DET JAG VILL HA JUST NU:

Hunterstövlar, svart hatt med stort brette från monki, långa klänningar dessa från Miss selfridge, persikofärgat läppstift, kappa från Oasis, en turban, kappa från Dagmar, spetsbyxor.


YOU'RE GONNA MISS ME - THE 13TH FLOORS ELEVATORS.


Cape - Åhlens, byxor - Bikbok, resten är gammalt.
Både ser ur och känner mig som trash idag. Men jag har min älskade älskling så jag överlever.

CARIN WESTER.

 

Snyggt från Carin Wester, aw10 tror jag att det är. Finns i alla fall att både kolla in och köpa på hemsidan.

PENNY - TERRY REID.


Hej.
Igår började jag mitt sista år på gymnasiet. Jag var så förbannat deppig att jag inte klarade av att uppdatera någonting. Ingenting hade förändrats. Jag kom dit med hopp och tro men lämnade stället i förtvivlan, om man ska vara lite överdramatisk. Idag började dagen som rena helvetet. Jag försov mig så min lärare ringde mig och frågade vart jag var, vilket jag tyckte var konstigt eftersom jag fortfarande hade fem minuter på mig innan lektionen började, då hon sa att klockan var kvart i elva inte kvart i nio. Jag var helt borta den morgonen. Två lektioner missade jag. Skit bra start! Dessutom spillde jag kaffe på mina nya byxor så jag fick byta om helt hållet. Och sen när jag cyklade mot skolan rengnade det som in i helvete så jag blev ju sådär mysigt dyngsur. Jag var på gränsen till att bryta ihop.

Men nu sitter jag här hemma, trött, depp och mer förkyld än tidigare tack vare det blöta vädret. Jag har precis ätit lite mellanmål, behövdes kan jag säga eftersom dagens lunch bestod av kaffe och cigg. Så jävla fashion konstaterad jag och mitt socker. Nu, film och te. Bye.

Trench - Zara förra vintern, Jeansshorts - levis/urban outfitters, ballerina - Jeffrey Cambell, väska - tre år gamal från Mango.

DEAD END STREET - THE KINKS.


Nya smycken från London. Blad-ringen köpte jag förra gången jag var där också, men eftersom jag tappade bort den köpte jag den igen. Så. Nu ska jag deppa skiten ur mig för imorgon börjar skolan. Woho...

TOPSHOP.


Tjipp tjopp. Börjar bli riktigt sugen på att skaffa mig en vinterjacka redan nu, vilket egentligen är helt sjukt eftersom det är flera månader kvar till någonting sådant varmt behövs. Men är man taggad så är man. Har annars haft en mysig dag med sockriz på stan, woho. Nu, ut. Bye.

LONDON.


Kom precis på att jag inte har delat med mig av bilderna från London än. Bättre sent än aldrig right? Så här kommer några. Det blev dock många tråkiga bilder eftersom det regnade lite varje dag samt att jag inte hade med mig stora system kameran på kvällarna. Men varje bild är ett minne för sig, så bilderna betyder mycket för mig. Bjussade på ett litet rim där, varsegoda.

Såg precis på en ny show på MTV. My life as liz tror jag det heter... Sjukt gullig tjej, måste bara säga det. Känns som att kolla sig i en spegel. Alltså, inte utséende mässigt, så självgod är jag inte direkt, utan ah... lista ut det själva.

TUMBLING DICE - THE ROLLING STONES.


Jag har blivit sjukare. Mår riktigt dåligt faktiskt. Allt snurrar och jag varvar mellan att frysa och svettas. Dessutom har jag fått ett munsår, vilket jag bara får när jag håller på att bli sjuk. Väldigt roligt varningstecken... Verkligen. Skitkul att få halva läppen uppsvullen som kan misstas som en misslyckad botoxinjektion. Skitkul! Men, men. Jag ska inte vistas bland folk i alla fall, det blir bara fel. Det ser ut som att jag har en lugn lördag framför mig...

Långkjol - Zara, poncho - Åhlens, smycken - marknader och random, skärp - Sladder.

FOXY LADY - JIMI HENDRIX.


Igår när jag var på stan fick jag den här grejen med mig hem. En sjal/poncho/filt/kalladetvadduvill-grej. Den är hur mjuk och skön som helst och variationsförmågan är enorm, man kan ha den över skinnjackan, som klänning med ett skärp i midjan, som sjal och ja, visst fan kan man göra den till en kjol också? Den har hursomhelst varit min bästa vän under de senaste tjugofyra timmarna och jag tror att våran vänskap kommer hålla hur länge som helst. Den finns på Åhlens för 199 kr i tre färger, beige, vit och svart. Den sistanämnda är någonting som jag faktiskt ska kolla vidare på redan idag för jag ska till stan och fika med en kompis.

Och juste, min cykel blev snodd igår. Jag har redan hunnit avreagera mig på fb så ni behöver inte vara oroliga för att jag ska göra det här. Jag hoppas bara lite snällt att den som tog den skadar sig nått som in i helvet.

ONE WAY OR ANOTHER - BLONDIE.


Ibland gör man lite för spontana saker när man är bortrest. Kan vara bland det bästa jag gjort, därför att jag verkligen behövde kicken. Någon som kan gissa vad för liten skitsak det blev?

I'M FREE - ROLLING STONES.


