I'M OFF!

Nu drar jag igen. Bort, bort till sommarstugan och sommarkänslan. När jag kommer hem igen ska jag försöka ladda upp lite bilder från peace and love. See yah!

SUMMER HOUSE






Under helgen har jag varit i sommarstugan. Det är helt underbart. Jag går runt i bikini konstant med stråhatten på huvudet och bara är. Fast jag är en sådan person så om jag inte gör någonting blir jag uttråkad och gnällig. Därför har jag fått massvis med projekt och uppdrag att syssla med där ute. Bl.a måla fönsterkarmar. Typ hela jag är täkt av lejongul färg. Men det gör inte så mycket.
Solen steker på också som in i helvete! Men det gör inte så mycket det heller, för tomten slutar ju med vatten så det är ju bara att gå ner och doppa sig när man känner för det. Egen strand äger.

Jag är bara hemma en liten stund idag så snart försvinner internet från mig igen, och det känns inte bra. Men jag har ändå lite grejer jag ska göra idag. Bl.a läsa (jag är en obotlig romantiker, jag säger bara det), åka motorbåt (finns det något underbarare än att känna vinden i håret, solen i ansiktet och ljudet av vattnet?), blåsa upp min nyinköpta krokodil (jag är livrädd för vatten och hatar att nudda båtten eller stenar när jag badar, så vad är bättre?) och läsa senatse nummret av Vouge. Jag överlever.

GIVE UP



Jag är hemma från Peace and Love. Tidigare än förväntat. Men det fick bli så. Varför kan vi ta en annan dag.
Gör inget speciellt förutom att låta djupa tankar flyga igenom mitt huvud. Som tillexempel att jag verkligen behöver köra en extra runda med silvershampot.

Imorgon åker jag till sommarstugan. Planerar att vara djup och uppensinnad och kanske lite kreativ också. Så därför tar jag med mig mina fyra nyinköpta böcker, papper, penna, pensel och symaskinen.

Jag känner att jag behöver öppna hjärtat en aning. Det trycker. Men det får bli den dagen då jag har tid. Eller rättare sagt, den dagen då jag vågar öppna mitt hjärta och släppa ut allt som finns bevarat och undangömt där inne.

Jag är en plågad själ för tillfället. Och jag njuter. Det är mitt hem. Där jag är trygg. De känslor jag levt med och faktiskt kan axeptera med mig själv. En konstnärs tankar? Knappast. En tonåring med seriösa problem? ja, nu börjar det brännas.

Godnatt

RIP

För några dagar sedan gick min kamera sönder. Ville bara få det sagt. Skäms så sjukt mycket, den var ju sprillans ny! Jag var med några kompisar och råkade tappa den i marken. Men tack vare min pappa som är bäst fick han mig att bli av med mina skuldkänslor. Han fick mig istället att skämas över att jag var ledsen över en pryl, över en ovärderlig sak. Viktigare en så var det inte sa han. Något ännu värre kunde ha hänt och i slutändan handlar det bara om pengar... Han är smart den där filuren.
Men jag känner mig ganska tom utan min kamera. BUHU det är ju fint väder nu ju. Men, men. Jag kommer i alla fall inte använda den på en vecka FÖR PEACE AND LOVE IS ON THE SCHEDULE! Hell yeah!

WE WERE DONE WHIT YOU ANYWAY



Sista dagen på sommarjobbet avklarades för några dagar sedan. Lugnt ett av de softaste jobben man kan ha; servera mackor åt trevliga fotbollsbarn och stå i en öde kiosk. Extra bra blev det ju när solen tittade fram. Och all gratis glass, godis, chocklad, kaffe, te, läsk och bullar ska vi ju inte ens tala om.

Dessutom är jag superglad som hittade mina gamla converse! Bytte dock ut de tidigare snörena (de var svarta och tidigare hade de också pärlor fast trädda), men jag måste säga att jag tycker det är riktigt coolt med de knallvita snörerna, så jag ska nog försöka hålla dem så ett tag till. Vi får se om det går så bra med det i och med att jag kommer befinna mig på festival hela veckan... Intresant.

