SÅHÄR HADE JAG VELAT SE UT OM JAG VAR RIK...


Jacka - Balmain
Skor - Burberry Prorsum
Jeans - Acne
Tröja - Joseph
Ringar - Kimberly McDonald
Brillor - Ray-ban

SKABBIG DAG.


Idag har jag haft två inställda lektioner samt att jag har cyklat i spöregn. Då får man se skabbig ut. Jag gick verkligen all in för den looken ser jag nu. Men är det inte de kläderna man älskar mest egentligen? Jo, så är det nog.

VARFÖR BLIR MAN INTE PIGG AV KAFFE?


Fancy photoshoot. Vet tyvärr inte vart den kommer ifrån, men fin är den. Nu är det skolan som väntar, men jag har verkligen ingen lust att gå dit. Som vanligt kan man ju tänka.

DET JAG HITTADE I KAOSET I STORSTADEN.


Hatt - Killavdelningen på Zara. Äntligen! Solbrillor - Mango. Jävlar vad glamorös man blir i dem. Örhängen + nagellack - Urban Outfitters. Kjol - H&M.
Det var det. Föresten! Glad första advent! Jag firade det genom att vara den som tände ljuset, baka pepparkakor, julpynta och lyssna på julmusik. Inte dåligt.

JAG ÄR HEMMA.


Mhm, då var man hemma igen. Jag är helt slut och har egentligen inget att säga, så därför tänker jag inte göra det heller. Eller jo, jag fick ögonkontakt med Andreas Nilson (men det var mest för att jag stirrade så förfärligt mycket på hans hatt). Ni vet, han från Ondskan. Han är väldigt snygg. Dock väldigt kort. Men ack, mitt tonårshjärta klappade ett extra slag i alla fall.... det är så lite som krävs nu för tiden har jag börjat lägga märke till. En kåt jävel är vad jag är.
Bye.

DENNA SKULLE PASSA RIKTIGT BRA I MIN SMYCKESAMLING.


Jag fick ett otroligt ha-begär när jag såg den här ringen inne på Carolines blogg. Undrar om den finns kvar att köpa när jag kommer till Stockholm imorgon? Troligen inte... Kommer gör den i alla fall från H&M Divided och kostar runt 50 lappen. Nu måste jag snart sussa om jag ska orka med morgondagen. Men först ska jag läsa litet Vogue och skaffa mig lite insperation. Godnatten.
Pic: caroline.feber.se

OLD PIC.


Godmorgon.
Eftersom att brorsan är i skolan tänkte jag att jag kunde ta chansen och occupera hans rum och hans dator. Innan jag fick min bärbara delade vi den här vilket betyder att jag har sjuk mycket gammla foton här. Jag kan säga såhär, på våren i sjuan fick jag min första systemkamera och ända sedan dess har jag fotat flera gånger i veckan. Inte ens en matematisk underlägsen person kan ha svårt att räkan ut att det är många bilder. I de lite mer "nyare" mapparna (jag sorterar mina bilder efter datum, och "nyare" menas med att de är tagna någon gång innan 2009 03 14 då jag fick min egna data) hittade jag massa bilder på mig själv från förra hösten. Det är ganska kul att se hur mycket man kan förändras, både utséende mässigt och stil mässigt. På bilden ovan har jag på mig en gamal kofta från mamma som jag blev riktigt sugen på att leta reda på. Dock har jag ingen aning om vart den kan vara och det skulle inte förvåna mig att den blev ett offer av mammas brutala och hänsynslösa behandlig av kläder hon ansåg inte var till användning längre, och blev ivägskickad till Myrornas. Den var riktigt skön och jag kommer ihåg att jag kände mig riktigt snygg i den, av någon konstig anledning.

Jag har också hittat mer roliga bilder som jag hade tänkt visa upp, men då behöver jag bara komma på ett sätt att föra över de här bilderna till min data. Jag vet igentligen hur man gör, det är bara det att jag är slö och hoppas på att viljestyrka ska vara bra nog... Skit samma. Hör av mig senare!

HEADING FOR STOCKHOLM THIS WEEKEND.


