VÅREN HOS ZARA.

Pics, glamour

FRUSTRATION.


Åååh, fan vad ledsen jag är. Det blir inte Stockholm imorgon. Varför blir allt bara så jävla fel hela tiden när jag är inblandad? Det suger. Nu vill jag inte längre vara här. Tänker ta ytterligare en promenad med hunden, fast den här gången blir den längre och jag tänker fan inte komma hem på flera timmar. Solen skiner i alla fall...

VITT.

Bildkälla

Godmorgon.
Idag är min inte-göra-någonting-alls-dag. Jävligt skönt kan jag säga. Dessutom är jag ensam hemma. Förutom hunden då. Och påtal om henne, nu ska vi på promenad. Tjarrå.

NATTI NATT.


Ny ring från H&M. 49.50, värt. Nu ska jag dricka upp mitt te, se på The devil wears Prada och, tro det eller ej, börja skissa lite. Vet inte varför men blev helt plötsligt riktigt pappad på det. Så varför inte ta tillfället i akt liksom? Fan vad jag gillar lov föresten. Bara slöa runt, träffa vänner och göra de grejer man alltid säger att man ska göra men aldrig har tid till. Imorgon har jag inga planer alls. Ska rensa lite av det sista i garderoben bara. Och gå och köpa hårfärg. Jag kommer nog också bestämma ut vilka kläder jag ska ha dagen därpå då jag och Haya åker till Stockholm. Hon är förresten sjuk, så nu tycker jag att alla håller tummarna för att hon blir frisk tills dess!

Kanske ska jag försöka fota mina jackor imorgon? Vi får se vad morgondagen för med sig... Godnatt bitches.

LOST PÅ HATTAR.

Fan vad snyggt det är.

LACE.


Godmorgon. Idag är planerna inriktade på en promenad upp på stan med en kompis. Vi ska surpla kaffe. Gött. Kommer nog ta med mig kameran, men vädret är inte riktigt på den bästa sidan så vi får se hur det blir. Igår kväll gjorde jag föresten värsta garderobrensningen. Det behövdes, men jag är inte klar än.
Ah men tjarrå.

SKOLANS TOALETT. BLÄ.

Prickigt - second hand, kjol - H&M trend, sjal - Zara

Är det okej om jag går och lägger mig nu? Är så sjukt trött. Udda tjej. Men jag behöver verkligen sömn.
Idag hatar jag dryga människor. Jobbiga människor som bara dissar än hit och dit. Palla det liksom.
Godnatt.

LITTLE BLACK DRESS.


Sjuk snygg klänning som jag hittade inne på Gina i förrgår. Kommer inte riktigt ihåg hur mycket den kostade, men så farligt var det inte. Om det är någonting jag behöver så är det en ny Den lilla svarta, och nu har jag hittat den. Känns bra. Kommer nog inviga den redan i veckan. Awesomeness.

BLOGGTIPS.

ifyouseekstyle.blogspot.com

NYTT FÖR SOMMAREN.


Sommardrömmen nummer 1. Typ. 100 procent bomull vilket gör den hur skön som helst. Färgerna är egentligen ingenting jag vanligtvis diggar, men vem kan motstå? Plus kolla in ryggen. Gotta love it liksom. Kommer bli galant i sammar med jeansjackan eller storkoftan och ett par grova kängor till.
Gina T, 199 :-

MORGONEN.

Förlåt för kass uppdatering. Men jag har verkligen ingen inspiration, plus att jag försöker ta vara på lovet så gott jag kan och då får inte riktigt bloggen plats. Men jag ska bättra mig.

Dagen började med en morgonpromenad med Hayen som sedan ledde till frukost på Espresso House. Så borde varje dag inledas. Fan vad jag älskar min nya iPhone-app förresten. Blir riktigt grymma bilder. Och juste. En resa till Stockholm är bokad tills på onsdag. Lovely. Shopping perhaps... Och påtal om shopping så är det precis det jag jar gjort de senaste dagarna. Hehe. Bara för att jag är så snäll så ska jag visa er allt så snart som möjligt. Hörs snart.