SMÄRTA




Jag har ont i hela kroppen. Ville bara få det sagt. Helgen och midsommar har spenderats med familjen i sommarstugan. Jag har haft det riktigt skönt och faktiskt roligt. Jag och brorsan är oövervinnerliga tillsammans. Dock har jag haft ganska otur... Spillde bla kokande te över mig samtidigt som jag hade på mig mina vita jeans. Stora gula fläckar. Inte bra. Men mamma-mirakel lyckades ordna det.
Sen ramlade jag i trappan. Eller mer från trappan. Vi har nämligen inget räcke på trappan i sommarstugan så jag lyckades halka, snurrar runt och landa på en trälåda som låg ivägen. Smidigt är inte det ordet jag söker. Så nu har jag stora bulor och blåmärken på axeln, vaden och knät samt en vrikat handled som svullnat upp till dubbel storlek och allmäna smärtor lite här och där. Dessutom händer det att jag blir illamående för huvudet fick sig en rejäl smäll så minnet är lite lack. Haha, det är väl bra det igentligen.

Nej nu ska jag softa framför Scrubs för det här är sista natten hemma den här veckan, för imorgon drar jag iväg till PEACE AND LOVE! Hope I see ya there!

PAX FÖR DEN LJUSA PAJETTKOFTAN


Jag blir så sugen på hösten när jag ser hur snygga plagg alla affärer kommer få in. Det är ju inte klokt. Det är till större del svart, simpelt och jävligt kaxigt. Mycket min smak.

Just det, allt kommer från H&M och bilden är tagen från pause.se/bloggar/linn-gustafsson.

ADIDAS LOVE



Igår var jag på stadium och hittade mitt efterlängtade Adidas-linne.
200 riksdaler gick det på.
Jag är nöjd.

SPARKLE SPARKLE


Paljett bikbok, jeans cheap monday, t-shirt H&M herr

Detta hade jag på mig för några dagar sedan när jag var på tjejmys med människor jag aldrig träffat tidigare.

16.43

Igår var det lördag. Jag nästan skäms när jag tänker tillbaka på hur jag spenderade den. Först jobb till tolv, hem och äta, Ikea med mammsen och slutligen däckade jag vid fyra framför tv:n dreglande på mammas nyinköpta kuddar. Väcktes vid sju, fick mat, såg på Se upp för dårarna, sommarkrysset (dåligt, dåligt, dåligt) och senare en film på ettan. Somnade sedan i sängen vid ett.
Sjukt sorligt. Men allt blir så konstigt när man måste upp tidigt på morgonen på sommarlovet. Dagsrytmen försvinner! Kajsa är i alla fall påväg hit. Det är bra.

DAG 1 CHECK




Sådär ja. Då var första dagen på sommarjobbet avslutad. Väldigt enkelt. Bre mackor, servera mackor och stå i kiosken och sälja godis och kaffe till de få personer som faktiskt vill ha. I fem timmar. Allderless för lång tid egentligen, men vad gör man inte för det fjuttigt 47 kronorna i timmen? Kommunjobb kan ju hoppa upp och ta sig.
Jag har i alla fall utökat min Peace & Love-kassa med 700 riksdaler. Det lönar sig att vara fotbollsledare. Även fast jag fick avdrag på 200 för att jag var sjuk på första samlignsdagen. Snåljåp, för att citera Håkan Bråkan.
Nej, nu tror jag att mammsen och jag ska till IKEA. Hurra vad kul.

Ursäkta för de gula tänderna på bilden hurni. Blev lite fel där.

JUNGEL GEORGE (!!)




Jag och brorsan har VHS-maraton. Alltså, vi ser på gamla filmer från barndomen. Ikväll blir det Djungel George.
Han är riktigt snygg.