På lördag drar jag och mamma till Stockholm. Det ska verkligen bli riktigt skönt att få komma bort ett tag. Det blir nog inte så mycket shopping utan vi åker dit för att vara lite djupa, gå på dramaten, någon utställning och sen skulle jag jätte gärna vilja gå till Morderna muséet. Jag fullständigt älskar deras souvenir butik. Men jag ska ändå försöka göra mitt bästa för att leva upp till mitt ryckte, så några affärer ska jag nog kunna dra med mamma till (för det är bokstavligt det jag får göra). Dock har jag redan fått henne att gå med på en tur in på NK för att "kolla julpyntningen". Vilket bara är halva sanningen. Hehe. Nej, men Anikt, Gammalt och Nytt måste jag till samt Topshop, och det blir nog inte så svårt att få henne att gå med på i och med att hotellet ligger i närheten. Men det suger totalt att kameran fortfarande är på lagning. Riktigt dåligt, men jag har ju fjuttkameran. Den fungerar nog bra ändå.

Imorgon är jag förresten ledig och det uppskattas makalöst mycket.

MY DREAM DRESS.

Om sisådär en timme måste jag återigen åka till skolan för att fördriva min tid i ett mörkerrum där jag garanterat kommer att somna i och med den dova belysningen och alla de olika kemikalierna som svävar omkring därinne. Inte sådär jätte uppiggande, men tanken på att jag kommer vara ledig imorgon gör mig starkare. Efteråt ska jag hem till någon tjejs källare, och om jag lyckas hålla mig vaken och social under den tiden tror jag knappt på. Jag är nämligen så ofantligt trött så att inte ens mina läsglasögon kan få mig att se skarpt. Men det är inget en stor kopp kaffe från pressbyrån kan ordna.

Om det hade varit en varm sommarnatt hade jag gärna sett ut såhär, iförd en fantastisk vintage-Givenchy klänning från 70-talet med smycken i guld runt hals och handled. Fast jag hade nog själv kört med ett par andra skor. Gärna ett par slitna Golden Goose boots, mina favoriter. Sen hade ju pricken över i:et varit om jag faktiskt var mörkhårig, vilket är så mycket finare än att vara blond. Hm.
Men med tanke på vädret (kyliga vindar och ständiga regnskurar) och min ekonomi (jag är paaank) så får det bli inget mindre än skinnbrallor och nya t-shirten med ränder och glittriga axlar. Det är inte så pjåkigt det heller, men kan inte mäta sig på långa vägar med klänningen ovan. Åh, om jag ändå kunde få tag på någonting liknande till sommaren...
Nej hurrni nu ska jag försöka slummra lite grann innan jag drar iväg mot skithålet (ursäkta ordvalet). Kanske ska man fixa med mat? Palla.
See yah.

SPARKLE, STRIPES AND SHOULDERS.


Nu har jag varit hemma i ungefär en timme. Jag fick gå lite tidigare för mitt jävla migrän lägger sig aldrig, men jag han ändå springa in på Kicks och köpa hårfärg och Zara där jag hittade tröjan på bilden. Det är en t-shirt med snygga axeldetaljer. Jag blev lite kär i den. Den finns också att köpa i helsvart och grått, men jag är i en randig-fas just nu så då var det ganska självklart att jag valde den.
Nu sitter jag och kollar på That 70's Show och ska närsomhelst börja med håret. Jag ska bli blondare. Woho !

JAG VILL INTE VARA HÄR.


För tillfället sitter jag i skolan och har världens mest onödiga lektion. JAG HATAR DET. Vi sätter bara upp massa bilder på väggarna, och vi får inte gå hem förens klockan tre. Sug min... Jag hade så mycket hellre velat vara hemma och lyssna på gudarna ovan. Sweet music to my ears you know. Nej, måste dra, läraren kommer med vansinne i blicken.


SNYGGA OKÄNDA BRUDAR.


Jag har ingen insperation som helst idag. Därför kan jag garantera att jag inte kommer ha det imorgon heller. Så det blir den här bilden som jag kommer ha i skallen när jag går och lägger mig och förhoppningsvis den jag utgår ifrån imrgonbitti.
Jag har bestämt mig, imorgon måste jag gå till skolan, vare sig hur dåligt jag mår. Men när och vart jag ska vara är jag inte riktigt hundra på. Vi har nämligen brytvecka (vad nu än det betyder), så vi har inga vanliga lektioner. Åh, jag vill verkligen inte gå. Men på fredag är vi lediga och på lördag drar jag till Stockholm. Så jag har trotts allt lite att se fram emot. Nu ska jag sova. Godnatt.

REMEMBERING SUMMER.