Puss.


DAGENS LÅT.


Puss.

MONKI.


Fina färger att matcha till trenchen, jeansjackan och skinnpajen. Och fräkning hy, såklart.

IF THE WEATHER WOULD ALOUD.


Såhär ser jag tyvärr inte ut idag. Jacka från Modekungen, kjol från Topshop och skor köpta på Urban Outfitters. Dystert... vädret är inte riktigt på min sida.
Skolan börjar 11.40 med matteprov. Konstigt nog har jag inte börjat plugga än, men det är ju några timmar kvar så det ska nog gå. Heh. Har bestämmt mig för att gå till skolan med ett léende på läpparna, för det är ju ändå sista dagen innan lovet. Det måste ju firas. Har planer på att dra iväg till den nyöppnade Monki butiken. Kollade igenom utbudet på nätet och jag såg mycket fint i precis de färgskalor jag är ute efter... Taggat!
Nu ska jag surpla i mig min andra kopp kaffe. Puss.

SPRING BREAK.

Thecobrasnake.com

“These girls know Spring Break very well, they wait for it, like they wait for love, all winter. Summer is not just a season to these girls, it’s more than holidays, beaches, sunny weather, more than just heat. It’s barefoot on the cement as you rush through the sprinklers like when you were a kid, it’s bikinis on the floor of the shower and strewn over the hot and cold taps, it’s ripping pages of makeup and products from vogue and pasting them into large, blank notebooks to share and read together on a blanket in the grass. It’s the smell of the grill, friends laughing, chopping pineapple and skewering shrimp, it’s stringing Christmas lights over the backyard and turning them on at night to lie under and talk about boyfriends. It’s sand in the bed after a long day at the beach. “

“Spring break” Love Mark the Cobra snake and Wildfox Couture, shot at my Grandpas house for EXIT magazine.
Styling by kimberley gordon @ wildfox couture and cassandra kellogg
models: Talluhlah Morton Erika Braukis
Makeup: amy chance at celestine


Jaha, fan vad sugen jag blev på sommar nu.
Läs texten liksom, så ska sommar vara.
Och här sitter jag och fryser...

DECISIONS.

Är förbannad taggad på allt som har med tatueringar att göra. Måste bara bestämma motivet. Bilderna ovan står för grym inspiration inför mitt val. Den ska vara svart, liten, antingen i text eller ett grym motiv och vara placerad på ett genomtänkt ställe som inte är allt för obvious liksom. Vi får se hur det går, måste fundera vidare ett tag till...

Idag öppnar föresten Monki här i Örebro. Ska faktiskt inte gå kolla in stället idag, är inte världens största Monki fan direkt. Men imorgon skulle det inte förvåna mig om jag tar en sväng förbi i alla fall. När man bor i Örebro får man inte vara kräsen, utbudet är så brutalt dåligt när det kommer till kläder.
Suck, måste här ifrån. Och på tal om härifrån, skolan börjar snart och läraren kommer m ö r d a mig om jag kommer försent igen.

Ciao.

 


HEARTSHAPED GLASSES.


Köpte de här brillorna inne på H&M idag föresten. Gillar dem skarpt. Kommer sitta ruggigt bra tillsammans med solblekt ruffligt hår och fräkning hy i sommar. Can't wait.
Och ja, jag är medveten om att rubriken också är en låt. Puss på Marilyn Manson.

OM VÅREN KOMMER IMORGON...


... kan man förväntas se mig gå omkring såhär. I kjol från H&M trend, tröja från Topshop, skor från Jeffrey Campbell/Urban outfitters och trench från Zara.
Nu sitter jag och pluggar skiten ur mig, men jag försöker intala mig att det är värt mödan. Sista plugget på flera veckor ju! Eller inte... Men man kan ju hoppas. Påsklovet kommer i alla fall bjuda på riktigt härliga härligheter och det ser jag fram emot rejält. Bl.a en myskväll med härliga människor ute i min sommarstuga med bastu, öl och Scrubs. Kan inte bli mycket bättre än så faktiskt. To be continued...

BLACK AND WHITE, STILL.