TESTING, TESTING ONE, TWO, THREE



Har gjort lite förändringar här på bloggen. Ny storlek på bilderna. Just how I want it.

ONE OF ME WEIRD SECRETS

Jag kom på en mysko sak. Jag gillar att vara trött när jag ska jobba eller gå till skolan eller få någonting avklarat. Då känns det som om man får mer gjort och man blir ju så nöjd och lättad när man är färdig.
Därför tänker inte jag lägga mig tidigt ikväll som jag först planerade, utan ha uppesittarkväll med mig själv.
Jag ska fanimej vara så jävla trött imorgon klockan 08.00 när jag ska vara på plats i kiosken/köket i klubbstugan att jag kommer dräggla över allt och alla!
Och det med basta.

GOOD LOOKING STUFF













Om vädret någongång under sommaren tillåter är det såhär jag kommer se ut (skulle villja se ut i alla fall).

BLOTTAR MIN SJÄL HÄR

Jag ville bara meddela att efter att jag hade sett klart på Scooby Doo-filmen dirket satte på en ny. Och jag skäms inte ens för det.
Inte så mycket i alla fall.
Men grejen är att jag skrattade (och var skiträdd) och sånt kan man behöva ibland. Faktiskt.
Dah...
I alla fall... Nu tänkte jag sy lite grann och fundera på varför jag egentligen åt den där sista pizzabiten. Vara lite tjejig helt enkelt!

BARNDOMSMINNEN


För tillfället sitter jag i vardagsrummet och kollar på Scooby Doo och häxans spöke. Jag har en liten förälskelse i de tecknade Scooby Doo filmerna. Kanske lite onödigt att sitta inne mitt på dagen när vädret är helt okej, men känner att jag har gjort mig förtjänt utav det idag. Jag är ensam hemma och har troligen därför fått uppgifter av mamma och pappa som jag ska göra. Allt är avklarat: åka till banken och lämna in ett par papper, ränsa i trädgården och (det värsta av allt) städa toaletten. Och då menar jag inte badrummet utan själva toaletten. The shit hole så att säga. Hemskt.
Men det är som sagt avklarat och nu är jag helt slut i armarna.
Om ungefär en timme ska jag göra något vettigt. jag lovar. Öh...

NÄR JAG ÄNDÅ HÅLLER PÅ...


... kan jag ju säga att Rag & Bone resort inte är så pjåkigt det heller!

METALIC PANTS



Sjukligt snyggt från Helmut Lang resort 2010.
Simpelt, men bra. Riktigt bra.
Ville bara sägat!

IT'S A BROKEN HEART YOU SEE


Någonting man slängde på sig till skolan för några veckor sedan. Jeansjacka med jensväst över. Halsduken var där därför att det blåste så mycket den dagen.

YOU DON'T NEED TO BUT I WANT YOU TO


Kolla vad som damp ner i brevlådan idag. Senaste nummret av ELLE, med super fräsigt omslag (endast prenumeranter). Nu har jag lite att läsa i några dagar. Jag är nöjd.

BIRTHDAY CHILD


Födelsedagsbarnet! 17 år! Grattis darling! När hon kom hem till mig fick hon självklart en present (lägg märke till den snygga inslagningen). Ett doftljus med hemmabakad rabarberpajs smak och en guldring med rosett på och ett par rosa rosettörhängen med små vita prickar. You better like it.

Mitt lilla troll kom och hälsade på.

Vi bestämde oss för att baka hallonpaj.

Jag bakar/äter deg. I finfint förkläde.

Resultatet. Inte så pjåkigt va?

Till det serverades glass (min tallrik är den med mycket glass) och mjölk, och eftersom Elvira var födeledagsbarnet drack vi mjölken ur söta koppar. Så är det.

Grattis igen guman!

BURBERRY PRORSUM RESORT 2010



Det där är fina grejer.

WOA WOA


ps thecobrasnake


Vit tröja, svarta naglar och silver ringar.