När man ligger hemma, utan att ha någonting bättre att göra förutom att ha dåligt samvete för att man inte var i skolan idag, är det så himmla mysigt att titta igenom gammal fotoalbum och försöka återuppleva mysiga minnen. Det här var det allra mysigaste jag hittade. Jag och Elvira som hade vara-vaken-hela-sommarnatten-lång natt i mitt egeninredda utehus vid sommarstugan. Det här måste nog vara det ända jag saknar med sommaren. Suck.

SPRING FLOWERS.


Nu ska jag och brorsan se på Harry Potter. Pappa gav oss den igår, det busfröt! Vi är förresten både hamma från skolan idag. Sweeeet.

ENORMOUS CRAVINGS.

Jag har hittat mina drömskor. Dessa går att hitta på Chicy.se för 799 riksdaler. Jag är otroligt sugen på att klicka hem dem, men verkligheten hindrar mig då jag knapp har råd med en av klackarna... Riktigt sorgligt från en ytlig synpunkt. Kanske julklapp? Kanske 18-års present? Kanske tack-för-att-du-är-en-så-duktig-dotter present?


WEARING MY LEO.


Såhär såg jag ut igår, tror jag det var. Jacka - H&M, halsduk - Indiska, Skor - Scorett (som jag köpte före Elin Kling skrev om dem på sin blogg och alla helt plötsligt sprang och köpte dem. Det är ett av skälen varför jag tycker kända modebloggar är så jobbiga).

GILES AND A WANG I BELIEVE...

Till våren vill jag ha big ass solbrillor. Äh what'a heck, jag vill ha dem nu.

P.S mamma sa nyss att det blir övernattning i Stockholm på Lördag. Very nice indeed I believe.

SUNDAY SICKNESS.


Dagen har bestått av myshäng på stan med Elvira. Lyckades hitta den perfekta svarta kavajen (har varit ute efter en ersättare för min gamla, som inte riktigt är perfekt, ett bra tag nu) och dessutom har jag hittat en hatt som är exakt en sån som jag letat efter. Ska nog köpa den imorgon, även fast jag då troligen måste dra av lite stålar från julklappsparningen, men jag ser det bara som en avbockning på julklappslistan. No harm done med andra ord.
Övrigt så åker jag till Stockholm på lördag. Jag och mamma ska gå på dramaten och se på någon återuppsättning av en Ingvar Bergman pjäs. Höstsoldaten tror jag den heter. Ska i alla fall bli riktigt mysigt att softa runt där i några timmar. Jag håller tummarna för att mamma bestämmer sig för att det är värt att ta in på hotell över natten. Dessutom vill jag till Monki, av alla affärer. Har sett en söt topp som jag blev lite sugen på... Aja det får bli som det blir. Nu ska jag mysa gärnet resten av denna söndag med att vara ensam hemma och ha alla lampor släckta. Jag hatar glödlampsljus.

R.I.P DUAL KIM + NEWMOON.


Så vacker varelse.

Palla. Jag är alldeles slut av någon anledning, och ändå var jag i säng hyffsat tidigt igår natt. Jag skyller på pappa som kom in och väckte mig imorse. Jag förstår mig inte på grejen med föräldrar och sovmornar. Varför fär man inte sova på morgonen när man är trött? Konstigt.

Över till Newmoon. Konstigt film. Jag kan inte säga att jag är ett stort fan av hela den där serien men jag har läst tre av böckerna och sett både filmerna så jag har ändå en "intresse" av vad som kommer hända så att säga. Men jag kan aldrig finna det där romantiska som alla tjatar om. Jag tror det har att göra med att jag tycker det är så otroligt avtändande med tanken att de redan är tillsammans och det ända som de har kvar är allt jävla tjaffs och gnabb och tråkiga parmiddagar och myskvällar framför en film och bara sånt allmänt svennetrams. Vilket egentligen är en ganska konstigt liknelse eftersom deras kärlek ska föreställa odödlig och mer än det vanliga. Men ja, vi fåt se om jag läser den sista boken eller inte...
Det ända som föresten var riktigt bra med filmen var Jacob. Jag typ dog. Oh my days. Det spreds värsta energin när han för första gången var topless i biosalongen. Stackars de få killar som var där... Eller så njöt dem... Jag menar, en sal full med kåta tonårstjejer. En mycket rolig syn var det i alla fall.

DIN SKO SKULLE KUNNA BLI MIN SKO.