Kavaj - secondhand, skor - Jeffrey Campbell/Urban Outfitters.

Rotade fram min gamal kavaj nyss.
Jag gillar den. Har kommit på att jag har sjukt mycket jackor. Borde visa upp alla någongång. Funderar på att göra ett inlägg om dem snart, troligen nästa vecka någongång. Det är några stycken... Men jag älskar jackor. Det är liksom någonting man alltid har på sig, i alla fall i det här svenska klimatet.
Annars då? Jo, sitter på rummet, har precis druckigt en stor kopp te, chattar med den bästa, lyssnar på den här och längtar tills på fredag. Då smäller det nämligen. Påsklovet invigs med buller och brak samt att två härliga longtime vänner fyller 18. Utgång med andra ord. Jag ska skaka rumpan som fan kan jag säga redan nu.

Godnatt cyberspace.

H&M FESTIVAL COLLEKTION,


Fashion against AIDS. Gilla, gilla, gilla. Kommer ut i maj någon gång och 25% av intäkterna kommer att sänkas till HIV-organisationer. Gillar ännu mer.


KONSTEN ATT CYKLA.

Vill ta en cykeltur och cykla i solsken.
Åkte hem från skolan idag. Förkylningen sitter fortfarande i. Dagens kläder är inge speciella, så skiter i att plåta dem. Orkar inte anstränga mig. Det finns en gräns på hur kreativ man kan vara med svarta stuprör och svart kappa. Nu.. vet jag inte riktigt. Borde plugga.

LACE.


Har blivit riktigt taggad på hudfärgad spets. Såg den här i lördags men beslutade att den inte var riktigt perfekt. Vill ha någonting mer... slappt. Typ en vanlig tröja, eller varför inte en klänning? The hunt will continue...

FINT PÅ NÄTET.


Lindex.



H&M.

SJUKLING.


Är fortfarande sjuk. Hostar, snörvlar, nyser och fräser. Inte världens mysigaste tjej för tillfället. Sitter och ser på andra Batman filmen med brorsan som också är hemma idag. Jag vill ju prova mina nya kläder... har inte hunnit gjort det ordentligt än. Men jag är lite rädd att smitta ner dem med mina äckliga baciller så jag ska nog vänta ett tag till.
Rotade för någon timme sen fram mina vita tygskor som jag bar konstant i somras. Fick allvarliga sommarcravings. De luktar till och med sommar! Funderar på om man ska köpa ett par likadan till... eller om jag ska köra på samma. Troligen blir det så att jag kör på samma den här sommaren med, för jag har ju börjat spara mina pengar (vilket inte gick sådär jättebra under helgen...).
Hörs snart.

POSING.


Jacka - gammal, skjorta - Gina, sjal - Zara

Förkylningen har verkligen legat och grott hela dagen och värkar inte ge sig, vilket jag egentligen inte klagar så mycket på. Kan vara sköt att ta lite ledigt från vardagen (skolan) ett tag. Provade hatten inne på Weekday, men eftersom den inte var perfekt fick den ligga kvar.
Nu kom mamma precis med en kopp te som jag tänkte slurpa i mig. Gött.

MORNING SUNSHINE.


Vill tillbaka...

NYTT ATT TRÄNGAS I GARDEROBEN.


Klänning, tröja, långkjol - Topshop, kofta - Monki, skinkjol - H&M, skor - Jeffrey Campbell/Urban Outfitters, skärp - secondhand.

Mer än nöjd med exakt allt. Men hur jävla svårt ska det vara att köpa färg?

HEMMA.

Är hemma igen, och det suger. Har blivit sjuk, vilket jag tror beror på Stockholms-abstinens. Har till och med fått munsår!
Sju plagg rikare och flera hundralappar fattigare men med galet mycket inspiration till livet har jag samlat på mig. Vill inte vara här hemma i ödsliga Örebro, men det är bara en vecka kvar i skolan innan påsklovet och då kommer jag trolligen återvända dit. Gött mos.

HORSES AND DIMONDS.


Tröja från Zara + ringar.