Här är några köp från London. Stickat och svart från Topshop, byxdress från Primark och väska River Island. Sen har jag självklart köpt smycken, men de får ni se någon annan dag för nu ska jag trottsa vädret och cykla upp på stan i regnet. Skitmysigt! Puss.

.

Känner mig förlorad och overklig. Vill inte vara här längre. Allting stannade upp och jag såg den overkliga verkligheten. Tomhet, ensamhet, fulhet, jävlafuckingskithet. Jag klarar inte av det här. Det tar stopp i halsen. Inte ens tårar tröstar.


STREET FIGHTING MAN - THE ROLLING STONES.


Ah men tjenare. Bjuder på lite grym inspo så här mitt på dagen en vanlig sketen tisdag.

Bild1. Kolla in vad snyggt det är med blandade basfärger. Skinnshorts är också jävligt snyggt.
Bild2: Alexa med svartlackad Mulberry Alexa, kan knappt bli bättre.
Bild3: Grått är galet snyggt tillsammans med ljusa pasteller och dealjer i svart för den skarpa kontrasten. Mums.
Bild4: Den perfekta avslappnade looken, utan tvekan. På inköpslistan tillkommer en ljusblå kritsträcksrandig herr skjorta (H&M herr?).
Bild5: Återigen, färgkombinationen. Vitt och beige den här gången. Riktigt, riktigt snyggt.

Nu ska jag strax börja göra mig iordning för höstens första fotbollskul-lektion. Woho... Men pengar sitter aldrig fel. Dessutom får jag träffa mitt socker som jag har saknat så mycket. Puss på henne. Bilder på mina inköp från London finns nu sparade på datan, så förhoppningsvis kan jag visa er dem redan ikväll. Dock måste jag hinna iväg till ICA och systemet för mitt babybajs bjöd över sig själv på middag hos mig imorgon kväll, så jag måste storhandla mat. Hihi det kommer bli mys.
Nu, toa. Bye bye.

POUPÈE DE CIRE POUPÈE DE SON - FRANCE GALL.


Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! Jag är hemma! Fast egentligen kom jag hem i lördags men jag har åkt på en kraftig reseförkylning så jag har knappt orkat med någonting. London var helt underbart, som väntat helt enkelt. Jag har hittat fina grejer, sätt oändligt många snygga killar, varit med grymatjejen, blivit kär, gjort något otroligt spontant (mer om det sedan), skrattat mer än mycket och älskat livet. Nu ska jag läsa i några tidningar på jakt efter den perfekta höst/vinter jackan. Woho! Mer bilder kommer sen, puss.

EVERY LASTING LIGHT - THE BLACK KEYS.

Vet ni vad? Imorgon åker jag till London. Det är svårt att inte längta. Packningen är i stort sätt klar, måste bara ösa ner allt i en väska. Så lite som möjligt ska med dit och så mycket som möjligt ska med hem. Det är i alla fall planen. Dagens förberedelser förutom att packa klart är att dricka kaffe ur min Starbucks-kopp. Man måste ju värma upp inför veckan som kommer. Ah... Nu ska jag klippa klorna på min vove. Fan vad roligt!! Puss.

BE YOURSELF - WELL WICH ONE?


CHANGE - DANIEL MERRIWEATHER.


Alltså hej, jag har hittat min drömman. Om någon av er inte har sett Inception och inte heller vill det för att den typ verkar för komplicerad, gå isånna fall för att se snygga boys. Tom Hardy var galet jävla cp snygg, så galet jävla cp snygg att jag tog mig om hjärtat när jag såg honom. Filmen var förresten grym! Men Tom Hardy... han var jummie. Låter som strörsta Twilight-fan-wannabiet. Förutom att jag har värdighet. Eller inte.
Sara är bra! Så, godnatt.

SKINNY LITTLE BITCH - HOLE.


Bjuder på mobil-bilder, med tema vita byxor. Om några timmar drar jag upp på stan för middag och bio. Självklart gör jag inte detta själv utan ska träffa Sara, som jag inte har träffat sedan i juni. Kommer bli riktigt härligt.
Under de senaste dagarna har den röda tråden i mina tankar varit varför jag alltid hamnar i fel gäng. Väldigt intressanta slutsatser kan dras. Nej, nu måste jag leta reda på min natt-tandställning för om en månad ska jag till the dentist och kolla upp läget. Dock har skiten varit borta i flera månader. Ska bli kul att se om jag hittar den...

LAST GOODBYE - JEFF BUCKLEY.


Ny klänning, köpt secondhand i stockholm förra veckan. Den är lång och underbar. Nu har jag två vita långklänningar och är redo att gifta mig. Suck, jag som inte ens vill det.

HÖSTEN DEL 1.


Här ovan är lite av min inspiration från höstens visningar, lite av det som jag gillade mest och trender som jag föll för. Typ så. Mina ledord är:

Elegant 70-tal. Syns mycket hos Chloë och Gucci.
Fokus på byxan, som ska vara utsvängd, kostymsydd eller sluta på vaden.
Klädd från topp till tå i en färg, fast i olika nyanser. Som Bottega Venetas look med rosa i två olika nyanser.
Camel coaten.
A-linjeformad kappa.
Nyanser av grått och beige.
Stora pälsar i grått, vinrött (Lanvin) eller mörkblått (Proenza Schouler).
Långkjolar och långklänningar. Helst i chiffong eller tunna fladdriga tyger.

RSS 2.0