Två snygga skor som kommer in till våren hos Dinsko. Jag är riktigt sugen på båda två och pumpsen med nitarna skulle vara så jävla snyggt att ha till ett par snygga ljusa stuprörsjeans och en sliten band t-shirt/vit skjorta/grå collage tröja. Riktigt tjusigt.

CHASING PIRATES.


Nya grejor. Båda kommer från Zara och var precis vad jag letade efter. Imorgon funderar jag på att gå dit igen och klämma på en hatt jag såg där inne. Det är förresten otroligt skönt att inte ha några läxor. Ledig helg för en gångs skull.

P.S i några veckor framöver kommer fotografierna ha ganska dålig kvalité. Min älskade Nikon är inlämnad på reperation så jag är fast med brorsans gamla kompaktkamera. Inte kul, men bättre det än inga bilder alls va?
Bye.

DET DÄR OCH SEN MED HALSBAND OCH RINGAR.


Nu måste jag skynda mig som in i helvete. Ska käka och se på Newmoon. Lagom nördigt hurrni...

Byebye

GUESS WHAT.


Såhär kommer vi se ut till våren 2010 om H&M får bestämma. Kom verkligen som en chock när jag såg bilderna. Nu pratar vi om nya banor, och om jag gillar det eller inte kan jag inte riktigt bestämma mig för. Allt är inte riktigt min stil men det känns så skänt att slippa allt det svarta, trashiga och nitade och gå över till något lite mer sofistikerat och fräsht, och även tydligen lite bohem också. Vissa looker gillar jag ganska mycket, bl.a bild nummer 1, 3, 4, 5 och 6 plus de fantastiska solbrillorna, blev kär i dem vid första ögonkastet.

Jag har shoppat, och det ska jag visa er snart.

NYTT NYTT NYTT NYTT.



Ljusblått nagellack från Face. Ganska onödigt att skriva det. Endast den blinde kunde missa det liksom. Riktigt tjusigt är det i alla fall.
Annars då? Jo, huvudet snurrar lite efter fotolektionen då jag tillbringade två timmar i ett mörkerrum med märkliga kemikalier. Hm, not good.

CHANEL.


Det här gillar jag. Det här gillar jag mycket. Speciellt efter en dag med spöregn och (fejk) pälsjacka. Ingen bra kombination.
Jag har nationelltprov i engelska imorgon. Not looking forward to.

SUCKSUCKSUCK.


Åh så dåligt! Jag är riktigt förbannad just nu. Tydligen skulle vi gå på en konsert idag med klassen och det hade jag helt glömt bort så när jag gjorde mig iordning för att dra iväg till klassrådet fick jag ett sms från en i klassen som frågade var jag var, och när jag berättat för henne att jag fortfarande var hemma skrev hon att jag behövde skynda mig om jag skulle hinna till konserthuset i tid. Vilket jag också gjorde. Så när jag var halvvägs påväg med cykeln i turbofart fick jag ett nytt sms där det stod att dörrarna var stängda. SUCK. Nu får jag ogilltig frånvaro plus att jag stressade helt i onödan.
Sen väntar fotolektion. Sjukt onödig dag. Men jag hann i alla fall ta lite bilder på vad jag hade på mig (myskläder). Jag skrev förut att kameran var trasig, och det är den, men det är bara menyn och skärmen som är trasig, så jag kan fortfarande ta kort, bara att jag inte kan se direkt hur de ser ut innan jag laddat över dem i datorn.
Suck.
Nej nu har jag gjort mig förtjänt en frukost nummer två.
Pussar, hoppas ni får en bättre dag än jag.

T-shirt-Urban outfitters, vit klänning-GinaT, plus svarta byxor, brorsans strumpor, ruffsigt ofixat hår och lite smycken.

NEW.


Jag är dålig på det där med att visa er vad jag köpte i London, men min kamera är trasig. Bildskärmen fungerar inte och jag är bara allmänt slö. Men här ser ni väskan jag fick tag på, jag tror jag nämnde den tidigare... Topshop kommer den i alla fall ifrån och är perfekt därför att den är stor och praktisk och glänser i ormskinnsimitation med gulddetaljer. En väska var faktiskt någonting jag letade efter och behövde så snacka om att jag blev glad när jag faktiskt hittade en. Annars brukar det vara så att när jag letar efter någonting så hittar jag det aldrig. Dessutom är den större än den som jag tidigare använde, men som jag konstaterade idag spelar det igentligen ingen roll vilken storlek jag har på min väska, den är proppfull i alla fall (ju mer plats, desto mer skit kan man trycka ner).