Om fem minuter måste jag dra iväg till skolan. Lyckades övertyga pappa att köra mig dit. Sånt gillar vi. Annars har jag världens mest plågsamma huvudvärk som jag hoppas ska försvinna så snart som möjligt. Vem vill ha huvudvärk i stockholm liksom? Tåget går som sagt vid fyra, så jag hinner inte uppdatera någonting innan för jag slutar halv. Hoppas på två underbara dagar.
Nu väntar skolan (helvetet). Puss.

DAGENS DETALJER.


Såg nyss att jag har en inställd lektion direkt på morgonen vilket betyder sovmorgon. Sweeeeet. Dagens detaljer var ganska... animaliska. Fjäril och ormar.
Jag borde packa, nu eller i morgonbitti. Bäst vore väl nu med tanke på att jag kommer sova då eftersom det är morgon.
Jag hoppas att jag hinner slänga in ett inlägg innan jag sätter mig på tåget vid fyra tiden i morgon. Annars lovar jag er en bildbomb på lördag eller söndag.
Godnatt för andra gången.

MIN VÅR.


Såhär ser, förhoppnigsvis, min vår ut i klädväg. I stockholm på lördag hoppas jag hitta bla mönstrade kjolar, byxor och klänningar, ljusblåa saker, långärmade klänningar, lång svart kjol, ljusa jeans, matchande byxa+överdel, snygga brillor, grå collage tröja m.m. Man får ju inte vara för exakt. Hehe. Sen tror jag att jag kommer slå till på ett par Ray-ban's. Vilken modell det blir vet jag inte, får prova mig fram.
Men nu ska jag sova (se på Troja, grr). Måste upp hyftsat tidigt imorgon. Skola... Skita i den? Ja gärna.
Godnatt.

KIMBERLY OVITZ.


Kostar bara ca 13 000 spänn. Men så värt det.

DRIES VAN NOTEN AW 10.


Pic, style.com

Det här är sånt som jag tycker borde genistämplas. Jag mer än älskar Dries van Notens känsla för material, färger och mönster. Allt blir ju så jävla klockrent på något sätt. Kärlek.

FEJKAT LÉENDE.


Allt är gammalt, förutom väskan från H&M.

Tråkig dag, precis som vädret. Men imorgon åker jag till Stockholm, utan Haya dock, men jag klarar mig. Ska försöka fixa ihop en inköpslista här... Ni märker nog av om den kommer eller inte. Puss.

GRÅA BYXOR,

Dagens inspirationsdos. Inte för att jag kommer se ut så här idag, men man kan ju alltid hoppas.
Vill inte gå till skolan. Vill vara hemma och fundera på mitt projekt arbete...
Puss fina läsare.

LOOKS LIKE THE SAME.

Kom precis på en sak. Min fina klänning liknar väldigt mycket klänningen ovan från Acne. Stora axelvaddar, långärmat, höghalsad, knäppning längsmed hela ryggen och ljus i färgen. Ganska fränt. Får vara dagens konstaterande.


OMG.

Hon har skorna. Jag dör. Helt ärligt. De är ju så fantastiska. Budgettkedjor, hur jävla svårt ska det vara att kopiera? Bara undrar. Så jävla underbara.


GRR.


Älskar min bröllopsklänning jag fick i födeledagspresent av Elvira för några månader sedan. Knäppning i hela ryggen, långärmad och naturvit. Love it.
Huvudvärken är tillbaka så har inte varit i skolan idag. Haya kom förbi en stund och slingade mitt hår. Behövdes kan jag säga. Nu ser det typ hundra meter längre ut.
Onödigt innlägg. Borde sova.

DET DÄR MED HOTELLFRUKOSTAR...



... det är någonting jävligt speciellt med det. Bara tanken på ett fullproppat bord med massvis med valbarheter får mig att njuta inuti. Frukost är utan tvekan dages mål.
Haha, sorglig tjej som sitter och tänker på frukostar nio på kvällen.
Och nej, jag har fortfarande inte pluggat.

SVART STRÅHATT.


Jag vill ha hatten. Hoppas på att hitta den inne på Weekday på lördag.

