HELTER SKELTER - THE BEATLES.


Nu är det klart. Planer som har planerats sedan i vintras. London, baby. Fem nätter kommer spenderas där med min babybajs. Den 9 juli åker vi, alltså nästa måndag. Kommer bli galet bra. Bilderna är från i höstas då jag var där över helgen med the family. Helt fucking underbar stad. Japp, tjejen är övertaggad och stolt över det.

HIGHWAY CHILE - JIMI HENDRIX EXPERIENCE.


Jag tog tydligen en liten blogg-pause. Vet faktiskt inte varför. Planer har strulat och jag har känt mig ovärderlig. Men mer behöver vi inte gå in på. Men nu börjar allt falla på plats igen, jag ser ett ljus så att säga. Vilket alltid är kul att se såhär i slutet av sommaren.
Bilden är tagen i Stockholm, vilket syns. Var ju där förra helgen, eller var det förrförra? Har helt tappat greppet om tiden. Fick i alla fall med mig fyra plagg, varav tre av dem redan är stora favoriter. Jag lovar att bilder ska knäppas. Annars då? Vad händer liksom? Jo, jag träffar folk när jag orkar och myser mer än jag festar. Men allra mest sitter jag och lyssnar på 60- och 70-tals rock och sing and song writers och drömmer mig bort, vilket jag tycker alla borde göra.
Förresten. Jag ger fan upp med att försöka hålla utväxten under kontroll, för liksom det tar en månad sen är den där igen större än någonsin. Nu får håret växa ett tag tills jag tar mig i kragen och drar iväg till frissan och fixar det i en helt annan nyans. Vilket troligen blir någongång i höst, om jag inte hinner få panik innan dess dessutom.

DOWNTOWN TRAIN - TOM WAITS.


Jaha, tjenare fredagskvällen. Har precis packat klart inför stockholmsresan imorgon. Klockan 06.00 är tanken att jag ska vara uppe, det kommer ju gå sådär. Men idag inne på ica köpte jag med mig frukost och senaste Vogue, så jag har i alla fall ett skäl att vakna och bege mig mot bussen. Funderar på att plöja egenom några avsnitt av My name is Earl innan sömnen tar mig. Han är sjukt snygg föresten. Jason Lee. Jag diggar han. Mest därför att han har skägg vilket är min största last. Killar (läs killar, inte gubbar) med skägg kan vara bland det sexigaste som finns. Ah, jo careface liksom.
Hörs på söndag eller måndag, ha en grym helg.

THE BOYS ARE BACK IN TOWN - THIN LIZZY.


Här är två plagg jag tänkte hålla ögonen öppna lite extra för i stockholm på lördag och söndag. Byxdressen ser ju galet skön ut och fatta hur snygg den blir om man byter ut skärpet. Den ska tydligen finnas i både mörkblå och svart varav det förstnämnda lockar mest. 1 495 spänn får man hosta upp för den, vilket jag tycker är ett helt okej pris för ett Acne-plagg. Inte för att jag kommer ha några pengar över, men fan, lite galen ska man vara. Klänningen har jag redan skrivit om. Priset är nedsatt!! Åh lord snälla var kvar i butik.

MY FATHERS GUN - ELTON JOHN.


Har blivit medbjuden till stockholm över helgen. Av mamma. Vi ska bo på hotell och äta middag på en båt. Kommer bli stört skönt.

COME TOGETHER - COVER AV JOE COCKER/ACROSS THE UNIVERSE.


Åh, vilken jävla fantastisk röst! Det här är gung på hög nivå.

GUCCI AW 2010.


Sjukt snygg kommer hösten att bli enligt Gucci. Åh, det här får mig ju att längta till hösten ännu mer... I alla fall, jag älskar färgerna, det naturliga. Är så trött på allt det mörka och dystra. Riktiga klassiska plagg är vad vi ser, fast ändå så morderna. Sjukt snygg. 70-tals känslan är på topp med pälsen, mockan och stylingen. Kan ju bara säga att det här är en av de få kollektionerna inför hösten 2010 som jag faktiskt gillar. Bra gjort Frida Giannini!

FORTUNATE SON - CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL.

Som jag sa för någon dag sedan så är jag i stort behov av en väska. En praktisk och snygg väska. Helst kvalité. Men eftersom jag inte har råd med det får jag leta på annat håll. Som den här väskan t.ex från nelly.com för 199 spänn. Lovande, lockande och... lustfull. Öh, ja.


SUGAR BLUE - JETT FINLIN.


Lite random bilder från de senaste veckorna.
Det är mysigt här ute i sommarstugan, även fast det blåser så att vattnet inte längre är stilla och blått utan kantigt och grått, samt att flugoran sakta men säkert håller på att överta världen. Jag skojar inte ens. Men som sagt, det är mysigt. Min bästa kompis förtillfället är min hund och jag uppskatar saker som att gå runt och plocka och sitta på altanen och lösa suduko. Det händer liksom grejor här ute hela tiden. T.ex imorse när pappa gick ut stod han helt plötsligt öga mot öga med ett vildsvin. Man får dessutom kraftiga hurt-ryck här ute. Som igår när jag fick för mig att jag ville byta färg på väggarna i mitt rum och började riva ner tapeterna, bara sådär.
Oj, vad mycket skit jag skriver. Men skit är bra.
Nu ska jag fortsätta klura lite på mitt projekt arbete. Ha det gött.