Nu sitter jag förövrigt nere i vardagsrummet med te och vindruvor och senaste elle (hyfsat bra nummer faktiskt) medans bror och far glor på fotboll. Mysigt.

HATTFNATT.

Source; 1, har haft den bilden sparad jättelänge så jag kommer inte ihåg vart jag hittade den, 2, amlul.com, 3, hm.com, 4, topshop.com.
Jag tror jag har sagt det tidigare, men jag är sjukt sugen på en hatt. Och inte vilken hatt som helst, den ska vara svart och ha en stor kant. Nästan som en häxhatt, fast inte lika spettsig. I flera månader har jag varit på jackt efter en men har inte lyckats hitta den rätta. När jag var i London sprang jag in på topshop och fingrade på hatten ovan och jag var riktigt nära på att köpa den, men 250 spänn för någonting som inte var perfekt kändes inte bra. Så istället köpte jag en väska för 500 kr. Det är prioritering folks.
Men den från H&M... Jag funderar. 400 riksdaler är mycket pengar, nästan halva månadsbeloppet! Men, den, är, ju, så, fin. Vi får se. Föresten har jag och mamma blivit sams igen, kramar och bristningsgräns till tårar ägre rum lite för tidigt på morgonen, så kanske skulle jag kunna få den som en fredsgåva? Troligen inte.

LARA ON VOGUE.


Den här tidningen väntar jag ska komma in på Pressbyrån. Omslaget är hur fint som helst.
Det där med matte hurrni... Provet är imorgon och jag kan inte säga att jag har pluggat sådär vidare mycket. Men jag bryr mig faktiskt inte. Inga ryck i ögonen! Dessutom hatar min mamma mig. Kul, jätte kul. Det är bara för att pappa inte kan hålla käften. Nu pratar typ ingen med varandra. Men. Jag har inte tid att tänka på det. Jag har föresten fått tag på en vinterjacka. Alltså, att ha i backen. Sweet. Den är rosa/lila. Nu behöver jag bara ett par bättre brallor. Svart är ju liksom tråkigt. Gula funderar jag på. Eller beiga. Det skulle vara sådär fint missmatchat tycker jag.
Pax för att fira 18 års dagen i backen! Någon som är på?

ICKY.


Jaha. Mer har jag inte att säga. Hittills lever jag. Men det har bara gått en dag i skolan så jag vet inte hur länge det varar. Jag är nedrigt trött efter en tidig morgon och jobb precis efter skolan, men jag fick två biobiljetter av de små änglarna så jag klarar mig. Åh helvete. Jag kom precis på att jag och Elvira ska leda idrottslektionen imorgon. Fa-an, vi som inte ens har fixat någonting att göra.

Imorgon ska jag klara det. Jag har gjort det tidigare, så jag ska kunna göra det igen.

Sussa gott.

JUST SOME INSPERATION FOLKS.


Lite inspiration såhär på kvällskvisten skadar aldrig. Speciellt inte nu när man har en hel ny vecka framför sig då nya klädidéer måste väckas till liv. Själv är jag sugen på svart och vitt och halsband och ränder, men vi får se vad det blir. Fick en större chock idag när jag kikade in i garderoben för att se vad jag kunde sätta på mig och allt framför mig var svart. Helt sjuk. Verkligen allt, förutom några enstaka plagg. Riktigt tråkit, men jag gillar inte färg. Eller, jo det gör jag, men det är så svårt att matcha... isånna fall ska det vara färg med färg och det är jag way to uncomfortable for. Oj, vilka problem jag har. Men bättre det än att jag börja rabbla upp alla "riktiga" problem jag har, då skulle jag bara bli inspärrad någonstans...
Imorgon börjar dagen förövrigt med film i biosalong på engelskan, och jag är allt annat än taggad. Funderar på att skita i den och se den hemma istället. Nej, det är sånna tankar jag måste göra mig av med.
Snart är det jul.

LAME WEEKEND.


Tröja - Hope
Byxor - Burberry
Väska - Mulberry
Skor - Balenciaga
Klocka - Nixon
Brillor - Ray-ban
Ring - Loree Rodkin

Jag vill bara säga förlåt för dålig
uppdatering samt förlåt för forsatt dålig uppdatering. Har så sjukt mycket att göra nu de kommande dagarna så jag är väldigt osäker på om jag kommer ha så mycket tid att uppdatera här, men jag ska göra mitt bästa. Hoppas ni har det bättre än mig och får ha en ledig helg, för det är så långt bort från min verklighet som bara går. Nu måste jag fortsätta plugga.