SLINGOR TILL HÅRET ÄR KÖPT.


Kavaj - Gina, Halsband - MQ

Mitt upp i denna förtvivlan händer sånt som man blir så himla glad av.
På fredag åker jag och Haya till Stockholm och kommer hem sen på lördagen. Det blir alltså både föreställning, utgång och shopping. Och förhoppningsvis kommer vi kunna njuta lite i solen också. Fan vad bra det kommer bli! Fast det jag ser fram emot mest måste nog vara hotellfrukosten, vilket är det absolut bästa som finns. Funderar på att fixa ihop en shoppinglista att lägga upp här på bloggen... Både för att det kan vara kul och för att jag inte köper massa annat skit. Vi får se! Men nu måste jag plugg. Tror jag.. kanske... Är det värt det? Nej? Nej. Nej!

BREAK, WERE ARE YOU?


Såg ut såhär för några dagar sedan. Skjorta från Gina, halsband från MQ. Det där enkla är för underskattat.

UNHEALTHY CRAVINGS.


Det börjar bli ett seriöst problem när jag överväger att köpa ett nagellack för 250 spänn. Inte bra.

GILLAR INTE ATT VARA FAST HÄR LÄNGRE.

Klänningar från ellos. Jag vill ha.


INSPIRATION OVERLOAD.


Knightcat

Seriöst. Jag dör.
Såhär vill jag se ut varje sekund av varje dag. Galet genialiskt. Och Clémence Poésy är helt galet vacker hon med. Shit, dör en smula. Fick stora cravings att börja använda min hatt, vädret börjar ju tillåta det nu.

Idag är en plugg dag igen. Ska ha muntligtframförande imorgon om arkitektur genom tiden och jag har varken skrivit klart manuset, tränat eller gjort någon Power point. Det här suger k*k foooooolk.

BURBERRY PROSUM AW 10.


Style.com
Jag gillar det här lite för mycket.


JÄTTEROLIG LÖRDAG. INTE.


Köpte den här prickiga saken inne på myrornas igår. Jag gillar den. Eftersom jag har bestämt mig för att börja spara mina pengar blir nog Myrornas mitt hang out place i framtiden. Men när man kan göra fynd som dessa där tycker jag att det utan tvekan är värt det.
Idag är en pluggdag. Har suttit i sängen hela dagen med historieböckerna utspridda runt mig sedan tio imorse så jag börjar bli ganska uttråkad. Fem timmar liksom. Hoppas på att bilder från i torsdags ska dyka upp på fejsan eftersom Ida har mitt minneskort... Dåligt.
Lev väl vänner, hoppas ingen av er sitter och pluggar en dag som denna. Puss.


ENSAMHETEN.



Jag kommer att vara hemma ikväll. Mitt hjärta värker av alla dessa orättvisor, men speciellt bilden som nu för gott kommer vara inprintad på min hornhinna. Vill inte tänka på det. Hejdå.

CHLOÉ AW 10.


Pic; style.com

Fint.

MÅR SOM MAN FÖRTJÄNAR.


Kappa - Cubus, sjal - Zara, brillor - Mango, t-shirt - brorsans.

Jag har mot skit idag, och har inte varit så vidare diskret med det heller
. Men det är värt det, för fan vilken natt (!!!!!!11)! Jag har haft så jävla roligt och träffat så jävla många trevliga människor och vart med om lagom många sjuka grejer att dela med mig till barnbarnen om några årtionden. Helvete alltså... Bäst drag på länge. Synd bara att det inte fans så mycket plats att vicka på rumpan, utan det blev mest att hoppa. Som damen i kassan på OKQ8 sa när jag och Molly köpte öl: Det är ju ändå torsdag! Kunde inte hålla med mer.

KVÄLLENS OUTFIT.


Jag är rejält taggad för party just nu. Speciellt när det är pride-tema. Glitter och glamour gillar jag lite för mycket. Hörs imorgon för ikväll ska jag skaka rumpa. Puss.

SORRY.