FREEDOM IS YOUR GUIDE





Jag har glömt att berätta en sak. Igår åkte jag och min pappa till Marieberg och köpte en ny kamera åt mig.
Skönt att få byta ut min gamla pentax (som jag haft i fyra år) till en Nikon D90. Så nu är jag praktiskt taget pank. Men åh så glad jag är!

Har spenderat första delan av dagen i sommarstugan och andra delen hos mina släktingar ute på landet. Så nu är det
skönt att bara ta det lugnt.

Imorgon ska jag gratta Elvira som fyller 17 år. Ska troligen baka någonting fint till henne. Och ge henne hennes presenter, såklart. Sen ska jag jobba och senare gå och få information om sommarjobbet. Kul.

Nej, nu är jag hungrig. Har inte ätit sedan fem. Bye!

P.S Jag träffade min kusin Camilla idag som nyligen kommit tillbaka från Italien där hon jobbat ett tag. Och gissa vad hon hade med sig! Världens snyggaste Libanes!  Här har ni en som är avis! Haha nej grattis Camilla!

SOMMAR

Det känns så konstigt. Jag är inte van vid den här känslan. Att vakna upp på morgonen utan att känna stressen över någonting som har med skolan att göra. Jag är van vid att alltid vara stressad över ett kommande prov eller en inlämningsuppgift. Men nu är det över. Åtminståde i två månader.
Det känns konstigt.
Men skönt.
Nu kan jag verkligen känna att hela sommaren är framför mig. Jag kan göra vad jag vill. Vad jag vill!


Den här sommaren har jag inte mycket planer. Och det känns bra. Ta dagen som den kommer istället.
De planer som finns är sommarjobb (göra iordning mellanmål och servera lunch till fotbollskolabarn, fett lätt!) och festival. Peace & Love såklart. Sen vill jag självklart till Stockholm och till Umeå. Och följa med pappa på sina jobbresor. Det är alltid super mysigt. Sen får man ju inte glömma Sommarstugan. Där kommer jag spendera många dagar eftersom det bara tar femton minuter att åka dit plus att jag älskar det stället! Göteborg vill jag ju till såklart! Träffa vänner och släktingar.
Mer vet jag inte. Men jag hoppas att mer händer. Glass tillexempel. Nej. Utflycker! Spontana utflyckter! Finns det något bättre? Nej skulle inte tro det va.

Godmorgon föresten. Klockan är tio över nio och jag ligger i sängen med en plågsam mage och lyssnar på en hemmabbränd skiva som Elvira gav mig i födelsedagspresent när jag fyllde år i januari. Hon fyller år imorgon och jag ska ge hennes present till henne imorgon. Bra.

Hej då.

FNATT


Förlåt för onödiga inlägg men jag måste bara få säga att jag verkligen är du i huvudet!
Idag fick jag hem bikinin som jag beställde från h&m förra veckan, så jag tänkte prova den på såklart för att se hur den såg ut.
Lite besviken blev jag. Tyckte den såg lite annorlunda ut än bilden.
Men det fans ett skäl såklart.
Jag satte på mig den upp och ner. Med fransarna hängandes neråt.
Åh shit. Jag är helt jävla borta.

Jag har i alla fall bestämt mig för vad jag ska ha på mig imorgon på avslutningen.
Det fick bli vitt.
Och självklart endast svarta accesoarer till det.
Mums!

YOUR GOING DOWN LIKE A SWEET MUFFIN


Bildkälla okänd

Sitter och kollar på Dodgeball. Det måste ju vara en av de roligaste filmerna som finns.
"This is Blade, Lazer and Blazer"
Åh gud.
Och med det säger jag godnatt.