SVART BAND, NÅGON?

Jag hittade den här skjortan någonstans. Jag tror den är från ett sammarbete mellan Weekday och någon svensk designer, men jag kommer inte ihåg. Huvudsaken är i alla fall att den är riktigt fin och jag skulle inte ha någonting emot att ha den på mig imorgon i skolan. Gärna med mina mc-byxor från lindex och leofejkpälsen. Fina grejer det.

Nu ska jag sova, godnatt världen.


LONDON DAG 2/3

Här kommer bilder från andra dagen. Förlåt för att jag inte uppdaterade någonting igår, men det händer så mycket just nu att jag inte hinner med. Egentligen borde jag inte ens skriva det här för uppsatsen är inte ens klar och den ska in imorgon, men jag känner mig bara stressad om jag inte får klart med allt annat runt omkring mig först. Så här har ni! Njut för i helvet.


Hotellfrukost. Behöver jag ens säga någonting mer?

Turistar oss i Hyde Park tidigt på morgonen.

Pappa ser så liten ut och jag ser så sliten ut.

Min nya bästis jag träffade på. Den var ju så söt! Jag hoppade nästa efter den när den försvann upp i träden.

Coolare cooling får man ju leta efter.

Bästa sättet att skrämma fåglar på? Be one.

Super turisterna.

Super turisten #1. Kolla in den brytna fotleden.

Jag hann träffa på en ny bästis. Den här ville till och med gosa.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I fönstret till Selfridges. Kolla skorna! Jag kunde knappt fatta att jag var så näsa dem... Bara ett fönster mellan oss.


Afternon tea.

Efter fotbollsmatchen. Chealse - Manchester 1-0. Jag drägglade på fotbollskillarna på planen och fotbollskillarna på läktaren.

Fräsigaste efterrätten på länge.



Nu mååååååååååååste jag fortsätta med uppsattsen. Ciao.

MORNING WALK IN HYDE PARK.


När man ska gå i Hyde park tidigt på morgonen och sedan vandra runt i ett höstruskigt London i flera timmar för att sedan ta sig till en fotbollsarena och sitta stilla och frysa, kändes det som en bra dag att ha raggsockor, hoodie och varma pälsen på sig. Redigt mysig dag.
Nu funderar jag på att gå och lägga mig eller något. Det käns som om jag har kramp i magen och som att någonting trycker i halsgropen för att ta sig ut... Konstigt.

Fejkpäls - H&M, hoodie - stadium, väska - lindex, skor - skorett, t-shirt - urban outfitters.

Godnatt folks.

LONDON DAG 1 / 3.

Sådär ja. Pju. Det tog ett tag. En och en halv timma närmare bestämt, fast då har jag räknat in pauser. Jag orkar inte skriva någon sammanfattning, har skrivit alldeles för mycket redan tack vare uppsattsen, och jag tror inte heller att någon av er har lust att läsa en lång text för det är det den kommer bli, lång, för jag har så jävla mycket att berätta. Men lite undertext kan jag nog bjuda på.


På lördagsmorgonen satt vi på flygplanet. Riktigt segt var det, jag hatar verkligen att vänta, vilket jag kan säga att vi gjorde mycket av. Låt mig säga såhär, vi kom till Skavsta vid sju tiden, planet gick någong gång vid tio...

Men jag hade Teen vogue som underhållning och en muffin som var det ända vegetariska alternativet som fans på planet.

Engelsk mark. Min Idyll.

Framme där vi slog till på frukost nummer två, tuna sandwich för min del.

På bussresa mot London. Jag och bror skrattar åt Family guy medans några tyskar runt omkring skrattar åt oss.


Framme på hotellet och jag och brorsan har kul vid hissarna.

Vi tog en taxi till Portobello road och så här fint kan det se ut när man kliver ur den söta lilla bilen.

Portobello market.

Jacka - cubus, fejkpälskrage - zara, skor - skorett.

Första Starbucks kaffet på resan, sojalatte is the shit. Extra plus för den fina julsmyckningen på kopparna.

Hehe, vi hade kul med minifrysen på hotelrummet.

Utsikten från hotellrummet.

