG.


Godmorgon. Kroppen strejkar rejält så därför är jag hemmaliggande idag. Ganska skönt faktiskt. Började dagen med att kolla på Änglar och Demoner med borsan och nu sitter vi och kollar Scrubs säsong 6. Måste verkligen försöka få lite plugg gjort idag, har ett prov på fredag som jag inte ens har börjat på så det är väl dags nu antar jag... Men först ska jag äta upp resten av semlan som blev över från igår. JÖMMI!

MIN FAVORIT...


... Alexa Chung i franska Elle. Gotta love it.

Huvudet dunkar, som vanligt. Seriöst, vart är den där jävla pistolen? Ska fan skjuta skallen av mig så att jag slipper allt det här. Fit*a.
Puss och kram.

DAMN IT GIRL.


Top - Zara, spets - gammal från Gina, byxor - Lindex.

Har haft världens sämsta dag, ända fram tills skolan slutade då jag träffade en gammal kompis vilket var väldigt härligt faktiskt. Fick lite flashbacks från den gamla goa tiden, men inte så mycket som jag först trott jag skulle få, vilket faktiskt är positivt. Hoppas vi fortsätter att träffas mer, jag håller tummarna för det i alla fall.
.
Fan vad jag hatar skolan.

H&M GARDEN COLLEKTION.


Pics, Fashionbitsandbobs.com
Dessa är några av de plagg som kommer komma in hos H&M under våren. Skorna är ju så likt Burberry Prosum's som tänkas kan och byxorna ser riktigt sköna ut. Hoppas de kommer gå att beställas på nätet, för jag är sugen.

VÅR SOLEN.


Jag och päronen var i sommarstugan idag. Fan vilket underbart väder det är. Helt galet. Nu sitter jag och kollar Made in Sweden, målar naglarna och dricker te. Snart börjar pluggandet, men jag ska försöka dra ut på det lite mer. See yah.

ALEXANDER WANG AW 10.


Fan vad glad jag blev imorse när jag såg att Wangs visning kommit upp på style.com. Ännu gladare blev jag när jag faktiskt gillade den. Hans förra, inför våren, gillade jag inte alls. Men den här, det är bra grejer det! Seriöst... skorna, de avkapade byxorna, sameten, de draperade klänningarna, koftan med pärlor (?), de beiga caperna... Jag dör! Långkjolarna får vi ju inte glömma heller. Kul att den trenden återkommer till hösten. Och att ha brillorna över håret istället för under gillar jag också. Bra, bra, bra.
Äntligen känner man igen Alexander Wang. Det här syns verkligen att det är han som har skapat plaggen. Fan vad glad jag blev. Bra start på dagen!

MY TRUE LOVE.


När det inte finns någon att fira Alla hjärtansdag med vänder jag mig till maten. Så enkelt är det bara.

THIS IS SOME SERIOUS SHIT.


Vanessa bruno SS10 med Lou Doillon. I die. Ville bara säga det, för nu går jag och lägger mig. Mår inte så värst bra. Godnatt.

CHARLOTTE RONSON AW 10.


Även fast hösten 2010 är det sista jag vill tänka på förtillfället kan jag inte låta bli att kolla in visningarna i New York som pågår för fullt. Här ovan är mina favoriter från Charlotte Ronson. Jag gillar färgerna och speciellt den persiko orange i kombination med den gråa. Och turbanmössorna är ju jävligt balla, så jag hoppas på snygga budget alternativ till hösten... Sen kan vi ju konstatera att långkjolarna är här för att stanna.
Snyggt, snyggt, snyggt.

LOVE THE COLOURS.

Pic, thecobrasnake.

Godmorgon. Sitter i vardagsrummet och kollar på invigningen av OS. En tjej sjunger Hallelujah och jag ryser ända ut i fingertopparna. Älskar den låten, har gjort det i flera år nu. Konstigt att man aldrig blir trött på den.