Det blev dålig uppdatering idag, förlåt. Och imorgon kommer vara likadan. Det är ju Karrofest på kvällen och det behöver ju förberedas på alla möjliga sätt.
iPhonen är föresten nu i min ägo, och jag känner mig så jävla nöjd. Kan liksom gå och dö nu på en gång. Livet är fullbordat.
Nu, någonsorts mat...

THE SKORNA.


 

Dessa klumpar är inristade på min hornhinna och jag tror fan inte att de kommer försvinna på ett bra tag. Men det gör faktiskt ingenting, för de är så vackra att de gärna får stanna kvar där. Jag har en känsla av att det är där de kommer befinna sig, och dessvärre inte på mina fötter.

Budgettkedjor! Vanligtvis hatar jag när ni kopierar skor raktav från catwalken, men i det här fallet gör jag ett undantag. Kopiera, kopiera, kopiera (och gärna till ett rimligt pris och ni får gärna lägga undan ett par till mig).

Puss.


STELLA MACCARTNEY AW 10.


Minimalism, och jag älskar det. Favoriterna är den randiga tröjan, hela lookerna på bild 5 och 6 och de lejongula/orange byxorna. Skorna diggar jag också, är sjukt taggad på spetsiga tår förtillfället.

DAGENS PROBLEM.


Randigt + kofta + sjal - Zara, kjol - gammal från Monki.

Vaknade en kvart innan franskan började imorse
så det blev en ganska kaotiskt morgon, som lett till en huvudverk som hållt i sig hela dagen.
Fick också reda på att min kompis som jag köpte löshåret tillsammans med inte längre vill ha sin del och därför inte kommer betala för den, vilker betyder att jag nu står här med mer löshår än vad jag behöver (som jag egentilgen inte ville ha men var snäll och delade det med henne) och fleeera hundra lappar fattigare. Inte sådär jättekul nu när jag försöker spara pengar.
Jag har också avbokat planerna att resa till London med en kompis därför att jag inte kommer ha råd (i alla fall inte om jag vill ha ett liv när jag kommer tillbaka).
Dessutom har mina planer att köpa iPhonen idag ställts in därför att jag måste ha mammas underskrift om jag ska säga upp mitt nuvarnade abonemang, så det får vänta någon dag till.
Jag gick också in på Synsam (tror det var det) ock käckade läget på Ray-Ban hyllan och fick en smärre hjärtattack när jag såg att brillorna jag vill ha kostar 1 400 spänn, vilket är mer än vad jag trodde.
Och juste. Magen värker som in i bubblan efter smörgåsen jag åt idag på stan så nu kan jag inte få ner någonting, knappt ens prata.
Men även på grund av alla dessa jävla irriterande grejer så har jag faktiskt haft en väldigt mysig dag. Min lilla Elvira har lyst upp den med sin glittriga basker, och jag kom på det att det är det ända jag egentligen behöver. Hon, solsken och en kopp kaffe och allt löser sig så jävla bra.

TJA-LA-LA-LA.

Jag ska bli med iPhone! Woho, taggat! Imorgon slår jag förhoppningsvis till och kan äntligen byta ut min tre år gamla rosa sak. Skönt. Tjalalalaaaa!


DIY PROJECT.


Jag såg för en stund sedan att Maria hade gjort ett litet DIY projekt och skapat en väldigt fin kjol inspirerad av Burberrys vårkollektion. Nu blev jag lite för sugen på att göra en själv, vilket inte är bra för jag har verkligen inte tid för sånt. Måste plugga. Sug. Men fint blev det. Tror nog jag ska försöka mig på det i alla fall... Blev jävligt tagga.

JAHAPP.


Skjorta - Gina, byxor - Cheap Monday, skor - Din sko

Förkylningen slog till ganska rejält, vilket jag inte trodde att den skulle göra. Så nu ligger både jag och brorsan däckade nere i vardagsrummet och kollar på extramaterial till Sagan om konungens återkomst. Så blir det ibland.

MORNIN'

Godmorgon. Är galet trött men ska snart pallra mig iväg till skolan. Solen skiner och temperaturen ligger kring 0 graderssträcket, vilket känns underbart. Annars då? Nej, inget speciellt. Bara en vanlig sketen måndag.
Nu måste jag... packa skolgrejer. Det suger.