På Portobello road köpte jag två saker, en ring och, det bästa av allt, ett par Ray-ban för ca 400 riksdaler. De är vintage och modellen har slutat att producerats, det berättade den snälla mannen som sålde dem. Jag är nöjd.

På kvällen när vi gjorde oss iordning inför musikalen såg min bror ut så här. Tänk vad lite vax kan göra, han kan hur lätt som helst tas som en stekare på södermalm. Det värsta var nog att mamma faktisk tyckte det var snyggt medans vi andra dog av skratt.

The crew, all dressed up and fancy.

Taxi!

Musikalen vi senare sog på hette Wicked och jag kan berätta att scenen och kuliserna var himmla balla. Men utan att berätta för mycket kan jag säga att draken rörde på sig och hade röda ögon och rök som sipprade ur näsborrarna. Jag höll på att skit på mig!

Och det var slutet på första dagen. Fick tyvärr ingen bild på klänningen jag hade på mig på musikalen, det började spöregna så vi fick stressa när vi skulle hitta en taxi. Mer bilder kommer, men inte idag.

POTROBELLO ROAD.


Jag kämpar för fullt med min uppsatts men tänkte ändå försöka ladda upp bilder från den första dagen i London. Självklart kommer det ta ett tag, som det alltid gör, men jag ska försöka få det klart idag i alla fall. Titta in om nån timme igen!

BYE BYE LONDON.


Sådär ja, då var man hemma igen. Riktigt tråkigt är det, för London var så bra. Så fint. Så jag. Där om någonstäns skulle jag villja bo, på en lite gata i en mysig liten lägenhet vid Noting Hill någonstans med Hyde Park i närheten så man kan ta en tidig morgonpromenad med en rykande kaffe från Starbucks i handen samtidigt som som imma mystiskt samlas runt ansiktet i takt med att man andas ut. Åh, suck.
Förutom fina minnen, upplevelser och massvis med insperation har jag också fått med mig lite smått och gått från Londons shoppingutbud, som föresten är helt fantastiskt! Vad det är visar jag senare när jag har tid, vilket påminner mig om att berätta att jag förtillfället är hemmaliggande. Om det beror på mitt bulltande huvud eller min grova deprition över att vara hemma i sorgliga Örebro igen kan jag inte riktigt avgöra, men jag skulle gå på det sistnämnda.
Ja, ja, oavsett var det är så har jag tonvis med läxor att hinna ikapp med, bland annat en samhällskunskaps rapport på minst tre sidor om mänskligarättigheter inriktning disrinering som jag knappt har börjat på. Matteprov och historiaprov väntar också... Fan vilka spasmiska ryck jag får i ögonen av att bara tänka på det. Men innan jag börjar med någonting av det där ska jag ta och göra mig en frukost och föra över London-bilderna på datan och försöka komma på det bästa sättet att lura sinnet till att tro att jag fortfarande är där. Pussar.

LONDON BABY.

Okej, nu åker jag. Eller okej, vid fem-sex tiden imorgonbitti, men i alla fall. Sweet. Måndag natt är jag hemma igen. Så på tisdag hoppas jag att jag kan visa upp massa bilder från fotbollsmatchen, musikalen, portobello road, oxfordstreet, hyde park, harrods och självklart de små söta taxibilarna som jag bara älskar.
Puss och kram.

Och Elvira, jag lovar att jag ska försöka ta med mig en rödhårig garcon hem till dig.

JAG HAR INTE HAFT SÅNNA HÄR KÄNSLOR PÅ JÄTTE LÄNGE, OM JAG ENS HAR KÄNT DET ÖVERHUVUDTAGET?


Om jag måste välja två saker att köpa från H&M.com skulle det garanterat bli de här sakerna. Hårbandet gillar jag skarpt. Lite 20-tals vibbar över det vilket skulle passa perfekt till min nya klänning. Sen har vi ju hatten. Och då menar jag hatten. Den är ännu mer perfekt och jag skulle nästan kunna göra vad som helst för att få ha den i min ägo. Men 399 spänn känns lite väl mycket för min studentplånbok så jag tänker fortsätta vänta, som jag gjort nu i några månader, på att priset ska sänkas.

Annars då? Jo imorgon åker jag till L to the O to the N to the D to the O to the N! London baby! Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Det känns så overkligt... Borde jag kanske börja packa? Kläderna är klara (har varit det i några veckor nu. Ja jag är nörd) men vad ska man mer ha med sig? Gör jag en för stor grej av det här nu? Jag är ju trotts allt bara borta i tre dagar. Mobbat.
Skor. Skor ska jag ha med mig.