Har i alla fall varit uppe på stan idag och köpt presenter till mami. Vilket troligen kommer bli dagens höjdpunkt för jag är helt slut och orkar knappt hålla ögonen öppna. Förkylningen håller i sig. Funderar på att ringa runt lite och ställa in kvällens planer... Suck.

Hörs snart igen.


DEN HÄR DAGEN KOMMER ALDRIG TILLBAKA.


Jag kan inte somna. Vilket kanske är bra med tanke på att det trottsallt är fredag... Här är förresten min nya jacka som jag tänkt visa upp under flera veckors tid, men aldrig gjort. 18-present, och jag gillar den veeerkligen. Hur skön som helst med det luddiga fodret och kragen som man kan kura ner sig i om man har lust. Och axlarna ska vi ju inte ens tala om. Helt galna. Modekungen.se hittar ni den.
Imorgon ska jag först upp på stan och handla lite presenter till mami med papi. Förhoppningsvis kan jag övertala honom att jag förtjänar en Alla hjärtansdag-present (vilket jag faktiskt gör, så mycket som jag har slitit de senaste veckorna). Plugga måste jag också... Kul. Godnatt.

PUSS.


Nya halsbandet åkte på idag. Det klirrar så fantastiskt när man rör det. Gotta love it. Kvällens planer är middag på Njuta och sedan bio. The wolfman it is. Jag är taggad. See you later aligater.

Updatering: Fint att jag postade inlägget för fleeera timmar sen men att det inte fungerade. Nu får jag göra om det igen. Gillar fettvalkarna på armen btw. Godnatt.

STOCKHOLM.


Åker till Stocklholm på lördag. Om det inte blir av den här helgen heller vet jag inte vad jag gör. Eller jo, då blir jag arg. Måste verkligen komma bort ett tag.
Imorgon väntar en lektion. En lektion. I en timme. Inte kul. Men jag kommer gå i alla fall. Bara för att jag är en duktig elev och inte vill såra matteläraren. Ja just det, jag är en fjäskis också. Dessutom såg jag än väldigt söt tröja inne på H&M som jag blev ganska taggad på. Måste nog prova den tror jag...
Godnatt i alla fall världen.

ACNE LOVE.

Jag hoppas på att finna det här linnet inne på Acne på lördag. Fast allra hellst skulle jag vilja ha den här varianten. Håller tummarna.


R.I.P YOU WISE MAN.

Han är inte längre levande. Eller, det var fel uttryckt. Jag menar, han är inte längre vid liv. Allt vackert han någonsin skapat kommer alltid att finnas kvar, så på ett sätt lever han ju vidare. Men faktum är att han tog livet av sig. Ja, det är ett faktum. Ett sorgligt sådant. Fan. Men han gjorde det med värdigthet i alla fall. Hans senaste kollektion var och är fortfarande en stor hitt...
R.I.P Alexander Mcqueen.

NYTT, NYTT, NYTT!


Ja, vad ska man säga? Jag älskar det så mycket. 149 spänn gick det på vilket jag inte tycker är så fasligt farligt med tanke på hur snyggt det är. Haha. I alla fall, inne på MQ/Zoul hittar ni den.

FAB.


Väst - secondhand, luvtröjan - gammal från Monki (typ 500 år), huvudgrej - Åhléns, klocka - Guess.

Goddag. Jag kan inte riktigt fatta varför jag inte har på mig den här tröjan oftare. Den är ju helt underbar. Det  glänsande tyget och luvan som är helt fab. Fast nu syns den ju inte så bra på bilderna eftersom jag har västen över, men men. Diggar sista posen förövrigt.
Snart ska jag visa upp två nya grejor, bland annat ett lovely halsband jag raffade åt mig på lunchen idag (älskar att dissa mat för shopping. Hur sorglig får man va?)

CIGARETTS, RINGS AND COLOURFUL NAILPOLISH.