BEAT THE DEVIL'S TATTOO - BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB.

























1. Alexander McQueen 2. Issa
3. Emilio Pucci 4. Halston heritage
5. Kimberly Ovitz 6. Matthew Williamson
7. Sass & Bide 8. Takoon addition

Klänningar jag men än gärna skulle vilja äga. Ett litet tips förresten, om ni inte har någonting att göra, gå in på net-a-porter och kolla igenom deras utbud. Sjukt kul att välja ut sina favoriter och drömma sig bort för en stund. Och nej, jag är inte alls sorglig.

STAY WHIT ME BABY - TERRY REID.


Är galet trött och lite smått ledsen i ögat. Nu är jag hungrig...

HEART OF GLASS - BLONDIE.


Jag är på jakt efter en ny väska. Den ska vara stor. Och snygg. Och praktisk. Ha utrymme för sånt jag behöver. Grejen är bara den att sånna inte finns. Alls. Jag har letat som en galning i flera månader men inte hittat en ända. Eller jo, en faktiskt. Men det var en Mulberry Alexa och den kostar typ 9 tusenlappar för mycket. Kollad inne på net-a-porter för en stund sen för att hitta inspiration. Och ja, där fanns det fina grejer. Ser vi någon slags röd tråd? Flera stycken faktiskt.

MOVE ON UP - CURTIS MAYFIELD.


Finklädd i gbg.
Nu ska jag in till stan och göra mig iordning för kvällens kalas för Malas! Kommer bli gött.

THE BOAT THAT ROCKED.




Nu är det såhär att jag vill tipsa er om en film. En underbar film. Det svårt att säga vad den handlar om utan att skriva en hel roman, men i korta drag handlar den om några killar under 60-talet som lever på en båt ute i Nordsjön som driver en piratradiostation som ändast spelar rock och pop-musik. Typ så. Musiken i filmen är underbar och människorna är sånna man gärna vill leva med resten av livet. Det är till och med så att jag vill bo tillsammans med dem ute på båten, och jag är ändå livrädd för vatten. Vill ni höra bra musik, se filmen. Vill ni se riktiga män, se filmen. Vill ni skratta, se filmen. Ja, se filmen helt enkelt.

P.S. Midnight Mark (killen med ciggen i munnen och fingret i luften) är min drömman.

WHILE MY GUITAR GENTLY WEEPS - THE BEATLES.


Jag är tillbaka. Från goa götlaboorg dåraa. I måndags var det så varmt att jag dog. Typ tre gånger i timmen. Men igår regnade det. Om jag måste välja mellan de båda väderna (?) så väljer jag utan tvekan regnet. Det är liksom ingen sommar utan sommarregn.
Nu ska jag ut i solen och pyssla med mina smycken. Mitt projektarbete är sjukt soft än så länge. Härligt!

SUNNY AFTERNOON - THE KINKS.


För några dagar sedan såg jag ut såhär, klädd i favoritskjortan, shorts från gina och t-shirt från lindex.
Hörs igen på onsdag eller torsdag. Ciao.

GIVENHCY COUTURE FALL 2011.



Har tillgång till internet i några minuter så bestämde mig för att del med av vackerhet. Den första och sista klänningen får mig typ att gråta. Hoppas jag får tag på en copycat till balen i trean... eller till vilken dag som helst egentligen. Åh.

HURRICANE - BOB DYLAN.


Hej. Internetet (?) fungerar inte ute i stugan, därav den dåliga uppdateringen. Känner mig näst intill handikappad utan nätet. Måste ha mina spotify-listor! Så ni får en liten update på hur mina dagar kan se ut. Kaffe och bok i solen eller stek varvat med bad på bryggan. Ensamheten sitter fint ibland.
Just nu är jag inne i stan och kollar på fotbollen. Sjukt kul... Imorgon är det förberedelser inför gbg som gäller, drar nämligen dit på mån-ons, så det blir nog ingen uppdatering då heller. Men bilder kommer nog. Hörs när vi hörs.

ONE WEEK OF DANGER - THE VIRGINS.


Har vinkväll och jag måste erkänna att jag är lite på snusen så att säga.

CHANEL COUTURE FALL 2010 DETALJER.


Dör lite över armbanden. Dör. Resten av kollektionen var inge speciell, men det gör inget. Det är ju ändå Chanel.

CEREMONY - NEW ORDER.


Såhär såg det ut för några dagar sedan när E var här för lite årlig uppesittarkväll i Lilla stugan. Det var lugnt den bästa dagen/natten på flera veckor. Nu, Desperate Housewives.

WHAT EVER HAPPENED - THE STROKES.


Hej.

RSS 2.0