ALL OF THESE CHOICES



Jacka med nitar beyond retro, oversized vitt linne zara, halsband hemmagjort byxor zara


Jaha då var sista riktiga skoldagen avklarad.
Imorgon är det samling i aulan 08.30 och sen blir det frukost med klassen.
Jag är super sugen på att klä upp mig och vara extra fin, men jag tvekar. Vädret kommer inte direkt vara det bästa så vad ska man ha på sig? Inte fan kan man vara sommarfin med byxor!
Nej, jag ska nog komma på något bra tills imorgon.
Om inte, ja vem bryr sig. Jag har hela sommaren på mig att vara sommarklädd.

Btw, jag fick MVG i både svenska och historia. Åh, så skönt det känns! Nu är det äntligen över.

MAKE ME WANT YOU LESS



Jag har inget att skriva mer än att paljettjackan är så skön att jag kan sova i den.

På fredag slutar jag första året på gymnasiet.

LIKSOM, SÅ ÄR DET VA




Eftersom jag slutade tidigare idag svängde jag in på H&M och hittade dessa. T-shirt med dragkedja och svart bikini. Glöm att jag ska gå runt med bh under sommaren liksom!

I HOPE IT'S GONNA MAKE YOU NOTICE SOMEONE LIKE ME.


Skinjacka chicy.se, jeansskjorta zoul/MQ, byxor zara, väska wear it, skor ärvda från farmor.

Det blev ingen lektion idag. Dålig. Cyklade iväg vid 11 tiden, avregistrerade mina läroböcker, mötte svenska/histora läraren som sa att hon ville prata med mig, svassade runt på skolgården i blåsten i ca en halv timme tills jag fick gå tillbaka till hennes kontor.
Hon ville prata om texten vi hade skrivit förra veckan om vårat första år på Karolinska skolan.
Min blev tydligen lite för deprimerande så hon ville höra med mig om allt var som det skulle.
Vad skulle man svara?
Men hon sa i alla fall att jag hade chansen att byta klass om jag så ville.
Det första jag tänkte var att det inte var nödvändigt, men ju mer jag tänker på det desto mer peppad blir jag.
Så kanske.

Jag känner mig så hemsk när jag säger att jag kanske ska byta klass efter ett helt år, men som hon sa, det är ingen i klassen som jag riktigt har klickat med. Förutom Elvira, men hon kände jag ju redan innan. Och Kristina bör ju linje i slutet av höstterminen... Så lite ensamt är det.

Imorgon ska jag prata med läraren och se om det går bra att jag funderar på det över lovet.
Lite betänkningstid så att säga.


PISTOL ON FIRE





Dumma dumma väder.

OH HALLELUJAH



Förlåt då, men vad ska man annars gråta till?
Det måste ju utan tvekan vara en av de finaste låtarna i världen.

ADIDAS <3 JEREMY SCOTT









ps thecobrasnake


På min önskelista finns en adidas t-shirt eller oversized adidas linne.
Den får hemskt gärna vara en av dem från samarbetet mellan Adidas och Jeremy Scott.
Finfina grejer det!

I LIKE TO PRETEND THAT I'LL NEVER HAS TO SEE YOU AGAIN



Snart kommer kylan igen. Det är inte bra.

Jag ska försöka ladda upp lite outfit bilder så snart som möjligt.
Det är liksom kul tycker jag. Men inte när man blir som värsta modebloggaren.

(Förövrigt är jag väldigt trött när jag skriver det här, det tar typ flera sekunder att bara skriva ett ord.)

YOU KNOW I KNOW EVERYBODY KNOWS




ps thecobrasnake<3

Mat. Jag behöver mat.
Sova. Jag behöver sova.
Huvudvärk. Jag behöver inte huvudvärk.

Jag är inte i skolan idag. Dåligt beslut. För det är inte vilken dag som hellst idag.
Det är krampen.
The battles between the two shcools. Karolinska och Risbergska.
Men jag mår så dåligt så jag kan inte.
Men imorgon måste jag gå. För jag har massor av böcker som måste avregistreras.

SOMMARTIDER





Promenad med Elvira i lördags.
I sommarvärmen.

Idag har jag fått sommarjobb. Men jag vet inte när.

Nu är jag hungrig.

RSS 2.0