Thecobrasnake.com
För tillfället halvsover jag här nere i vardagsrummet. Funderar på att antingen gå och lägga mig eller raffa åt mig den sista biten av semlan som väntar i kylen. Kan inte bestämma mig. Utvecklingssamtalet idag var... givande. Matteprovet gick... förvånadsvärt bra.
Mat, jag måste ha mat.

JAG HAR INGEN ANING VAD JAG SKA SKRIVA FÖR RUBRIK SÅ DÅ SKRIVER JAG INGENTING ISTÄLLET. FAST DET VAR LITE FÖR SENT NU...


Tröja - H&M, byxor - Lindex, sjal - Zara.
Inget plugg idag. Känns suveränt. Puss.

JAG SÄGER GODNATT.


Style.com, thecobrasnake.com
Helt ärligt, jag är galet trött.
Så galet trött att jag faktiskt är påväg att gå och lägga mig. Har kurat ner mig i sängen med en av favorit filmerna (Marie Antoinette) och hoppas kunna somna med vackra bilder inprintade i hjärnan. Imorgon väntar utvecklingssamtal. Läskigt.
Jo juste, mitt hår brann idag. Så nu är det inte längre bara platt och stripigt utan ojämt och pubishår-liknande också. Jätteroligt, verkligen.
Godnatt.

LITTLE BLACK DRESS.


T-shirt - Urban Outfiters, kavaj - H&M, velour tights - Gina från hösten -08, halsband - kommer inte ihåg.
Denna dag beslöt jag mig för att bryta en trend. Inga stuprör folks! Bestämmde mig för att damma av dessa godingar istället, och vet ni? Det var inte så jävla kallt trottsallt. Kanske ska man börja dissa vinterjackan också när man ändå är igång? Vi får se, v får se...
Imorgon ska klassen åka skridskor. Ville bara säga det. Kanske kameran får åka med. Nu, te.

FÖRDRIVER TIDEN.


Seriöst, jag vill gå så här till skolan imorgon. Plus heels och en fuskpäls över axlarna. Det skulle vara... bara så galet. Helt underbart. Bananas.
Men nej, istället blir det svarta stuprör, en t-shirt, kavaj, lite smycken, kängor och en enorm vinterjacka över så att ingenting man har på sig egentligen syns. Fy fan. Jag har en idé i skallen om att sätta på mig två pälsar imorgon... kan fungera. Fan vad jag är trött på kylan, helt galet är det. Trött är jag också, utöver att vara allmänt depp. Vill inte vara här. Jag vill resa långt, långt bort. Paris, London, Barcelona. Suck. Men jag är fast i Örebro. Hur sorgligt låter inte det på en skala? Jag kan inte vara här längre. Jag hatar örebrore. Jag hatar svennar. Varför ser alla likadana ut? Jävla fegisar. Snart flyttar jag. Men först måste jag typ sova eller nått. Är helt galet trött.

DOTS.


Tredje och sista saken jag fick med mig hem i fredags. En prickig volangskapelse från H&M. Jag tror att den kvalificerar sig till mitt första vår köp, bortsett från den här och den här. Och kanske den här... Heh. Den är i alla fall väldigt lite jag men jag blev så kär i den att jag bara inte kunde låta den hänga kvar. Dessutom fanns det bara en kvar i min storlek. Egentligen gillar jag inte överdelen, men med en långärmad tröja under funkar det faktiskt. Hur som helst, jag är supertaggad att kunna ha den med skinnjackan och bara ben i vår. Puss på den.

HÄRLIGA DAMER.

Godmorgon folks. Sitter med en kopp kaffe och pluggar matematik för tillfället. Inte roligt, men vad gör man när man har prov på onsdag liksom. Matte är inte mitt ämne... Speciellt inte när den handlar om algebra. Suck. Jag har två nya inköp som ska visas upp och det tänkte jag göra under dagen, så stay tuned. Annars hoppas jag kunna bidra med lite inspirerande bilder. Sitter här i en enorm flanellskjorta och flottigt hår så någon dagens blir det inte. Fan, plugget kallar.