IMORGON.


Hoppas på att kunna se ut såhär imorgon.

FOR THE SUMMER.


Den här klänningen från H&M the garden collektion ligger högt upp min önskelista för tillfället. Mönstret och färgerna är ganska lika Missonis klassiska plagg, vilket jag gillar. Hoppas på att få tag på någonting liknande till våren/sommaren.

Pics: caroline, net-a-porter.

LOU DILLON.

Älskar henne.

I MIN FANTASI SER JAG UT SÅHÄR IDAG...

Topp - Zero + Maria Cornejo

Kjol - Burberry Prorsum

Ring - YSL

Skor - Balenciaga


SISTA DELEN.


Sista drösen med bilder från Val Thorens. Saknar det stället lite grann.

STRESSFAKTOR.

Åh, jag får panik på morsan!! Försöker få tag på henne, så att jag kan beställa hem dessa grejor från H&M, men hon svarar inte. Psykbryt! Jag hatar sånt här, för jag känner på mig att brillorna snart kommer ta slut, och jag vill verkligen ha dem... ÅÅÅÅÅÅH.


LEOPARD.

Jag slutar aldrig att förundras över hur snyggt det är.

Idag är en lugn dag. Har varit på stan en snabbis och kollat mobil (ska bli med iPhone!!) och nu sitter jag framför tv:n och kollar extramaterialet till Sagan om de två tornen. Nörden i mig tar bara större och större plats, love it.

3.1 PHILLIP LIM.






Skulle kunna döda för den.

UNDERBAR TJEJ.

Natia Dune from Stylelikeu.com from Stylelikeu on Vimeo.


JEANS.


Jeans - J brand
Skjorta - Current Elliot
Skärp - Mullberry
Kavaj - Elizabeth and James
Skor - Marni
Väska - Chloé

VILL SKJUTA SKALLEN AV MIG.


Jeansskjorta - Gina, skinnbrallor - H&M i höstas, sidenband.

Den här skjortan fick jag också med mig från turen till Marieberg i söndags. Som jag har letat efter den perfekta jeansskjortan. Har redan två hemma, men ingen är riktigt perfekt. Det är egentligen inte den här heller, skulle vilja ha en mer natuligt sliten, men jag är inte i position att vara kräsen.

Sitter och målar naglarna ljusblåa men planerar att krypa ner i sängen. Har inte haft lust med någonting idag. Imorgon är en låång dag. Kommer dö.
Är död.
Godnatt.

Ni är dåliga på att kommentera.

DEL TRE.




Lite mer random bilder från Val Thorens. Börjar längta tillbaka till det simpla livet i frankrike med färska råvaror, inget internet, varmt väder, mycket sol, snygga människor och Ray-ban's vart man än vände.

TACKSAM INSPERATION.


Cobrasnake

Jag fladdrade runt lite på nätet imorse innan skolan (inställd lektion) och kom över den här bilden. Tacksam var ordet. Jag har nämligen en sammetskavaj hängandes i garderoben men jag har svårt att lista ut hur jag ska bära den till vardags. Hur snyggt är det inte med en vanlig sliten svart t-shirt och ett par ljusa jeans? Det borde man ha kommit på själv tycker man. Grejen är dock... jag äger inga jeans. Det är ju så förbannat dyrt! Borde kanske införskaffe mig ett par snart. Nej fan heller, så länge jag har en brorsa som langar urväxta jeans överlever jag nog ett tag till.
Snålt ska det vara om man vill ha allt!
Godnatt.

ANDRA DELEN.


Frukost med färska baguetter & croissanter, svenskt kaffe, strålande sol, underbara backar, slutkörda ben, kvällste och kvällsläsning. Kan knappt bli bättre.

ETT NYTT PLAGG ATT TRÄNGAS I GARDEROBEN.


Från Gina, och jag gillar den lite för mycket med tanke på att den egentligen är ganska svårmatchad. Men... ränder och spets, hur bra kan det bli?

RSS 2.0