Pussar.

OH, SO PRETTY.


Pic: Jak&Jil.
Jag har bara en sak att säga;
Chanel, chanel, chanel, chanel, chanel, chanel, chanel, chanel, chanel.
Det finns inget finare.

I'M NO ROLE MODEL.


Jaha hurni. Att packa är inte så lätt
som man kan tro. Speciellt inte när man måste välja ut vilka av alla sina favorit smycken man ska ta med sig. Jag sitter fortfarande och klurar lite men jag tror att jag får vara nöjd sålänge.

Hade föresten bästa morgonen ever. Tårta och sova i mammas mjuka sida av sängen. Den är liksom så mjuk att när man ligger i fosterställning kvävs man nästa för att kroppen åker så pass längre ner i madrassen än huvudet. Men bara man hittar den rätta positionen är det helt underbart. Jag drägglade till och med!

Har annars haft en ganska mysig dag. Bästa fotolektionen på länge plus att jag har skaffat en ny bekantskap. Men det har ju varit så jävla kallt! När vi var ute och fotade (analogt!) blev mina fingrar röda och hans lila... Men det är inget lite kaffe och ciggaretter kan lösa.

TVÅ DAGAR KVAR TILL LONDON.

MINDRE FIN BILD.


Kofta - Busnel/secondhand, skinnimitationsbyxor - H&M + massa krimskrams skit.

Det snöar ute. Snöar! Jag kan knappt fatta det. Var till och med nära på att köpa hem mig ett par skridskor inne på myrornas. Men så blev det tyvärr inte. Istället fick jag med mig en ny klänning hem. Jag kom på att de klänningsalternativ jag hade tänkt ta med till London inte riktigt funkar eftersom en inte är klar (måste sy från skratch) och två måste kortas och sys in. Planerna var att jag skulle ha gjort det på lovet, men tiden räckte liksom inte riktigt till. Så nu har jag en fin svart klänning (i rätt storlek) från Gina Tricot (lite besviken på att jag hittade den där, ville faktiskt sluta handla kläder därifrån) liggandes i en påse på middagsbordet. Kände att jag behövde mammas godkännande, har köpt så otroligt mycket på senaste tiden, och hon visste precis vad jag ville höra så den blir kvar.

Förövrigt är mina julkänslor (som kommit otroligt tidigt det här året) på topp, men tanken på att det är mer än en månad kvar är ju inte så vidare kul. Men så fort 1 december anländer är jag på G med lussekatter, tomteluvor, julgransglitter, pepparkakor, kardemumma, stearinljus, snögubbar och tomtebloss. Party på det!

Nej, nu ska jag och mina läsglasögon plugga hatbrott.

P.S Min underbara bästigaste pappa fyller 59 år imorgon och det kan ni hoppa upp och sätta er på att det kommer firas med klass!
Sovmorgon = upp tidigt, pynta klart tårtan, gratta pappa, äta upp tårtan, somna om i päronens säng, vakan, mer tårta, gå till skolan. Sweet.


VERY NICE INDEED.


Det är helt omöjligt att det är tre dagar kvar i skolan innan helgen. Hur sakta går tiden igentligen? I alla fall... Jag har sjukt mycket inom skolan just nu som måste bli klart och jag fattar inte hur det ska gå till igentligen. Jag får väl göra som jag alltid gör helt enkelt, skjuta upp det. Bilderna ovan är föresten en insperationsbomb för min del. Så fina på något vis.
Nu har jag lite plugg jag måste ta tag i ett tag... och mat. Senare lägger jag nog upp en bild på vad jag hade på mig idag. Galant. Nu, banan.

ANDRA GÅNGEN JAG HAR JEANS I SKOLAN.


Jacka - H&M, Jeans - Cheap monday, Skor - Scorett (skospännen hemmagjorda).

Jackan är så skön att jag kan tänka mig sova i den. Dessutom känner jag mig som ett litet gossedjur när jag springer runt i skolan. Riktigt mysigt.
Nedräkningen till London börjar idag. Jag behöver verkligen den där lilla resan för att hålla humöret uppe.

6 dagar kvar till London.

GREATINGS FROM THE DEAD.

Jag är praktiskt taget död idag. Förhoppningsvis återupplivas jag imorgon, men det är inte säkert. Elvis Presley och Heath Ledger hälsar. Bye.

RSS 2.0