DJUNGEL GEORGE.


Njuter av Djungel George för tillfället. Fy fan vad snygg han är, jag dör här! Jag vill också svinga i hans lian! (haha jag dör)

YESTERDAYS PURCHASE.


Underbar tröja från H&M. 199 kr tror jag den gick på. Den är så skön att jag skulle kunna bo i den resten av livet. Jävligt snygg till bara ben och grova skor. Jag älskar den.

FY FAN VAD JAG ÄLSKAR ATT ABSOLUT INTE GÖRA NÅGONTING.


Kanske dags att göra en beställning från Nelly.se? Maby, maby.

NY RING.


69 spänn inne på Åhléns fick jag ge för den. Värt. Fast det första som hände när jag satte på mig den här hemma var att den gick sönder. Inte värt. Får ta fram det superstarka, superfarliga, superlimmet och do some magic.
Godmorgon förresten. Stockholmplanerna blev inställda, så idag sitter jag hemma och kollar Simpsons. Det funkar det med kan jag säga. Vem behöver vacker stockholmsmiljö och shopping egentligen liksom? Dessutom köpte jag ju lite grejer igår, som jag ska visa upp senare under dagen.
Nu vill jag ha mer kaffe. Hörs senare.

JÄVLIGT STÖKIGT RUM.



Kavaj - Gina T från -08, skjorta - Zara i sommras, sjal - Zara

Tänkte bara visa lite snabbt vad jag hade på mig idag innan jag drar vidare ut i natten. Svart, vitt, grått och silver. Love it. Är riktigt nöjd över mig själv som lyckats skriva två uppsattser den här veckan som jag faktiskt är hyffsat nöjd med. Nu är det bara två veckor kvar till sportlovet och Frankrike. Galet! Har förresten shoppat idag. Naughty, naughty girl. Vad jag hittade får ni se imorgon eller i natt.
Nu måste jag dra. Ha en rolig natt i dimman folks!

YOU KILLED MY SPIRIT, YOU RAPED MY SOUL.


Dagens kläder var tråkiga (svarta ben, brorsans t-shirt och stickad tröja) och oinspirerande. Så det kände jag inte för att dokumentera. Så då bjuder jag på gårdagens istället. Annars har dagen varit lång, så lång, för lång.
Buhu krama mig.

URBAN OUTFITTERS.

Saker jag vill ha. Tygpåsen kostar 500 spänn. Galet. Hoppas något finns i butik på lördag.

Dålig bloggning de senaste dagarna, jag vet. Men skolan stressar skiten ur mig så jag har inte direkt något val. Känn min deppresion. Den är svår att missa va? Allt blir så stelt. Nej, förlåt. Inget klagande. Nu måste jag skriva vidare. Plugg, don't we just love it?


DAGENS DILEMMA: TRÄNINGSVÄRK I LÅREN.


Kavaj - H&M, linne och spetströja - gamla från Gina Tricot, skor - Vagabond.
Startade dagen med att jag försov mig vilket gav mig två timmars sovmorgon. Mysigt. Resten av dagen ska spenderas med plugg, så det blir nog inge mer text här, men detaljbilder på vad jag bar idag kommer upp senare. Hare gött.

COME TO MAMA.

Hur kan någonting så vackert vara så dyrt? Men om någon känner för det så finns klänningen att köpa på Acnes webshop för 3195 spänn. God jul.


ANDRA FEBRUARI TVÅTUSENTIO.


Kavaj - Gina tricot, tröja - Zara

Måste plugga vidare, har ett arbete som ska vara klart imorgon. Sug. Hur gör man för att bli sjukskriven i minst typ tre månader? Bara undrar... Nu gör brorsan varma mackor. Jag vill ha!
Hörs när vi hörs.

RSS 2.0